הבדיקה

הבדיקה

נו כמה כבר אפשר לדחות את התור ? בדיקה שגרתית אצל אותו אדם עם חלוק לבן שמפסק את רגליך ודוחף אצבע ואולי איזה מכשיר מרוח ג'ל . שלום אני מבקשת לקבוע תור לבדיקה שגרתית אבל אם אפשר שזה יהיה בסוף היום , יש לי יום לחוץ . 8 בערב התור האחרון אבל תצטרכי להבדק אצל רופא מחליף ,הרופא שלך חסר . בהיסוס קל אני נאלצת להסכים . אני מתייצבת כתלמידה ממושמעת בדיוק בשעה 8 . מן הדלת יוצא זוג שהאישה ניכרת בהריון מתקדם אני נכנסת ,סוגרת את הדלת מאחורי ומתיישבת . הרופא מרים את מבטו אלי, המבטים מצטלבים , אין ספק גבר סקסי סביב גיל ה30 ניכר היה כי אינו אדיש למראי ... הוא נעמד . הבליטה שהחלה לתפוח במכנסיו בישרה שהבדיקה הזאת תהיה מעניינת . הוא ניווט אותי אל מאחורי הפרגוד סוגר אותו באופן חלקי ואומר בקול מעט נבוך "התפשטי , ועלי אל המיטה " . הסרתי את מכנס הגינס ובאיטיות תוך כדי שמיעת נשימותיו שהפכו כבדות הסרתי גם את התחתון החוטיני . פורמת כפתור נוסף בחולצה נותת לשדי לפרוץ מבעד לשסע בחולצה . "התפשטתי "הודעתי במעט מבוכה והוא לא אחר לבוא כמזנק על הטרף החל ללטף את רגלי מעלה מעלה ומפסק אותן באמתלה של בדיקה . ידי נצמדה את המיטה והרגישה את אברו הקשיח מבעד לחלוק.הוא פיסק אותן יותר והחל ללטף את אברי מגיע לשפתותי ומפסק אותן עולה מעלה מטה עם אצבעותיו ומגיע לפסגת צובט את הדגדגן ומשחק בו בעזרת אצבעותיו . עכשיו אני בודק אותך הוא מודיע לי ואני מגחחת מעט אך שומרת על שתיקה נותת לו לבצע בי את זממו תוך עינוג מושלם הוא ממשיך להצמיד את אברו אל ידי רוכן ומתיישר ונושם בכבדות , יודעת שידי ומראה הכוס המגולח שלי יגרמו לו לפורקן . הוא חודר עם אצבעותיו פנימה והם מחליקות לתוכי אצבע ואחריה שניה חודרות ויוצאות . אני נאנקת כחתולה מיוחמת " עודד" מתפתלת מאצבעותיו והוא מוסיף "בדיקת שדיים אני צריך להוסיף את זה" פורם את כפתורי חולצתי ושולף את השדיים ששופעות מולו מלאות עם פיטמות ורודות זקורות הוא מועך וצובט את הפיטמות ואני גונחת מכאב ומעונג עודדדדדדדדדד הוא מגביר את חדירותיו וממשיך להתחכך בי מהר ומהר ומהר ואני מגיעה לאורגזמה אדירה הוא מרגיש אותי מתכווצת על אצבעותיו ופולט אנקה שאחריה הוא מתפרקק אני מרגישה את הרטיבות שממלאת את מכנסיו וחלוקו הוא מסתכל אלי ומחייך מצטער הבדיקה לא יצאה כל כך תקינה תצטרכי לבוא אלי שוב מחר . אני מחייכת אני מבטיחה להגיע הבריאות שלי מאוד חשובה

אז

הנה קיבלת הצצה אל מאחורי הפרגוד

יאאא

יא רשע אחד למה ללכת ישר על טיפול שורש אהה? אי אפשר סתימה שמהולה בזיון ? אי אפשר? פשוט רשעותת !

למעלה