הבאר -פרק 3 -מכונת זמן

Roei152

Well-known member
מנהל
מה דני ראתה שהבהיל אותה? ,
מה זו הקללה?
האם שי תשיג את יואב?

YossihNew

Well-known member
אלינור. שתהיה חברה טובה של דני, שיש לה היום יום הולדת, אגב. מה היא קשורה… חוץ מזה שהיא רומי רומי רומי רומי רומי רומי רומי?

אחחחחחח נטע שפיגלמן. ושלמה ארצי ברקע. תחקרו את הבחור הזה על הברחות בגמלים בגבול אילת! מקהלה? הזוי. יישוב הזוי. אה, זה מר סורקין, הבן של... האבא של… השתדרג מאז קים. לחומרה, לחומרה, ברור. אתה לא ראוי להיות אבא שלה. אתה לא גורי אלפי! אגב, גם ב"אמאמביכה" אמה שיחקה ג'ודוקאית. אה, היא נרשמה לכולם. *יוסי לא להתאהב, יוסי לא להתאהב, יוסי לא להתאהב! שיט, אבוד לך*...

מקוללת, מקוללת. אולי באלינור יהיה הדיבוק? ומה עם הקמע ההוא? דליפה של… תגיד, גדלת באשמורת?! הם יגלו מה קורה כאן לפני החבר'ה באשמורת. בנו ודני לנצח…

מצד שני יש דברים שאתם לא יודעים וזה לא הולך להיות משחק ילדים. ג'ודו? זה יעזור לה, היא תכתוב עלילות רעות על שי. מי מאיתנו לא כותב עלילות? אה, אתם. רק אני כותב ואתם לא קוראים.

תיבת דואר. אני מת. שכחת? הבנתי. או שלא. אתה לא גבר גבר, בנו. אבל זה ממש מצחיק. התלבושות האחידות האלה…

ברקו, תירגע כבר. הוא בטח עובד עם הרעים. מה זה החומר השחור ההזוי הזה…

זאת אשכרה בר סביר. התבגרה יופי. ילדי בית העץ זאת אחלה סדרה, מה… בטח שנעקוב אחרייך, רומי.

גולו, אתה טיפש מכדי לחיות. אמה משחקת נהדר. מציירת נהדר. המנהלת חשודה, לא? קצת…

בחור מוזר.

עומר בן רובי קרוב של ספיר? בגדי רומי סופרסטאר.

למה לעזור לו בקיוסק? פרויקט "אני נחמד"? אוי ואבוי. היא כן הייתה ביער! על שום מה כל זה?

אותו כובע. ככה רומי סופרסטאר נפלה. חבל. הסמל אמיתי… אבל למה הוא נעלם?

במילים אחרות, על שום מה, בנו. היא ממש מסתערת עליו. זהו, היא נתנה לה את החמודה מתוקה, היא גמורה. מזכירה לי את אלה בתחנה. לא שאני מתלונן.

זאת תעלומה קצת מוזרה…

אה, שם נועה קולר עובדת. ספרייה. ספרייה, הגר. ילדה טובה.

אחחחחח אגף המיתולוגיות. חברו הטוב ביותר של אוהב הספרים. מה מצחיק?!

שאול מזכיר לי את מירון מראש גדול. למה כששלומי קוריאט מתעצבן אני חושב על מורדי? איכס, מגעיללללללים. קללה מגעיללללללללללה.

מה אלינור מסתירה?

למה אתה מפריע? ואיזה חדשות יש בבית אהרון?! מה אנחנו, אשמורת?! הספירלה מסמלת את אודין? חולה על הקפוצ'ון. אני לא מאמין, היום נתקלתי בערך על הבאר של מימיר ודפדפתי. לא ידעתי שעליתי על זה…

בנו, אתה רצית להיות הבן שלה. מה קרה לנועה קולר? אוי. פתק.​

Roei152

Well-known member
מנהל
די יואב ובנו , לא שמעתם על מחויבות אישית? , זה התירוץ הכי טוב שמצאתם?
שאול יודע משהו על הקללה , השאלה היא מה ,.
אהבתי לקרוא סדרה שקשורה למיתלוגיה נוורגחת , ובשום מקום לא הופיע סיפרלה , אולי המל ון שם היה בצורת ספירלה ..
מי זה הנדחף הזה ללהגר?
מי זה היצור העל טבעי הזה ? ואיך הוא מפזר חומר?

YossihNew

Well-known member
נורווגית?! נורדית, בן אדם שלא קורא ספרים! נורדית!

הנדחף להגר זה לא אחר מאשר ניר כנען, החבר של נטע רוט (שרה מפלמ"ח) במציאות... הוא יהיה דמות ראשית.

Roei152

Well-known member
מנהל
נוורדית , אבל כן קראתי סדרת נוער בהשראת האלים הנוורדים

Roei152

Well-known member
מנהל
ואני כן קורא ספרים!!!!
פשוט יותר מעניין אותי רות אלמוג או הרפתקאה מהמיתלוגיה הנוורדית..

למעלה