הבגידה הראשונה שלי

תימני1977

New member
הבגידה הראשונה שלי

הכל התחיל מהבלוג המרטיט שלה קבענו להיפגש בפעם הראשונה ביער אך ורק להיכרות ראשונה ללא מעשי זימה
ההסכם היה שנראה אחת את השניה וכמו שני אנשים בוגרים אם המראה החיצוני לא יתאים לשנינו לא ניפגע ניכנס כל אחד לריכבו
וניסע ..יצאתי מהרכב היא יצאה נעמדנו אחד מול השניה אישה מדהימה ביופיה אמרנו שלום וניגשנו לשבת על הספסל שנינו בהתרגשות
מדברים לאחר כחצי שעה נעמדתי מולה היה קשה לי לעמוד בהסכם ביננו הסתכלתי על פניה על גופה החושני שדיה הגדולים..הסתכלנו אחד על השניה בעניים התקרבתי תפסתי את פניה והתנשקנו בלהט מטורף..אמרתי אני מצטער אמרה זה בסדר היא חיכתה לזה..לאחר דין ודברים
ניגשנו לרכבנו כמו גנטלמן פתחתי לה את הדלת ניכנסה והתיישבה אמרתי לה שאם לא היה הסכם ביננו כבר מזמן הייתי עושה בה מעשי סדום
גיחכה ירדה מהרכב ואמרה אני רוצה לראות מה תעשה הצמדתי אותה אל הרכב גופי אל גופה שפתיי בשפתותיה מנשקות בלהט ידיי גלשו אל תוך חולצתה ממששים את שדייה החזיה הורמה שפתותיי ירדו לינוק את פיטומתיה הגדולים יונקות ומוצצות ידי השניה נכנסה אל תוך המכנסיים שלה מרגיש את הרטיבות ידיי נכנסו אל תוך הכוס שלה עמוק היא נאנחה בעונג הכוס שלה היה מגולח למישעי שני אצבעותיי בכוס שלה האגודל מעסה את הדגדגן שלה השפתיים שלי מוצצות את שדיה היא כולה ברטט שולחת את ידה אל מכנסיי מרגישה את איברי חזק וקשה..אמרתי לה
רוצה שרק תיגמרי המשיכה להיאנח בעונג האצבעות שלי חודרות עמוק כולה רטובה..עד שגמרה.. נישקה אותי אמרה תודה חיכיתי למגע שלך הרבה זמן רוצה עוד אבל הזמן קצר..לשנינו כל אחד עלה לרכבו והמריא לעבודתו..
הסמס הגיע רוצה אותך אני הולכת הביתה הכי רגועה שבעולם תודה לך ..
מחכה לפגישה הבאה:)

תימני1977

New member
תודה

זאת פעם ראשונה שכותב ..והכל אמיתי לחלוטין

JILSER

Member
לא בסדר

"באמת שלא בסדר
הסכמים צריך לכבד ולא להתפתות אחרי תענוגות הגוף והיצר הרע"

אמר לי השטן ואני נתתי לו סטירה והעפתי אותו לכל הרוחות....
די כבר להתערב לי בכל דבר...

למעלה