הגר, את נהיית מוזרה אחרי שקיבלת את לוחות הגורל. הכול יהיה בסדר בסוף, אתם תראו. הגר, אני מבקש, אנשים רימו אותך לחתום על חוזה מיועדות! הגר, זה בעייתי מאוד. זה קצת מוריד לי שהיא יודעת שהכול יהיה בסדר בסוף.
כן, מקסים ואוהב אדם. זה התיאור של זורלא. מה היא, פיזנטי שכולאים אותה? אבל אם גם סשה תדע את העתיד...
אחרי שמי בגד בה?! מי זה רובי?! למה שיבגוד בה? לא יודע, משהו משתבש בעיניי. זה לא נראה לי יקרה. זה קצת מוזר לי. אם הגר ראתה את בנו מכין מוקפץ, והוא לא הכין מוקפץ, אז איך הנבואה הזאת מדויקת?! אם בנו היה הולך להכין ואז הגר הייתה אומרת להם "אני רואה שיהיה מגעיל, נצטרך לאכול חטיפים" הייתי מבין. אני מעדיף את הנבואות של קירקי.
מה שתגידי, אשת אכיפת החוק שכולנו זקוקים לה. בטח, בטח, שפירא המפקד של התחנה. תראו כמה אפס כוח פיקודי יש לו לעומת שרון. אני לא נרגע מזה שמצלמים את נטע מלמעלה. רק בגלל שהיא בהריון.
זאת לא היא. לך אתה לטיפול מקצועי! אתה עברת התמוטטות עצבים לפני חודש! שירי כלבה, ביג דיל. אז זה מה שמסגיר את שי?! בדיוק, אשת אכיפת החוק שכולנו זקוקים לה ואוהבים אותה מאוד. צריך להשוות כתבי יד קודם כל! תבדוק לעומק ותפייס את שירי, גם היא חשובה. בסוף שי תציל את כולם. אוקיי, אז רק את אלינור מהחבר המכה שלה.
ככה זה מתחיל, רומי. בכל אופן... זה מוזר מאוד שהגר כזאת בטוחה ושאננה. הדייט הראשון שלכם זה בספרייה. תנו קצת כבוד. ותשתמשי בגוף עתיד! הפעם השנייה עוד לא קרתה, הגר! בסדר, סופיה חייבת לחזור לחצוב מאובנים ואמבות. איזו הפתעה, הגר. כן אפשר לשנות!
אבל למה סופיה לבושה כמו עלמה דרומית מהמאה ה-18?! את זה אני אף פעם לא אבין.
תדעו לכם שבריק ומורטי וב"דרקון אמריקאי" היו דברים כאלה של ראיית עתיד. לא עבד.
טוב, טנצר. אליעזר? חשבתי שהוא עידו שפירא. צאי מיד, אשת אכיפת החוק שכולנו צריכים.
נכון, נכון. עכשיו היא תהיה מתקשרת. היא נפרדה ממנו? אה, לא, הן חושבות. גם את אלופה, שירי. הגר, את בן אדם מוזר.
בוא'נה, הכתות של היום... בכלל לא משקיעות. לכולם יש כלבים. ארמון השושנים! היי, כלב?
תמיד צריך לשחרר אותו. שילמד לא להצטרף לקבוצות עם שם כללי מדי. זה מגיע לך.
כן, זכרתי שהם אמורים לצאת לפיקניק... יואב, אתה דביל? שהכול יהיה בסדר בסוף, את תראי. ניקול לבושה יפה. אחרי שתנצחו את סשה תצטרכי לחזור לדניאל.
אם כבר צריך לבקש עזרה משירי ולא לפנות לאלינור. אלינור כבר לגמרי עמוק בפנים. שופינג, בטח.
חכו חכו, אני בטוח שיהיה עוד משהו עם מוריס. כי הוא אוהב לברוח מהילדים שלו, נו. למה ירון תמיד כותב "שיקרה אותנו"?
זה גם מוזר ששרון יודעת. הגר, זה עומד להתפוצץ לנו בפנים. לא יודע, אשת אכיפת החוק שכולנו צריכים. אבל את יכולה לעצור את הבעלים של הפיצרייה על אנשובי? אה. אני מבין. הוא גילה ששוסטק גנב לו את השם צחי, ושיותם התקדם והפך לניסן, וכבר לא מצא את עצמו באילת. החנונים היחידים באילת זה צחי וניסן.
הנה, הנה. דברים כאלה אמורים להשתנות! גורל זה לא קבוע! עבר זה קבוע! אבל עתידכם בידיכם! אבל שיקוף יפה. "תגלה בעוד דקה". מאוד יפה. באמת. רגע, אז הוא קטן בשנה והיא גדלה בשבוע? מוזר. אופס. אולי אלינור שינתה הכול?
ברור שכן, דני. ברור שאפשר לשנות את העתיד. ילדים הזויים שכמוכם. אח, נפלאות הזום. אבל גם לסשה יש את ה... לא? למה לא לקצת יותר זמן...