הבאטלים מהג´י כאן...

volatile

New member
הבאטלים מהג´י כאן...

אוקיי אנשים העלתי 3 מתוך 4, בגלל מגבלה של מקום זה הכי הרבה שאני יכול להעלות כרגע אבל אני אעלה את הרביעי עוד היום אני מקווה למקום אחר. הבאטלים כאן אפשר לשמוע אותם או להוריד אותם והנה סדר המופיעים בהם: Giz - GIZ, TN, baby-g,young E Rapid - baby G, six ,rapid Syndrome syndrome, six (יועלה בקרוב) Volatile - volatile, baby G תהנו, אני בקרוב יעלה את הבאטל החסר והמוצלח! פלג.

G MaN aka Satla

New member
חייב להגיד פלג

הפחדת אותי אני לא יודע אם התחלת לעשות ראפ באנגלית פשוט התחלת לצרוח לקראת סוף הבאטל ואני נבהלתי , לא הבנתי מה הולך שם. סגרתי את הווינאמפ.

MotiYagur

New member
גועל נפש

אנשים תפסיקו לחיות באשליות, ראפ בעיברית זה לא כמו ראפ באנגלית. אתם לא מיומנים חוזרים על אותם שטויות 20 אלף פעם, מה אתם חושבים? ראיתם את הסרט 8mile אז התחלתם להתלהב?? אתם חושבים שאתם אמינם?? יש לכם קול מגעיל, שפה מגעילה, חרוזים על הפנים שגרמו לי לגחך ואתם "נחנקים" הרבה מאוד פעמים... יו יו וואטס אפ?? תעשו טובה ותרדו מהרעיון אתם גרועים מאוד!! ומזה הכינויים האלה?!?!

volatile

New member
אני שמח שנהנת ../images/Emo13.gif

ולפי הדיבור הנגוע שלך היית יכול להיות דווקא לא רע... חבל שאתה לא רוצה למצות את הפונטנציאל התמון בך! פלג.

Big 7

New member
חחח

זה דיי נחמד היו קטעים שממש אהבתי אבל יש הרבה מה להיתאמן...בכל זאת אם יהיו עוד "באטלים" אז אני חושב שהם יהיו יותר טובים בכל מיקרה זה נחמד

פעם אמרו לי

אל תפרסם חומר שרק מוריד מהרמה שלך ממה שאני שומע כאן אני יכול לחשוב שלאנשים כאן אין נסיון פשוט חומר גרוע שלהם אני שומע כאן כאלו שאני יודע שהם טובים אבל הבאטלים האלו פשוט גרועים כל כך(אני מדבר ביחס לשירים כי לא הייתי אי פעם בבאטל) במילים אחרות אם יש לך חומר והוא לא טוב אל תפרסם אותו, חבל זה סתם יוריד מהערך שלך אגב גם איכות ההקלטה גרועה

volatile

New member
לכל המבקרים

אני העלתי את זה בשביל אנשי הפורום, אי אפשר להגיד שאני אהבתי את כל מה שעשיתי למען ההגינות אפשר להגיד שזה לא היה מסודר בכלל... אבל נכון לא הייתי טוב ואני לא מתבייש להודות בזה... Sometimes you win ולפעמים אתה מפסיד... ככה זה... וד"א עוד לא שמעתי באטל חי ממועדון שהוא באיכות גבוהה, מדובר פה בהקלטה של מיקרופונים דינמים ובתנאים על הפנים מבחינה אקוסטית... אז אל תתלונן... ואני לא מפחד שזה יוריד משום דבר ואף אחד לא צריך בגלל שפריסטיילים זה לא דבר קל ולא מייצג חומר כתוב בכלל... חוץ מזה להיות מובס ע"י ראפר מנוסה במות יחסית כמו אמיר זה הפסד שאני מוכן לקחת כל יום... פלג שחושב שאנשים לוקחים דברים יותר מדי ברצינות

לא מבין מה אתם רוצים , ממש חמוד

בייבי ממש טוב , חזק ביותר לאוהד היו גם הרבה קטעים טובים. נאור הייתי בטוח שיהיה יותר טוב כול השאר היו ... והיו, הכול בצחוק עלו בשביל הכייף לא לקחת ברצינות מי זה ששר נגד טי.אן?

DJ$upreme

New member
תודה פלג

ולכל מי שלא מבין, ההבדל בין "לפרסם חומר" לבין לעלות לבמה לפריסטייל הוא תהומי, ומה שהיה על הבמה הזאת הוא פריסטייל אמיתי, להבדיל מהרבה דברים אחרים שלא קשורים לפריסטייל כמו למשל לפרסם טקסטים עלובים בפורום הזה (נו אולי די כבר). בכל מקרה, אין ספק שהכל כאן עדיין בוסרי, ואין לנו עדיין בעברית מישהו ברמה של סניקרז, שלא לומר אמינם, אבל יש התחלות ובעיקר יש אנשים עם אומץ לעלות ולעשות את זה על אמת. ולכן הקטעים האלה הם אחלה, בעיני, כי לשמוע שוב את הבית של בייבי מ"סגנון חופשי" אפשר גם בבית, מהדיסק.

tomoshe

New member
הודעה דחופה סופרים! תבדוק

אם לא הוצאתי לך אוויר מהגלגלים כרגע. יש מסרים בדיסק של סאבלימינל? אתה בטוח? זה כנראה ממש מתחבא ממש טוב. לא זכור לי שום מספר פוליטי. מוזר. כנראה שזה ממש בסאב-טקסט ...גיחי גיחי...סאב-טקסט...איי קיל מי.

למעלה