הבדיחה היומית

הבדיחה היומית

אישה אחת חוזרת הביתה ממסע קניות ונדהמת למצוא את בעלה במיטה עם צעירה יפהפיה. בעודה עומדת לעזוב בסערה, בעלה קורא לעברה :" אני חשוב שכדאי שתשמעי איך זה קרה..." "נסעתי הביתה בכביש המהיר כשלפתע ראיתי בצידי הכביש צעירה שנראתה עייפה ומרופשת. הבאתי אותה הביתה והכנתי לה ארוחה מהבקר הצלוי שנשכח במקרר. היא היתה יחפה, אז נתתי לה את הסנדלים שלך, אלה שטענת שכבר אינן אופנתיות יותר. היה לה קר, אז נתתי לה את הסוודר שקניתי לך ליום הולדתך אך מעולם לא לבשת אותו כי הצבע לא מתאים לך. המכנסיים שלה היו קרועות, אז נתתי לה זוג ג´ינס שלך שכבר פשוט לא עולה עלייך. בדיוק כשהיא עמדה ללכת היא שאלה אותי אם יש אולי עוד משהו שאשתי כבר לא משתמשת בו..."

הבדיחה הקיומית...

אסיר אחד שנמלט מהכלא, פרץ לבית ומצא זוג צעיר שוכבים במיטה. הוא הוציא את הבחור מהמיטה, קשר אותו לכסא ואת האישה קשר למיטה. אחרי זה הוא התכופף לכיוון האישה, נישק אותה בצוואר, קם והלך לחדר האמבטיה. בזמן שהאסיר היה באמבטיה, אמר הבעל לאישה, "תראי את הבגדים שלו - הוא אסיר נמלט. אם הוא ירצה סקס אל תתנגדי. הוא בטח לא ראה אישה הרבה שנים. אם תתנגדי לו הוא יכול להרוג אותנו. תהיי חזקה יקירתי, אני אוהב אותך!" אשתו ענתה לו, "הוא בטח לא ראה אישה הרבה שנים. אבל הוא לא נישק אותי בצוואר. הוא לחש לי באוזן שאתה נורא מדליק ושאל אם יש לנו וזלין במקלחת. תהיה חזק יקירי, אני אוהבת אותך..." חחחחחחחחחחחחחחחח

עוד אחת

המורה לימדה בכיתה ג´ על מחלות ותרופות ושאלה את התלמידים מי יכול לנקוב בשמות תרופות. ילד אחד אומר אקמול. המורה משבחת אותו ושואלת מה זה מרפה והתלמיד עונה מוריד חום, משכך כאבים ונגד הצטננות. המורה מרוצה ושואלת תלמידה והיא עונה סירופ. יופי, אומרת המורה ומה זה מרפה? עונה התלמידה, שיעול, וליחה והמורה קורנת מאושר. מוישל´ה מצביע בהתלהבות והמורה פונה אליו. ויאגרה הוא אומר. ויאגרה? מתפלאת המורה, מה היא מרפאת? שלשול, עונה מוישל´ה. מניין לך הרעיון הזה שואלת המורה. והוא עונה: כל ערב אני שומע את אימא אומרת לאבא, תיקח ויאגרה, אולי זה יקשה את החרה הזה.

ושוב אחת...

אסיר אחד שנמלט מהכלא, פרץ לבית ומצא זוג צעיר שוכבים במיטה. הוא הוציא את הבחור מהמיטה, קשר אותו לכסא ואת האישה קשר למיטה. אחרי זה הוא התכופף לכיוון האישה, נישק אותה בצוואר, קם והלך לחדר האמבטיה. בזמן שהאסיר היה באמבטיה, אמר הבעל לאישה, "תראי את הבגדים שלו - הוא אסיר נמלט. אם הוא ירצה סקס אל תתנגדי. הוא בטח לא ראה אישה הרבה שנים. אם תתנגדי לו הוא יכול להרוג אותנו. תהיי חזקה יקירתי, אני אוהב אותך!" אשתו ענתה לו, "הוא בטח לא ראה אישה הרבה שנים. אבל הוא לא נישק אותי בצוואר. הוא לחש לי באוזן שאתה נורא מדליק ושאל אם יש לנו וזלין במקלחת. תהיה חזק יקירי, אני אוהבת אותך..."

מקסיקני

New member
את מכירה אולי את זאתי..?

מלח אחד חזר הביתה מהפלגה ארוכה ארוכהההההה.... בא אל אישתו ואומר לה: תסתכלי על הריצפה טוב טוב טוב... כי בעשרת הימים הקרובים את הולכת לראות רק תיקרה.... ועל זה נאמר עשרת הימים הנוראים....

ואת זו?

מיליונר מבוגר מעניק ראיון לעיתונאי סקרן, "אני ואישתי באנו לאמריקה כאשר היה לנו עשר סנט בכיס. קנינו שני תפוחים ומכרנו אותם במחיר כפול!" "אז איך התעשרת?" שאל העיתונאי. "קנינו שני תפוחים נוספים ומכרנו אותם במחיר כפול", המשיך המיליונר הקשיש. "אבל איך לבסוף התעשרת?", שאל עיתונאי הסקרן. "קנינו עוד שני תפוחים ומכרנו גם אותם במחיר כפול וככה עוד פעם ועוד פעם ועוד", סיפר המיליונר, "ואז סבתא שלי נפטרה והורישה לי חמישים מליון דולר..." דרך אגב, חתימה יפה יש לך...

למעלה