אוי, מעולה!!!
כבר אני רואה שאני הולך לאהוב את הפורום הזה... אז אני אתחיל בסיפור! אשרת הביטה מהחלון (הפסקה ללגימה מהקפה) הגשם הכה על השמשה בחוזקה. הכל היה אפור, כאילו נשפכו גלונים של צבע על העיר, והכל כוסה בגווניו של אותו צבע כהה. היא נצמדה לזכוכית החלון הקרה, והסתכלה למטה. אנשי תל-אביב רצו להם במהירות, ברעש אותו לא יכלה לשמוע, אלא רק להרגיש. כולם רצו, לתפוס מחסה, לעבור מהר, כולם היו בתנועה מהירה. והיא, כאן, בקומה ה-13 של מגדל שלום, לא זזה. היא שוב שקעה במחשבות. נכון, כבר עברו כמעט שנתיים, והרבה עבר עליה בזמן הזה, אבל עדיין... הוא... היא שלחה את יד ימין לשערה השטני וליטפה אותו כאילו מישהו אחר מלטף אותה, וחייכה חיוך שלו. הוא... רוני... עזב אותי, לעיר הגדולה, לארץ השמש, ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות, התפוח הגדול... ואני... כן, בסוף סיימתי את התואר, ואני מתמחה במשרד עורכי הדין של אבנר את הופנהיים, כמו שרציתי, אבל עדיין, משהו חסר... או מישהו... מישהו שהחליט לא להיות איתי כאן. העדיף להתרחק, לעוף, ולא לעבור דירה, לא לעבור לעיר אחרת או איזור בקצה הארץ. אלא ליבשת אחרת. ואני כאן. ו... גם הוא חושב עלי כך, בוקר בוקר, תוהה מה אם, מתעניין, חושב אם להרים טלפון? היא שקעה במחשבות, והתרכזה בעצמה. היא היתה כ"כ מכונסת, שלא היתה ערה כלל למה שסובב אותה. לכן, כששמעה קול מדבר בחוזקה לידה, היא קפצה מהר בבהלה. המשיכו...