הבאסה של החיים

הבאסה של החיים

מאתמול שלילת רשיון נהיגה לחודש ימים אז הכל אפשר עם מוניות אוטובוס ורכבת חוץ חוץ ממללכת לצלול עוד 29 יום יא מנאייק

MAAX

New member
למה באסה, יש אופניים לא?

ולא לא אופני ספינינג....

אופניים?

לחוף הים? עם חליפת צלילה, משקולות, מצוף, סנפירי חופשית, כל הציוד ורובה?... אולי אנלא מספיק יצירתי

MAAX

New member
כן, מכיר משהו

שנוסע\נסע כך עם אופניים ישנות וסבל גדול... פגשתי אותו באילת בקורס, מלפני כן בת"א בעבודה. אהה כאשר חשבתי שהוא חובבן 5-6 מטר אז התברר לי שהבחור מבקר ב 25 - 30 בצלילה ספורטיבית... לכל דבר יש פתרון...(כמעט)

האמת...

שבכלל אין לי בעיה לנסוע לים עם כל הציוד על האופניים הבעיה היא שאצטרך לחזור כשחמישה שישה לוקוסים של חמישה קילו כל אחד איתי (25030 קילו ביחד) וזו רק זו הסיבה שירדתי מהרעיון

ziv222

New member
דבר איתי גם לי שללו תרשיון

ל- 45 יום סה"כ . שלך לי מסר באישי אם יש לך שאלות .

ziv222

New member
עו"ד טוב שיכול אוליי לעזור במשהו

להטוטן אל תהיה כזה מצחיק !

אתה עורך דין טוב -צנוע

זיו תפסיק להיות כזה רגיש סתם צוחקים. לפחות אני לא צוחק על הגובה זה גם משהו\ לא?

ziv222

New member
א א א אתה לא שוכח

תגיד יא ז . . . שאתה ומקסים ( סליחה מקסים בחופשה לא מרצון ) הולכים לצלולל תעשה איזה SMS תבדוק אם אני בעניין .

תראה יא נק..

היתי מזמין אותך אבל הבעיה היא שאתה ארוך ולכן אתה מבריח תדגים ואם הם כבר מגעים אז בגלל האורך הם בטווח שלך ואתה תופס אותם. אז אנחנו לא מתקשרים כי אתה ארוך מידי.... סתם אין לי בכלל את הטלפון שלך (החלפתי מכשיר) צור קשר ואם תתכופף אולי ניקח אותך(ולא כיפוף כמו שאתה חושב פשוט תקוד קידה קלה שתהיה יותר נורמלי. עוד כמה בדיחות על גובה עוד כמה בדיחות על גובה עוד כמה בדיחות על גובה עוד כמה בדיחות על גובה עוד כמה בדיחות על גובה נגמרו לי הבדיחות על גובה חצי מצחיק קיצור צור קשר

למעלה