הבדיחה של החיים

הצופה.

New member
הבדיחה של החיים

צילצול הפלאפון נשמע..שלום אדוני אתה מר ....? כן מה הבעיה?..תגיד כמה אתה לוקח לשעה הרצאה??? "אני הרצאה ? מגרד בראשי..בטח זה בדיחה יאללה נשתתף בבדיחה" 150$ לשעה למה? " יש לנו יום עיון ואנו מזמינים אותך להרצות." "על מה??"וההוא חושב שאני צוחק "על מה שבא לך יש לנו יום עיון בתאריך זה וזה על מה שאתה רוצה רק סגור לנו את הארבע שעות" מי משלם? ...."......." האא ואי גוף רציני" טוב קבענו רק תשלח לי הזמנה כתובה במייל..בקיצור היום יש לי הרצאה של ארבע שעות אני לא יודע על מה בחיים שלי לא הרצאתי לא יודע מה לומר אבל..מהבוקר אני משלשל
עוד שעתיים זה מתחיל הייתי רק שש פעמים בשרותים
ועוד אני לא יודע על מה הם רוצים הרצאה טוב החלטתי..שעה אני מסדר את המקרן אחרי זה שעה אני מקלקל אותו..שעה הפסקת צהריים.. ואחרי זה פלאפון מאישתי שתגיד לי שאני חייב לעזוב את המקום
"לא מותר הולך עד הסוף למה התקשרו אלי?..אולי הם היו על סמים? אולי אני הייתי על סמים?.." פחחחח מזל שאמרתי שאני לא פותח את הפה אם לא מקבל את הכסף מזומן מראש" בקיצור יש ב 12.30 היום הרצאה בג´יבריש מי שרוצה מוזמן
פרטים בתיבת המסרים
צ´או..רץץ לשרותים שובבבבב

נעמי 1

New member
טוב שיש לך

עוד חשק לצחוק אחרי הלילה ההוא בבית חולים... והכי כייף זה שאתה גורם לי לצחוק על הבוקר. תשים טיטול ליתר ביטחון. נעמי

הצופה.

New member
זהו החלטתי מה ללבוש

גופיה אדומה של הבן שלי נעלי עקב של אשתי מכנסיים קצרים וכובע של דתיים הצופה מחכה כבר להזמנה של ההרצאה הבאה

הצופה.

New member
זהו "על זה בדיוק רציתי לדבר איתך"

שהם גם עוד לא יודעים תגידי את באה?

השתגעת? לא קראת כאן שאני...

"סנובית"... חחחחחח האמת, הייתי באה רק בשביל לצלם לפספוסים ולזכות באוטו... חחחחחחחח

giulietta

New member
חחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

תגיד איפה, אני באה. אגב, זה בכלל לא משנה על מה רוצים שתדבר. זה מזכיר לי בדיחה על הרב שהיה כל שבת נותן את אותה דרשה בבית הכנסת. הוא היה בא עם הכלב שלו ומשאיר אותא בכניסה. ברגע שהכלב היה נובח, הרב היה משתיק אותו:" שקט קורחי!!" ואז אומר..."אם כבר הזכרנו את קורח..." ועובר לדבר על קורח ועדתו. ואם אתה מדבר כמו שאתה כותב, אז במילא הם יהיו בהלם כמה שעות עד שיבינו מה היה פה חחחחחחחחחחחח...........

הצופה.

New member
זה שגיאים?????

אם זה שגיאים אז זה שווה לפחות 200$ לשעה חחחחח תקראי את שלי חחחחחחחחחחחחחח אגב ההרצאה בית מנורה גאון מתחם הבורסה (ואללה נראה מי יותר גאון)

giulietta

New member
אההה מתחם הבורסה...

תברר שהטלפון הזה הוא לא כמו המודעות על מכוני בריאות...

הצופה.

New member
בטח תינוקת אלחוטית

ששששששששששששששש חחחחחחחחחחחחחח .................

מו שיקו

New member
טוב נו,

זה סתם מנסים להוציא אותך מהבית ל 4 שעות אני בטוח שכשתרד למטה תראה את המשאית שבה הם הולכים להעמיס את תכולת הדירה שלך בעצם ,אם זה 4 שעות -אז בטח 2 משאיות..... צופי,יש לך הרבה ציוד בבית אה?

נעמי 1

New member
זה כבר חשוד...

תגיד יש לך יום הולדת... יום נישואים... יום זכרון... משהו...אולי מישהו מכין לך הפתעה? אולי מושיקו שולח לך איזה סינית חחחחחחחחחחחחח נעמי

מו שיקו

New member
כבר מזמן רציתי

לשלוח לו סינית , או אינדונזית, או מאלזית גם על תאיילנדית הוא היה מתפשר אבל הן פוחדות לטוס לארץ

נעמי 1

New member
חחחחחחחח הצחקת אותי...

הן פוחדות? שמעתי שהן מתות על מערביים, שעירים וצינים.

הצופה.

New member
סיכום ההרצאה

בתחילת ההרצאה נגשה אלי מישהי נתנה לי מאה שקל ואמרה כל פעם שאני מצביעה אתה אומר יפה מאוד את גדולה.. שש פעמים אמרתי לה יפה מאוד אבל רק שלוש פעמים היא נתנה תשובה נאלצתי להחזיר לה את הכסף בסוף ההרצאה
אחד כל הזמן הצביעה בסוף ששאלתי מה הוא רוצה הוא ענה "כלום" והוציא את האצבע מהאף
שניים נוספים נפצעו מההסברים שלי (אני מדבר עם הידיים) אחת אחרת באה עם חצי חולצה ועגיל בפופיק בסוף ההרצאה שאלתי מה זה ? היא ענתה "אני לסבית והחברה שלי לא יכולה לסבול את הריח אז אני תולה על זה עץ ריח כמו במכונית
" כמובן שבתחילת ההרצאה אמרתי שאין שאלות כי אני לא יודע על מה אני מדבר שניים יצאו כל רגע לשתות אחת היה לה מחזור כל רגע יצאה ונכנסה אני מההתרגשות ישבתי על אסלה במקום על כיסא בקיצור הזמינו אותי להרצאה נוספת עוד שלוש שבועות(לא שבועות שה..לא שבועות הבא..שבועות אחרי זה
שבוע הבא אני מרצה במכללה היפאנית לעיצוב פרחים על נושא שקרוב לליבי מיחזור צואת חתולים כפיתרון לחור באוזון יאללה לכדורים ביייייי

../images/Emo6.gif

וואלה טוף שקראתי את שני החלקים יחד ... הרגת אותי , לא ידעתי שאתה גם מצחיק

למעלה