הבאת כידון מחו"ל

White Trash

New member
הבאת כידון מחו"ל

למישהו יש נסיון ו/או ידע מה העליות הכרוכות בהזמנת כידון מחו"ל. מלבד כמובן עלות הכידון והמשלוח. מע"מ כמובן, אבל מה בנוגע למכס ? אישור משרד התחבורה ? עלות שטח מדף הצינורות + עמלת כיפוף ? למשיבים נכונה, תודה.

White Trash

New member
שאלה טובה

כי אני רוצה להשאר עם הצורה של הכידון המקורי (שכנראה קצת התעקם לו) וכי אני לא יודע להתאים ולמצוא כידון תחליפי. והמקורי עולה פה כמו 2.5 מחו"ל (לפני עלויות של מיסים כאמור)

המחירים בארץ על כידונים לא רחוקים מחו"ל

כזה דבר עדיף כבר לקנות בארץ ואף אחד לא אמר שאתה חייב את הכידון המקורי, תראה אולי כידון אחר יהיה לך נוח אפילו יותר. אם חפץ ליבך רק במקורי אולי בפירוקיה כלשהי יהיה כידון מתאים ישר

White Trash

New member
נכון לא חייב מקורי

אבל כאמור אני לא יודע כיצד להתאים כידון תחליפי. הן מבחינת התאמות למתגים מנופים והן בהקשר של הנוחות. ראבק אני אפילו לא יודע מה המידה שלו

קודם כל תרגע הכל יהיה בסדר ../images/Emo13.gif

אלא אם כן מדובר במוטוקרוס כלשהו אני מאמין שהכידון שלך הוא כידון בעוהי 7\8 שזה סטנדרטי (להלן מנופים ומתגים יתאימו) המידה שלו פחות רלונטית, יותר רלונטי מה נוח לך אני חושב, תלך לחנות שליבך בחר תכנס ותשאל כמה עולה כידון לאופנוע כביש שיתאים בצורה למה שיש לך, אתה יכול גם להכנס למוטו דיפו באינטרנט ולראות בערך מחירים וסוגים. להריג את כל המתגים והמנופים מן הישן ולשים חדש במקום ייקח מקסימום חצי שעה. יוםטוב

White Trash

New member
א. רגוע

ב. המצב הוא אפילו לא לחוץ, יעני אני יכול בנתיים לרכב ככה ג. אני כנראה אעשה כעצתך ואכנס לראות כידונים תחליפיים ובכל זאת, האם מישהו יודע אלו עליות נוספות יש על כידון שאני מביא מחו"ל ?

avi elbaz

New member
מניסיון מיבוא חלקים שביצעתי לפני שבועיים:

כידון נראה לי חלק בטיחותי שתצטרך אישור תחבורה. תוכל להפנות שאילתה באתר משרד התחבורה לאגף יבוא יצור וסחר כאן על חלקי חילוף יש בין 6% ל 24% מכס ומס קניה. על סכום החשבונית מהספק מחו"ל יש 16% מע"מ. רצוי מאוד שהכידון יהיה חדש ומקורי עם אריזה מקורית של היצרן. על החשבונית צריך להיות השם שלך, אם הזמנת דרך חבר/קרוב משפחה אתה צריך לצרף הצהרה שיפית את כוחו של החבר/קרוב משפחה לרכוש עבורך. אבי,

M O R M

New member
אני מדבר על כידון לאופנוע - לא אביזרים

ללא קשר העניין הוא לא גובה המס אלה משרד התחבורה.

avi elbaz

New member
למשרד התחבורה אין עניין למנוע ממך לייבא חלפים

לארץ כל עוד הם איכותיים, על פי דברים של משה ימיני מנהל תחום סחר יבוא ויצור במשרד התחבורה חשוב שהחלפים יהיו איכותיים. אם החלף הוא מקורי לא תהיה בעיה אם היבוא שלו.

kangal

New member
קפוץ לאבנוע עם הכלי, דבר עם שי

תסביר לו מה אתה רוצה וצריך. הוא ימצא לך פתרון

yoman321

New member
זול יחסית? מחיר דומה בארץ?

רצו ממני על כידון 900 שקל , אותו דבר בדיוק עלה 70 דולר. גם אחרי מיסים זה הרבה יותר משתלם

M O R M

New member
אפשר לדעת באיזה אופנוע מדובר?

אני יבאתי כמה כידונים לאופנוע שטח - כך שאני מכיר את העניין מתחום אופנועי השטח. לצערי לא אוכל לרשום את הדרך כאן בפורום פתוח - תצטרך לקבל תשובות במסרים.

ariel00i

New member
מהכרות עם הבחור - וורסיס

ולא נראה לי שהוא החליף אופנוע מאז

White Trash

New member
תודה לכולם

וחוץ מזה רציתי לספר שלאור המכתב שהגיע בדואר, גם אני חבר ליכוד.

למעלה