הבדידות קשה

הבדידות קשה

יש בי היום רצון עז להתעורר בבקר ליד אדם חדש מכיון שאינני מוצאת אותו ברחוב או בקפה החלטתי בפורומים לצוטט אז אם אתה גם כן מעונין לבנות פרק ב' אני כאן.

oren4life

New member
אל תתיאשי הוא עוד יגיע....

בינתיים הנה לך
גדול

angel151

New member
wow כתבת מיד ללא חשש../images/Emo8.gif

בדיוק אל יאוש כי טעויות העבר כבר עשינו ועל כן את האיש החדש יש לברור היטב וזה יגיע../ או שכן או ש... לא ידוע... ולמה למהר? יש כל כך הרבה סוגים של אנשים מה שחשוב הוא שתכירי כל מיני סוגים של אנשים ואז תוכלי יותר לסנן ולדעת מה בדיוק את רוצה ואיך היית רוצה. פשוט הבאת נושא כל כך גדול והייתי שמחה לדבר איתך על כך. *אחרי הדייט של אתמול נותרתי בעלת שאלות על ימין ועל שמאל. עדין לא יודעת ...... רוצה זמן לחשוב חושבת על מישהוא........מסויים. ב
שבת שלום

../images/Emo4.gif

כנראה שיש מי שמטרתו בחיים היא לחרחר ריב ומדון אז להבדיל ממקומות אחרים תרגומון יקר/ה גם אני פה!!!

היי ניצת יקרה....

חלילה לי מלחרחר ריב ומדון וזו הסיבה שבאתי והודעתי שאני פה כדי שלא תחשוב שהיא יכולה הרי כולם יודעים מי הוא מי מי מחפש מריבות תככים ושקרים וזה לא אני והאחים ואבא ואמא בדרך......

שלום לניצת...

לא ראיתי חירחור או אחר שם רק אדם נחמד שבא להגיד שלום נ.ב גם אני פה.

תרגומון,אבאתרגומון,קונדסון ויתר

ניקים חביבים אתם באמת נורא נחמדים נחמדים עד כדי כך שבא לי להתחיל לחלק כאן שקיות הקאה בחורה שאלה שאלה ובמקום מה את/ם עושים??? הופכים שרשור לחיסולי חשבונות אז באמת בבקשה רוצים לחסל חשבונות נפלא רק לא כאן בבקשה אצלנו הדברים מתנהלים בדרך קצת שונה התעלמות!!! שמעתם על הדרך הזאת??? ולרגע שלא ישמע שאני מגנה על מישהו/י כי אני ממש לא!

שלום ניצת..אני רק בא לבדוק שהכל

בסדר. הפורום הזה ממש נחמד.. באמת לא רוצה בתור בעל המשפחה שלי להיות אחראי על בלאגאן..אבל האמת שהם כאן בתור שומרי הראש שרותה הביאה...ותיכף משהוא יקבל פה ביס... זהו. אני שומר ראש שהפורום ישאר נחמד כמו שהוא.

רגע מה???

זו הודעת הכרויות
בעבור זה יש פורום הכרויות אבל כאן נויה את בהחלט מוזמנת לשתף ולהשתתף ומי יודע אולי הוא מסתתר לו כאן... בהצלחה

זה עוד יבוא

נויה......המקפיצה...(אהבתי את השם) את הרצון העז מכירה מקרוב, יפה שאת מעיזה ומשתדלת, שולחת לך חיבוקים ענקיים על כך
שליבך יהיה תמיד מלא באור ואהבה, יש לי "סוד" בשבילך...(מחייכת לי...) כשמחפשים...לא תמיד מוצאים... ופתאום, יום אחד כשאין לך שום כוונה או מחשבה, הוא מגיע, דופק על דלת ליבך, ומופיע בגדול.... אז...שיהיה לך בהצלחה מקפיצונת אחת
ממני עם חיבוק ענק... וחיוך .... פייה מחייכת.

למעלה