הבדיחות של EAVI7

• פותח הנושא EAVI7
  • פורסם בתאריך

EAVI7

New member
שני חברים הולכים לזונה

הראשון נכנס ואחרי שיוצא אומר לחברו תאמין לי חבל היה לי על הכסף אישתי יותר טובה נכנס השני יוצא ואומר לו וואלה אתה צודק ...

EAVI7

New member
שלוש נשים בקיבוץ

מטיילות ליד מקלחות הגברים ומוצאות חור בקיר מציצות ורואות בולבול של מישהו שמתקלח הראשונה מציצה ואומרת זה לא בעלי השניה מציצה ואומרת באמת זה לא בעלך השלישית מציצה ואומרת הוא בכלל לא מהקיבוץ!

EAVI7

New member
שלוש גברים

נפגשים מחוץ למכון להרזיה כדי לאסוף את הנשים ולבנתיים כל אחד התחיל לספר איזה תחת גדול יש לאישתו הראשון אומר אישתי יושבת על כורסה נופל לה הישבן עוד משני הצדדים השני אומר אישתי לוקחת את כל הספסל האחורי באוטובוס השלישי אומר אישתי יש לה עיניים כחולות. מה הקשר ?- הם שואלים אותו - הוא עונה להם כן יש לה עיניים כחולות וכל השאר זה תחת

EAVI7

New member
כורדי אחד

כורדי אחד הולך בחוף הים מוצא בקבוק פותח ויוצא לו שד ואומר לו יש לך משאלה אחת אומר לו הכורדי אני רוצה שתעשה לי גשר בצבע ירוק וכחול מכאן עד לונדון עם אורות אדומים לכל האורך אומר לו השד אין לך בקשות יותר קלות עונה לו הכורדי טוב אני רוצה תואר ראשון במשפטים אומר לו השד תזכיר לי את הצבעים של הגשר...

DeityLost

New member
הבדיחות של EAVI7

להבא, אם יש לכם כמה בדיחות- אל תפתחו כמה שרשורים שונים. זה היה מצחיק באותה המידה גם אם תשימו את כולם בהודעה חדשה אחת. תודה.

למעלה