ואני חשבתי ששי עשתה טריק. אשת אכיפת החוק שאנו צריכים! וסופסוף משתמשים בה להצלה!
עזוב, יואב.
אפילו אימא של בנו חזרה!
אני עדיין לא הבנתי איך הם היו בבאר ההווה וקפצו לעתיד...
איימו עליהם! כמו שאיימו עלייך! את מבינה!
כן, כן, ברור שהוא יתקשר.
אם אתם חושבים שעכשיו רע, חכו עד מחר. מחר זה הנקודה הבעייתית. הנה, כולם האמינו לו! כולל אשת אכיפת החוק שאנחנו זקוקים לה! טיפול המשטרה הנורמלית של בית אהרון. אגב! (דמיינו את דודי קורא אגב) אני סיפרתי לכם שאהרון סורקין זה ההוא שיצר את "הבית הלבן"? מזמן עליתי על זה אבל לא הצלחתי להזכיר לכם...
אבל עדיין לא הבנתי את הקטע של באר ההווה.
זימרי יתמוטט. אומר לכם. שימו לב שמצלמים את נטע מלמעלה- כי היא בהריון.
אתם לא מבינים, לאימא של סופיה יש עבר מר עם מגי. מהימים ששתיהן שירתו את שרת החינוך שהחליפה את השר הנצחי. מוזר לראות את ניקול מדברת ועושה גם שפת סימנים. בטח כשסופיה הייתה קטנה ההורים שלה דיברו בשפת סימנים בלי שפתיים כדי להסתיר ממנה דברים.
ואתן משחקות מלחמה? בעונה הבאה בטח סשה תברח מהכלא בעזרת אסיר מומחה בבריחות שמדבר בשפה גבוהה. הגר, במקום לגרום לו להתאהב בך שוב (מה שלא עבד עם אוג ויונתן) תעבדי על החזרת זיכרונות. כמו כל המיועדים...
ידעתי שיש שם איזה סוד משפחתי. אז פה באר העתיד. וואו, כמה תנועות ניקול הייתה צריכה לזכור! עוד יותר מקשה על הסצנה. אבל ככה עושים יואב?
שרון אלרואי לא-פרייס, אשת אכיפת החוק שאנו זקוקים לה. אילנה שמרה על שם המשפחה של מוריס? קודם כל, שפירא, זורלא ידוע כעוזר לרעים. זה דבר אחד. שתיים, אתה עוזר לרעים, אז שאתה לא תזהה? ברור שהאף שלו לא טועה, הוא לא תתרן. הוא אילם. תנו לי לנחש. תנו לי לנחש! הם שמו שם דינמיט, נכון?! אה, הם לא שמו דינמיט? הכתות של היום, אני נשבע לכם.
יש לכם מקום קבוע? ולמה סופיה תמיד לבושה בצורה מסורתית כזאת? ולמה זה תמיד דבורים? הצופן בחלת דבש?
לברדודל זה כמו השיער שהיה לאהרון סורקין בכפולה. אבל אם יש באר עתיד, הרי ברור שזה ירפא אותם.
כן, היה להם דייט פסטורלי כשהיא ניסתה למצוא את זימרי החטוף. כמה נחמד. אבל הגר, לא לבלגן כיסאות! סליחה. הרגל. עכשיו הוא יציע לה להצטרף?
עזבי, שרון, הם לא כמו הכתות של פעם. אה... עשו לנו נעלמים. שימו לב לעיתון שמודיע שישימו את הפסל של עדינה בכיכר. דבר, אתה לא בנעלמים. יש מפקד מעל אשת אכיפת החוק שאנו זקוקים לה?! לא פעם ראשונה שעוצרים חקירות לאשת אכיפת החוק שאנו צריכים. לא, אבל תמיד כשזה קורה, מסתבר שהיא צודקת. חבר'ה, אני צריך להסביר לכם את הבעיה במינוי?! זה כאילו היו ממנים את דובי במקום גיורא. לא, ממנים את מיקי, את אלישר שוב, לא ממנים את השוטר הדביל.
את צריכה שזימרי יהיה חטוף, הגר. אחרת זה לא יעבוד. אבל הגר, אני מת עלייך אבל לשמור על השקט. ולהחזיר אחר כך למקום.
אני לא מאשים את ההורים של סופיה. ספירלה! לא? לא ספירלה? אבל אז לא תהיה לנו באר לעונה הבאה.
זה החברות עם נטע. זה משבש אותו. איזה מוזיקאים גדלו פה באזור? בעיירה ליד קיימת כוכבת גלקסססססססיה. אבל היא לא פה יותר. עזבה. יאללה, הגר. ולהחזיר את הספרים.
יהודה עם חיפה והקריות שהוא. קשרים במשטרה. איך בדקה הידרדרתם לרמת אשמורת במנהל תקין. אח, שרון. לא סתם אמרתי- את אשת אכיפת החוק שאנחנו זקוקים לה. לך, יא בוגד! אתה בטח מהכת, יא אילם.
ניסיתם לבדוק אם יוצא סימן? יופי, הגר.
אתה מעלת באמון! אדם רע! כן, אשת אכיפת החוק שאנו זקוקים לה. אני מאמין שאת מתנצלת ולא שוב חוקרת בעצמך. כוח פיקודי! יפה. אתה מתכוון אשת אכיפת החוק שאנו זקוקים לה? נכון? עלק, כולכם לא האמנתם בה. אני תמיד האמנתי בה. אז אמרת! אמרת! פתאום אתה אומר דברים! נזכר לדבר!
אני לא מבין כל כך. הגר מיועדת ומתקשרת. עוד קווי אורך ורוחב? סיוון שיקנאג'י אוהבת את זה. גם באילת. ואת האטלס להחזיר למקום! סליחה, הרגל. כמה נוח שזה היער.
לאט לאט. לאט לאט...
שי תציל את כולם בסוף. היא ושרון. בכוח הג'ודו. הופה! (הכניסו פה את תנועת הג'ודו) מי יודע להכניס את השמיכה לציפה? תמיד מפטרים אותה על חקירה מאומצת מדי. ככה זה אשת אכיפת החוק שאנו זקוקים לה. צודקת, שי. למה ירון תמיד אוהב שאנשים זורקים דברים? אמה אלפי יכולה להפוך למימ רציני.
בסדר, גם תמר עשתה את זה. יופי, דני.
אוי לא, אל תגידו לי שהם יגלו מחר! מחר חייב לבוא הכישלון הכי גדול של הדמויות הראשיות! סשה תהיה בלתי מנוצחת מחר!