חזרתם אחורה בזמן? לא, קדימה... חצי יום. אוקיי, אני הבנתי מה זה. חבר'ה, על העקיצות יש נוסחה לנסיוב! לא? אוקיי. הכביש, אוקיי. אבל מה זה המפעל שם?
התגעגעתי למחסן. שקצת השתנה... אבל הצמיד לפחות אצלנו. זה משהו אחד. כן, כי יאיר ממש לא חיפש שם, ילדודס. ממש לא. די, מוריס סתם אדם לא מובן ונוטש ילדים. כן, זימרי יודע. אולי גיורא יודע. די, נו, אתם לא שומעים את מיקי? שהוא בכלל בכלל לא בן אדם לא נורמלי.
מלכודות דובים? מה הוא עושה, השכיר הזה של הפושעים... ואצל מי הוא עובד הפעם?
אל תעבדו עלינו! הוא נסע לרגל אחרי הפישרים בשמורת יפה נוף ולהביא את סופיה משם! אוקיי, הזמנים קצת מוזרים כי עברו רק יומיים וההרפתקה של הספיידרז לא לקחה יומיים, אבל ברור שלשם הוא נסע. וכן, הוא אהב לסדר שתייה לפי האל"ף בי"ת. ואל תשכחו! תפוזים זה במ"ם, מיץ. כן, ברור ששי צריכה גם להיות בחברתה. לא בגלל ששתיהן למדו על בשרן שזהר שטראוס מרושע, אלא בגלל שהיא האקסית של אחיה. ברור שלאילת, יש לו שני חברים טובים שם באילת. יואו, עונה נוספת לאילת שבה פופאי לא נמצא כי הוא פה, ואורי בלופרב בא לעזור לניסן וצחי. מצד שני, אז גם קרני לא תהיה... ילד בית העץ? מה אתה עושה פה? אני לא מאמין על הגולו הזה. הוא היה יכול לבקש ממני! וזה פשוט דולב בגרסה חדשה. לא כדאי לך, היא מכירה את דולב המקורי. היי, היי, שי! אסור לנו לזלזל בטיסנים! ילד עם טיסן, הלו? ופרס כלי הטיס של השנה? אוי, פתאום חשבתי על יובל ודולב ביחד אם הכול היה הולך כמו שצריך... לא. שי, אל תשימי לב, הדברים נאמרו מתוך כאב ומכך שהיא למדה על בשרה את הצרות עם אבא שלך.
מי אחראי לזה?! זה זמני לבינתיים! אבל מי אחראי לזה שהוא מנהל?! זה לא מתאים! גם לי מוזר! אני מזכיר לכם שלפני חודשיים הבחור נעצר ולפני חודש עבר התמוטטות עצבים. נורנות, כן, גם אני בדקתי. המוירות גם. אני לא חושב שכדאי שתשאלי אותו. יש אחרים שיבינו יותר ממנו. נכון, זימרי. רואים למה לא כדאי שיהיה מנהל?
אל תדאגי, עוד מעט הוא יבשל לליהי קורנובסקי ויעזוב אותך בשקט. עכשיו נזכרתי מה זה! זה עקיצה של סיגנא! הם הופכים לאיגניסים! דניאלה ברק?
הנה הניידת של העונה. היא לא נורמלית, נרקיס. זה מה שברור. ראסטות? אוי, זימרי. ברור שהפעם זה "זה". רק מה "זה" ואיפה "זה" ועוד כל מיני "זה" עונתיים? מעניין למה היא מתאכזבת, למה היא חוקרת... מה היא צריכה...
בנו עוד מבשל לאימא שלו. לעזאזל. לא טוב. אבל אני מזכיר שהוא רצה להיות הבן שלה! נכון?! מאז צפוף?! היה צייד ערפדים. גם לי לא כיף לראות את יואב, אילנה. גילי? יש לו אחות? הוא יאכל לאילנה מהאוכל?! בושה. מה יש ליואב הפעם?
ברור שזימרי, מי עוד פגש על טבעיים כילד... עמקתון! לא. אגב, אילנית ומעיין שיתפו פעולה פעם. בצירוף מקרים ממש מקרי, כן?
עוקץ ירוק. מעניין. בדיקות דם יהיו בטח מוזרות. דני הפכה לעוד יותר ראשית העונה.
רגע, הם נעלמים? איזו עונה? בכלל, כמו שכל פעם שאורן ושחר יזכירו את מד"א וזה יצחיק, אז כל פעם שירון יכתוב "נעלמים" זה יצחיק. הוא לא חטף, הקבוצה לא חוטפת אנשים! אני מסכים עם יואב שהוא איש לא ברור. אבל הוא לא יודע עד כמה. יואב, איזה כיף לדעת שאתה אידיוט כהרגלך.
העדפתי אותו יותר כשהוא השתמש באפליקציה לדיבור. איש חשוד מאוד. שרון! שרון!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתה צודק לגמרי, ברקו/שפירא, שרון היא התשובה!
אבל למה אותי לא לימדו את זה? נעמי? ברצינות? נעמי ונרקיס?
יואב ובנו מטיילים זה אף פעם לא כיף. תמיד יואב מעצבן ובנו מסכן. בנו, אם התשובה היא שהוא הלך לצוד ערפדים ולהקים קבוצות, זאת לא תשובה אידיוטית.
הו, הנה אשת החוק שהיינו צריכים! וחוגגת היום יום הולדת! שרון אלרואי, לא-פרייס. אגב, מסתבר שעילי הוא ברבש כי זה שם המשפחה של בן הזוג של סיוון. ובנוסף, חדי עין ישימו לב שנטע שפיגלמן בהריון. לא, אתה לא יעקב שיינר! זה שם של שופט כדורגל! ובכלל, צריך לחשוד בו ברגע שהוא אמר שקוראים לו יעקב. מי נקרא יעקב? שם דבילי. אל תמציא לנו, את כל זה שמענו בספיידרז! מה ארנסטו רוצה?! תגיד לי אתה! כלבת?! רגע, ואם לכלב יש כלבת? ויש פה חצב עם חצבת?! מה אתה מטיף לו להתחסן? בכלל, משום מה אם שרון הייתה אומרת לי להתחסן, הייתי מקשיב לה. בכלל, אתם יודעים כמה היא אמיצה? אתם יודעים כמה דואר זבל היא מקבלת רק כי מתבלבלים בינה לבין השנייה?!
נרקיס תהיה עם זימרי? כי יש שם משהו. מבוגרים וילדים? מה זאת אומרת? בספיידרמן יש...
הוא בודק מה שלום אבא שלו. כן, יואב, נורא רגיש כרגיל.
ד"ר אשש? ברצינות? מה יש בעקיצה? אני יודע, היא איגניסית!
לא. לא! הוא מרעיל את המים! או שהוא... שואב את החרקים?
חבר'ה, מהיום אתם איג... עזבו, מה עוד פעם בדיחת כדברא...
לא, לא חשוד בכלל.
ציפורים? מה זה? גשם של... אלוהים אדירים. באמת סוף העולם!