הבדיקת דם שלי מחר...

tulila

New member
צר לי לאכזב אתכן...

אבל התבשרתי לא מזמן שאני לאאאאאאאאאאא בהריון... חשבתי ככה כי היו לי אתמול דימומים שהפכו למחזור היום... כן, המכשפה ביקרה גם אצלי!!! כל-כך קשה לי (בטח זה מאוד נדוש) להתמודד עם אובדן 2 עוברים יפים. תגידו לי מה קורה פה? הנתונים טובים, העוברים יפים אך שום דבר. פעם שניה של ציפיות ואכזבות, פעם שניה של תהיות "מתי המכשפה תפסיק לבוא אליי?"... ושוב פעם לקבוע תור ושוב פעם להזריק... ושוב שאיבה ושוב החזרה... ועד מתי נחיה ככה? אם רק היינו יכולות לעשות משהו בנידון!!! מקווה רק לטוב בשביל כולנו, טלי שמנסה להתעודד ושולחת עידודים לכולן

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

אויש מסכנונת... אני עוברת את אותו הדבר ויחד עם זאת ממש מרחמת וכואבת בשבילך
מקווה מאוד שהפעם השלישית תהיה המנצחת
נורא קשה להבין מדוע הטיפול לא מצליח למרות שיש נתונים טובים,והלואי שהיו לי תשובות לתת לך,ואולי גם לעצמי. תהי חזקה את מוכרחה אין בריירה אחרת
מחזיקה
לפעם הבאה

tulila

New member
מחזיקה גם לך המון ../images/Emo24.gifים ...

לפעם הבאה והאחרונה של כולנו כאן בפורום... תודה רבה על כל התמיכה, שרק נבוא עם בשורות טובות, חיוביות
ועם בטא גבוהה ויפה!!! מטלי שמנסה להתעודד ולעודד את כולכן

hyb

New member
שולחת לך ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

טלי היקרה../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

ליבי ורחמי המתכווצת איתך. גם אני בדיוק במצב שלך, מבועסת קמעה בריטואל שנמשך כבר זמן. מרוב בעסה משולבת בכאבים (כמו סיבוב סכין!!!) ברחתי הביתה מהעבודה, שלפחות לא יסתכלו עלי בצורה משונה. אבל, תמיד אני זוכרת בראש את מה שנועם כתבה לי בפעם הראשונה, שכל מחזור הוא תחילתו של הריון חדש. מקווה בשבילך (ובשביל כולנו) ושולחת לך אהבה ואנרגיות מהצפון.

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif טלי ../images/Emo24.gif

מצטערת לשמוע על השלילי. כל כך הרבה אהבה ותקוה השקעת בטיפול הזה והנה המציאות נושכת
. פעם שני של אכזבה, ואולי זאת פעם אחרונה
. קבלי חיבוק ענק, ומלוא הלב אהבה ואור. רק עוד פעם אחת וילד, בסדר?
נועם

אמאלולי

New member
טלי יקרה ../images/Emo24.gif

אוף!!! שוב העצב האינסופי הזה. ומה דעתך על הסלוגן הבא: "פעם שלישית - הפריה!"?...
ממני, שממתינה מרוטצת עצבים וציפיה לאחר החזרה מס' 3 וכל כך מקווה שהסלוגן הזה יצליח...

tulila

New member
אמאלולי יקרה

מקווה בשבילך שהסלוגן של "פעם שלישית-הריון!" יעבוד עם בטא גבוהה ויפה. מחזיקה לך אצבעות, מטלי שחושבת חיובי

למעלה