הבאנר מוכן!!

amirbilu

New member
הבאנר מוכן!!../images/Emo6.gif

תפסתי ת´כיסא לחצי שעה ועשיתי לנו באנר סימלי,בלי עבודה יותר מדיי קשה... אשמח לקבל תגובות(טובות ורעות) שלכם, אמיר

amirbilu

New member
תפוז הרס את זה../images/Emo10.gif

זה צריך להיות הרבה יותר קטן(בגודל של באנר רגיל),ויש עוד קצת נזקים שהוא עשה לזה, כמו שרואים את ה"לחץ כאן"מחוץ לבאנר,טוב לא נורא-העיקר הכוונה

actress

New member
איזה מההההההההמם!!!!!!!! ../images/Emo24.gif

אהבתי לאלללללללה!!!!!! סוף הדרךךךךךךךךךך!!!!!!!

casperit

New member
חחח איך דפקנו את לגעת באושר:)

ותמונה סמלית של גידי (כוסייייי) למה לא של כולם? לא שאני מתנגדת לראות את הבן אדם הכי שווה בארץ... יעל

casperit

New member
וואי הוא עדין לא שם את החתימה של...

יהודה לוי! מעצבן... יעל

תגובה...

האפקטים צורמים (מאוד) בעין... זה לא מחדש הרבה (כהשראה אפשר לראות את הבאנרים המקסימים של JDate או סלקום). צריך להתמקד בסגנון אחד ולהמשיך איתו. כמו כן כדאי להגביר את קצב הפריימים כדי שהתנועה תהיה יותר "חלקה"... ולהוסיף קצת משהו מלהיב, משהו מושך. כרגע זהו שילוב של מספר אפקטים שאפשר להכין אפילו ב-SWiSH. שילוב הצבעים נחמד (חוץ מהצבע הכתום שקצת נעלם על הרקע). ושים את יעל הדר בתמונה... (ואם לא לפחות אפשר להחליף בתמונה עם הבעה פחות מטומטמת על הפנים...
) קנית את הפונט רק בשביל הבאנר הזה
בכל מקרה לדעתי צריך להחליף את הפונט לפונט "תיקתק" (masterfont.co.il) שזה הפונט בו משתמשים בלוגו של "לחיי האהבה". איפה הבאנר יהיה? הוא מיועד למשתמשי הפורום או לפרסום שלו מחוץ לפורום? באנר-סרטון או באנר להקלקה?

amirbilu

New member
תודה על כל המחמאות!!!,ו....איש יחסי

כמו שאמרתי,אבקה(מה השם שלך?)לא חשבתי על הבאנר יותר מדיי זמן,חוץ מזה שבעתיד אני מקים חברה לבניית אתרים,אני עוד מתלמד,יש לי עוד הרבה מה ללמוד,אי אקבל את הערות שלך לבאנר הבא שאני אכין,זהו באנר להקלקה,אלי אמר לי שהוא יפרסם אותו במקומות שאיני יודע איפה הם.. סוויש היא תוכנת עזר,ואני לא משתמש בתוכנות עזר,מה שאני עושה,אני עושה לבד,את הפונט הורדתי באיזהשהוא אתר לפונטים בחינם,אני לא זוכר את שמו כרגע. שלך, אמיר

הפונט אלכסנדרה עולה כסף...

ואפשר לקנות אותו ברוזנברג. אבל אני בכל מקרה חושב שצריך להחליף את התמונה בתמונה אחרת. הבעת הפנים שלו נוראית! וקצת דברי עידוד לפרסום עצמו: תיזהרו עם הפרסום כי לפעמים הוא מביא לתוצאות הפוכות ממה שרוצים, אם לא יודעים בדיוק איפה מותר, אסור, צריך ולא צריך לפרסם... וכמובן לא לפרסם (בשום פנים ואופן) באתרים לא חוקיים עם תכנים לא חוקיים (דוגמת כל הפורטלונים הקטנים עם התוכנות הלא חוקיות). תפוז לא ישמחו במיוחד וזה יביא לתוצאות שליליות ואפילו חמורות מאוד. דרך אגב, המנהלים כבר דיברו עם הנהלת הפורומים על מפגש או שהנושא בוטל? בקשר לחברה לבניית אתרים - אם אתה באמת רוצה להשתלב בעסק (וברצינות), כדאי לך להצטרף ל-Scepia. זה אחרי 4 שנות לימוד במכללות לאמנות (בצלאל, ויטל, קמרה, אסכולה, חולון), קצת לימודים טכניים במכללות הסבה והרבה רצון אישי. ובהצלחה.

amirbilu

New member
הפונט לא עולה כסף!

הורדתי אותו מאתר חוקי לגמריי,לפונטים בחינם. נ.ב שמעת על אתר לא חוקי לפונטים?אני לא

הוא כן עולה כסף והאתר לא חוקי.

כנראה מסתובבים ברשת זיופים או פונטים לא חוקיים. פונט ממוצע עולה היום 200$. טיפוגרפים משקיעים לפעמים למעלה משנתיים כדי ליצור פונט. פונט עולה הרבה מאוד כסף על כל המשקלים שלו. למשל אשר אורון שעיצב את "אורון" השקיע כמעט שנה, והפונט שלו עולה למעלה מ-300 דולר. הפונטים של צבי נרקיס הגאון עולים בערך 200$ לאחד. ואלכסנדרה עולה 245$. עצוב שאנשים (אני לא מתכוון אליך אלא אל בעלי האתרים הלא חוקיים האלה) לא מבינים מהי טיפוגרפיה ושאם היו מלמדים אותה לעומק גם ב-900 שנים לא היו מספיקים ללמד את הכל. שמישהו ייכנס לצ´אט!

למעלה