הבדלים בגילאים

פיצפונת

New member
הבדלים בגילאים

חשבתם פעם איזה עןלם היה לנו אם לא היו הבדלים משמעותיים בקרב בני נוער?? אני לדוגמה, ילדה בת 13 שיש לה אישיות של ילדה בכיתה ח-ט , וידידים הכי טובים בכיתה י ... א-ב-ל , יש אנשים שמסתכלים על החיצוניות , ועל המספר , ולא מתיחסים אלי כבנאדם אלא כאחד האחים הקטנים שלהם, נמאס לי מזה! נמאס לי מהמעגל המסריח שאנחנו מכנים ``חברה`` , סתם מציאות מאיימת ... למה אנשים לא יכולים לראות מה עומד להם מול העיניים!!! מה אכפת לאנשים אם הילד שהם מדברים איתו הוא בהפרש גילאים של 2-3 שנים??!?!?! לכולנו יש אותם בעיות , ולכולם את אותם סגנון מחשבה , אז למה זה עדיין ככה????????????? אם יש למישהו משהו להגיד לי בקשר...תרשמו בחזרה

אופיר יקירתי!

אני מסכימה בהחלט , ואני מדברת גם בכלל , בנים בכיתה ט לדוגמא הם יותר בוגרים מבנים בכיתה ח אבל הם לא רוצים לצאת עם חטניקיות , את מבינה למה אני מתכוונת?! אבל בנות בכיתה ח לא רוצות לצאת עם בנים בגיל שלהם כי הם ילדותיים מידי , ומשום מה בנות בכיתה ח/ט תמיד רוצות יותר גדולים הבעיה היא שיותר גדולים לא רוצים אותן הם רוצים יותר גדולות ..... טוב אני מסבכת גם את עצמי אז יאללה ביי

Hell is beige

New member
אני חייב לומר לך

שכשאני רואה אנשים כותבים שהם בוגרים לגיליהם, זה ישר עושה לי רושם של ``איזה אינפנטילים``.. לא יודע למה זה, אולי זה נכון אבל כנראה שזה איזה תסביך פסיכולוגי חשוך מרפא... אני נוטה לאסוף אותם... ואני לא מבין מה התלונה, את אומרת שאנשים לא מדברים עם אנשים קטנים מהם בשלוש שנים שלוש שורות אחרי שאת אומרת שיש לך המון ידידים בכיתה י... גם לי יש לי מעט בכיתות י-יב... ואני חושב שאין שום נתק... החמשוש סתם ככה

ל-hell is beige

לא נראה לי שמישהו שהוא מרגיש בוגר לגילו הוא אינפנטיל , וחוץ מזה היא התלוננה על חלק מהאנשים שחושבים שגיל הוא הדבר הכי חשוב .....

Hell is beige

New member
כמו שאמרתי...

שזה סתם תסביך, שאין לזה שום שחר או הגיון ושאין לי מושג למה... אבל זה הרושם שזה עושה עלי

goldy

New member
זה קריטי בגיל ההתבגרות

לדוגמא: כתבת הבדל של שנתיים שלוש נכון? עכשיו תחשבי על ילד בן 11 ועל ילד בן 13. נכון שיש הבדל? מניסיון: אין הבדל בין ילד בכיתה ז או ח, ואין הבדל בין ילד בכיתה ח או ט. אבל כן יש הבדל בין ילד בכיתה ז או ט. האנשים משתנים, אבל לאט מאוד!! כל אדם הוא כמו בשנה שעברה, בהבדלים זעירים. אני, בכל מקרה שמתי לב שכיתה י``ב היא יוצאת דופן: נערים ונערות בכיתה י``ב הם בכיתה י``ב, ולא בכיתה י``א!! אם תשימי לב, תראי שהידידים הכי טובים שלך מכיתה י` מתייחסים אלייך בתור ילדה קטנה, כי את כמעט תינוקת לעומתם. שימי לב: כשתגיעי לכיתה ט תסתכלי על ילדים שרק הגיעו לכיתה ז והם כבר בטוחים שהם `גברים` וכשהם שומעים בפעם הראשונה בחיים שלהם את המילה ``חרמן`` הם בטוחים שזה מה שהם. (תקף לבנים ולבנות) הבדל? הם מתחילים להרגע בכיתה ח. החל מגיל 12-13 הבדל של שנה-שנתיים הוא משמעותי ביותר, והחל מגיל 20 מדובר על הבדלים של 10 שנים. החל מגיל 50 זה כבר לא משנה...

למעלה