הבדלה

Sarika

New member
הבדלה ../images/Emo48.gif

אל דיו אלטו קון סו גראסיה מוס מנדה מונצ'ה גנאנסיה נו בימוס מאל אי אנסיה אה נוס אי אטודוס ישראל אמן
סמנה בואנה הטודוס קרידוס אמיגוס

סמנה בואנה הטודוס עם ישראל

כנו ממנקה שריקה, קדה סמנה קון לה הבדלה נו סאולבידו. שבוע טוב ומבורך לכל הפורום הנהדר הזה.

כוכב4

New member
אמן ,שבוע טוב ומבורך לכולנו .ולך

שריקה את פשוט נהדרת , לדעת שאת פה כל שבוע עם ההבדלה זה פשוט מחמם את הלב ומרגש מאד .שיהיה לך שבוע נהדר וקריר.

אסטרלו

New member
../images/Emo57.gifסמנה בואנה אי פרסקה הטודוס

אמן ואמן. גראציאס שריקה לה מורניקה

tsiporganeden

New member
שריקה קרידה קה נו מוס מאנקס../images/Emo24.gif

קה טנגאמוס סמאנה בואנה אי קלארה, סולו ביילאר קאנטאר אי אזר וידה.

בנגלה

New member
סמנדה בואנה אי קלארה אה טורדוס..

מישהו יכול להסביר לי על הטפילה הזאת... כבר ברור לי שהיא מיועדת לערב יום ראשון... (נוצ'ה דל אלחד- אם אני לא טועה).. אבל מה בדיוק היא מביעה?

Sarika

New member
אל דיו אלטו - שיר ששרים במוצאי-

שבת בזמן תפילת ההבדלה - ובשיר בקשות מאל עליון לשבוע טוב ומבורך. אתרגם לך את הבית הראשון(השיר ארוך, מה לעשות יש הרבה בקשות
) שאני רושמת מידי מוצאי שבת - האל עלין ברוב חסדו ישלחנו לנו פרנסה לרוב לא נראה צער ומצוקה אנחנו וכל עם ישראל.

el arvole

New member
בואנה סמנה אטודוס תרגום עבור בנגלה

שיר שנהוג לשיר בזמן ההבדלה במוצאי שבת מתוך הספר בערכה מטולדו לירושלים של יהורם גאון האל במרומים / עברית נסים יושע האל במרומים בחסדו הרב יעניק לנו לחם רב צער ומצוקה לא נראה אנחנו וכל עם ישראל לנו נתן ברוך הוא הכל יכול יום נכבד וגדול יום שבת טוב ונאה לנו ולכל עם ישראל

Sarika

New member
בנגלה איז'ו, למענך הנה השיר כולו...

1 El Dio alto con su gracia mos mande muncha ganancia non veamos mal ni ansia a nos y a todo Israel 2 Bendicho el abastado que mos dio dia honorado cada sabat amejoreado a nos y a todos Israel 3 Rogo al Dio de contino que esti en nuestro tino non mos manque pan ni vino a nos y a todos Israel 4 Venm, todos ajuntemos a su nombre bendeciremos y de Il demandemos la bendiciosn de Israel 5 Vos que sos padre rahman mandamos a el pastor neeman que mos sea en buen siman a nos y a todos Israel 6 Roguemos noche y diya que mos di gozo y alegria con toda la konpamia a nos y a todos Israel 7 Ah Dio! , abre tu cillo y damos munchos dineros que siempre de ti espero que eres santo y fiel. 8 Damos Sinyor tu bendicion Con la buena condiciosn Amosstramos tu salvaciosn De el Bet-Amikdas Ariel 9 Ya es bien abastado lo que tuvimos pasado mandamos a el untado Mashiah de Israel 10 Mihael sar Israel Eliyahu i Gavriel Que vengan con el Goel a salvar a Israel 11 Buenas semanas vemos venir las salimos a reciVir para que mos deje vivir a nos y a todos Israel

בנגלה

New member
תודה רבה לכולכם!

אם אפשר.. שתכתבו כל שבוע בית אחר בצירוף תירגום כך שאני אוכל להבין לאט לאט את כל מילות התפילה... תודה רבה...

למעלה