הבאת ילדים

מחפשת מרצה בנושא העשרה עצמית

שלום לכולם, אני מקווה שאוכל למצוא כאן תשובה, אני מארגנת מפגש של חברות ומחפשת תכנים להעברה בערב, על מנת שיהיה ערב סוחף, כייפי ומעניין. חשבתי על הרצאה בנושא יזמות אישית ונשית (מאחר וזה ערב בנות) אם מישהו מכיר, או יודע או שמע הרצאה מעניינת בנושא, אשמח לקבל פרטים. הדס

michali67

New member
העברת אנרגיה נשית, חד פעמי, חינם

מפגש העברה של אנרגיה נשית, חד פעמי, חינם, בתל-אביב שלום! כל הקודמת זוכה - באופן חד פעמי אני מעבירה מפגש העברה של אנרגיה נשית, בתל-אביב, יום ו' הקרוב, ה- 8 לדצמבר 2006 בשעה 2 אחהצ. אם מעניין אותך את מוזמנת לצלצל. מיכל רון 077-3430022

שלום הדס ../images/Emo39.gif

אני מזמינה אותך לפורום נשים בעסקים וקריירה, שם תמצאי נשים נפלאות מתחומים שונים שיוכלו להתאים לבקשתך.

הבאת ילדים

שלום. בעלי ואני מנסים כבר כמעט שנה להביא לעולם ילדים ושנינו בני 35 בריאים בפן "הפורייותי" (נבדקנו אצל רופא נשים לפני שבוע). לפני שיעשו לנו דברים לא נעימים בפן הרפואי ... (בצחוק...) האם יש למישהוא רעיון למשהוא שיוכל להציל אותנו ? אני כעקרון שמעתי ומיישמת את שיטות הסבתא לאכול הרבה שום בצל ותבלינים מחממים וכמו כן תמרים, שקדים ובשר (מה זה כבר יכול להזיק...). שנינו מתפללים כל יום במובן הרוחני והדתי. האם יש למישהוא איזה רעיון מקורי שהוכיח את עצמו ? משהוא שעזר להרבה (או אפילו מעט) אנשים ועובד ? איזה אנקדוטה ? עיצה ששווה זהב לאנשים טובים שנתקלו בבעייה ? בבקשה עיזרו לנו. שעון החול מתקתק מאוד מהר ... אנא עיזרו לנו. כל טוב לכולם. שבת טובה.

שבוע-טוב ,התגעגעתי../images/Emo24.gif

מה שלומכם? הייתי קצת עסוקה באתר חדש של הסדנאות והטיפולים שלי, וגם לטפל בעצמי... אתן מוזמנות לאתר החדש.. אשמח להארות. באהבה אריאלה

למעלה