הבדיקת דם שלי מחר...

tulila

New member
...המשך...

והיום החלו לי דימומים... האמת, שהבדיקה היתה אמורה להיות היום אבל מה לעשות היום יום שבת וכנראה שלא חיכיתי מספיק אז צריך גם לחכות עוד יום!!! קצת מעצבן!
בכל אופן זה פשוט מדהים... בדיוק ביום ה-12 מתחילים אצלי דימומים...ככה היה גם בפעם הקודמת וכך גם עכשיו. אני מאוד מבואסת כי אני לא יודעת אם בכלל כדאי לעשות את הבדיקה מחר?! מה כבר הטעם... להתאכזב מחדש?! אבל בדיקה ביתית אני לא עושה כי נראה לי שהבדיקת דם יותר אמינה. אני חייבת להתעודד!!!
כל השבוע נראה לי יעבור מאוד לאט אם הבדיקה תצא שלילית. מה לעשות?! מצפה לעידוד מכם,ולהרבה
תודה טלי שמנסה להתעודד

פּוֹנְג

New member
האם את לוקחת תמיכה איזו שהיא?

דימום החל מהיום ה 12 יכול להעיד על ירידה של הפרוגסטרון ולפעמים כדאי לקחת תמיכה.

צוקה1

New member
טלינקה חמודה .מזדהה איתך.

כל כך רוצה לעודד-ולא כל כך יודעת איך לנחם כי אני יודעת כמה תשובה שלילית היא כואבת ומפילה לקרשים.אז קודם כל מאחלת לך שהדימומים הם לא סימן לכישלוןושבבדיקה ביום א' תופתעי ותפתיעי אותנו בבשורה על בטא מופלאה-באמת חבל שתתחילי להצטער היום לא חבל על היום?ואם חלילה תתבשרי על שלילי תרשי לעצמך להיות איפא שאת ומשם אין לי ספק שאת אוספת את עצמך ,אוספת כוחות וכמו נמרה שועטת לסיבוב הבא והמנצח. אנחנו כאן תמיד בשבילך בכאב ובשמהח -קבלי חיבוק חם
-צוקה

tulila

New member
אני לוקחת תמיכה

פעמיים ביום של אנדומטרין. אגב, אשה עם מחזור סדיר אמורה שיהיו לה תמיד דימומים אחרי החזרה (עקב כמות ההורמונים המוזרקת לגוף) או שזה לא תמיד צריך להיות ככה? טלי שמנסה להתעודד

h i l a l

New member
מחזיקה אצבעות../images/Emo57.gif

ושולחת
גדול ואולי מחר יהויו בשורות טובות,הלוואי

tulila

New member
אני אעדכן אתכן על הבטא מחר...

ומקווה רק לטוב... אם זה רק אפשר?! טלי

מחזיקה לך אצבעות טולילה וגם..

מבקשת שתחזיקו לי !!! אני אומנם בלי טיפול החודש, אבל המזור תמיד תמיד מגיע ביום ה29. היום זה היום, ואין דימום וגם לא רמז (מה שיש בדרך כלל). אני כל כך מפחדת להתאכזב. התאכזבתי כבר 21 פעמים. תחזיקו בשבילנו!!!!!!

tulila

New member
מחזיקה גם לך אצבעות ואל תתייאשי...

אני מאוד מקווה שהכל עבר לך בסדר בלי שהמכשפה ביקרה אצלך... מקווה מאוד בשבילך שהיום יעבור מהר וטוב. מטלי שמנסה להתעודד ומביאה הרבה עידודים גם לכולכן

צוקה1

New member
אולי באמת והלוואי ומי יתן שהפעם זו

הפעם. מחזיקה אצבעות הכי הכי שרק אפשר להצלחה גדולה -צוקה

פשוט לא ייאמן

טלי, אני לא מכירה אותך, אבל גם אני בדיוק ההיום התחלתי עם הדימומים, 12 יום בדיוק לאחר הביוץ ומבועסת ממש כמוך.אני אמנם עוד "רק" בשלב הIUI (פעם 2) אבל זה מתסכל כל פעם מחדש. למרות שמי המדכא משהוא (הילדה המיואשת ?!?) אני רוצה לעודד אותך ולברך אותך בברכת הפעם האחרונה שמבשרת את בוא החסידה (למרות שאוטוטו חורף) במקרה שלי, עצם העובדה שאנחנו לא לבד, מעודדת ומחזקת (אותי לפחות) אז אני אנסה להעביר לך היום אנרגיות חיוביות. שיהיה לך שבוע נפלא ובהצלחה.

tulila

New member
מעבירה לך גם...

המון אנרגיות חיוביות והמון
-ים ומקווה שגם אצלך יהיה שבוע נפלא עם הרבה הצלחות ובלי אכזבות. מטלי שמנסה להתעודד ושולחת הרבה עידודים לכולכן

נועה 35

New member
מחזיקה לך אצבעות! ../images/Emo45.gif../images/Emo57.gif

מקווה לשמוע חדשות טובות!

d2b2

New member
לבטא גבוהה גבוהה ...../images/Emo45.gif../images/Emo57.gif../images/Emo45.gif|

tulila

New member
עוד שאלה...

ערב טוב לכולכן, אם לאשה יש מחזור סדיר... אחרי טיפול של הפריה אמור להיות דימום בגלל ההורמונים במקרה של הריון/או בלי הריון? תודה לכן טלי שמנסה להתעודד ושולחת הרבה עידודים לכולכן

למעלה