הבאתי 540 פליפ נסיתי מאיזה לאד´ג 360 פליפ ויצא לי 540 פליפ וזה מצולם
S StarMo New member 17/3/02 #4 אחותך מפגרת לפחות אני לא מדבר כמו אוטיסט.. לא מביאים תרגילים! נוחתים אותם, עושים אותם, אבל לא מביאים אותם!
אחותך מפגרת לפחות אני לא מדבר כמו אוטיסט.. לא מביאים תרגילים! נוחתים אותם, עושים אותם, אבל לא מביאים אותם!
D dargosh New member 17/3/02 #10 תשלח לי את זה ביי סי קיו אם זה שוקל שלוש מגה אז תשלח לי את זה באיי סי קיו 150174547 או שתשלח לי את זה באימייל [email protected]
תשלח לי את זה ביי סי קיו אם זה שוקל שלוש מגה אז תשלח לי את זה באיי סי קיו 150174547 או שתשלח לי את זה באימייל [email protected]
פ פיצוץ New member 17/3/02 #12 מה אתה מזיין תשכל אני בנאדם הבאתי פליפ 360 גם מקרב ובחייםםםם לא הסתובב לי יותר מ360 אז אל תזעיין תשכל..ועם כבר מצולם אז שלח לי תסרט אחי....
מה אתה מזיין תשכל אני בנאדם הבאתי פליפ 360 גם מקרב ובחייםםםם לא הסתובב לי יותר מ360 אז אל תזעיין תשכל..ועם כבר מצולם אז שלח לי תסרט אחי....
פ פיצוץ New member 18/3/02 #13 תיקוןן לזה שהביא 540 פליפ מזעיין=מזיין אחי אני גם מביא מקרביים 360 פליפ אבל בחיים לא הסתובב לי יותר מזה...ועם יש לך תסרט אז שלח לי אותו אחי..
תיקוןן לזה שהביא 540 פליפ מזעיין=מזיין אחי אני גם מביא מקרביים 360 פליפ אבל בחיים לא הסתובב לי יותר מזה...ועם יש לך תסרט אז שלח לי אותו אחי..
F FL1P New member 18/3/02 #14 לכל מי שרוצה את הסרט אין לי כרטיס טלויזיה אבל מי שרוצה לראות את זה ממול העינים שלו שיבוא לכיר צרפת בירושלים ויראה
לכל מי שרוצה את הסרט אין לי כרטיס טלויזיה אבל מי שרוצה לראות את זה ממול העינים שלו שיבוא לכיר צרפת בירושלים ויראה
פ פיצוץ New member 18/3/02 #15 כנס רגעעע מה זה בוא ותראה אני מדבר איתך רציני יש לך תסרט אז תשלח לי אותו מה אתה בא להסתלבט אין כרטיס טלויזיה תחפש..עם אני הייתי נותן 540 פליפ מקרב הייתי חורש למי שיש כרטיס טלויזיה בשביל לפרסם תסרטון....
כנס רגעעע מה זה בוא ותראה אני מדבר איתך רציני יש לך תסרט אז תשלח לי אותו מה אתה בא להסתלבט אין כרטיס טלויזיה תחפש..עם אני הייתי נותן 540 פליפ מקרב הייתי חורש למי שיש כרטיס טלויזיה בשביל לפרסם תסרטון....
R rodney New member 20/3/02 #17 תקשיב אם זה באמת אמיתי דבר איתי באי סי קיו ננסה להסדיר כמה דברים 56270771