הא!

ונעבור לתמונות טריות של...../images/Emo26.gif

אן
תמונה מהממת!!!

MeetLofe

New member
מ-ו-ש-ל-מ-ת אין לי מילה אחרת לתאר

ותודה רבה רבה רבה על כל התמונות:)

אחרונה+הודעה חשובה../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

בנות
אני מודיעה לכן, בבקשה, אם אתן רואות בשרשור זה שיש תמונות של בנות אחרות שלא שמתי - (מישל, רבקה, קיילן, בריטני, ליובי וכו'...) - אל תשימו
אני חוזרת - אל תשימו תמונות שלא שמתי בשרשור זה
התמונות שלא העליתי לכאן, יועלו בסופי שבוע\אמצע השבוע בספיישל המודחת השבועית מטעם אני וג'ולי
אבל אם למשל יש תמונות של הבנות ששרשרתי תמונות שלהן בשרשור הזה, שלא שמתי, אתן מוזמנות לשים. -רק- של הבנות מהשרשור הזה. שימו לב
שבוע טוב שיהיה, אני סיימתי

SummerNightCity

New member
סוזי, קודם כל תודה רבה, דבר שני-

אני לא חושבת שיש לכמה תמונות מקום בפורומינו. אנחנו לא פורום סקס, ועדיין יש פה המון גולשים שלא עברו את גיל 18, או לפחות 16, וזה ממש לא מתאים. אני מוחקת אותן. ושוב, תודה רבה!

מי ישמע ../images/Emo67.gif כולה ציצים

לא משהו שאפאחד לא ראה קודם... הסדרה הזאת מלאה בסקס, ואני לא חושבת שזה שרואים את הציצי זה שונה מתמונות שהן שמות יד על הציצי (לי ג'ינס, היהלומים בעונה 1, אפילו תמונות המהפך של העונה הזאת...). אבל זה כמובן נתון לשיקול דעתך...

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ואני עדיין חושבת שהתמונות של אדריאן הרבה יותר פרובוקטיביות מאלה שהרגע העליתי לכאן, אבל אנשים עדיין מעלים אותם, והם עדיין לא נמחקים. חוץ מזה, שהחמודה הזו מעליי אמרה - הדוגמניות האלה יצטרכו עוד ימבה פעמים להצטלם בחצי עירום. אני לא רואה את הגיל כמניע ל-לא להעלות לכאן את התמונות האלה. אלה תמונות ממש גסות, בניגוד לתמונות שהעליתי הרגע

SummerNightCity

New member
שמעי, מה שאת אומרת וגם מה שסוזי

די נכון, אבל תמונה שעברה את הגבול בהחלט צריכה להמחק.

השאלה היחידה היא איפה הגבול ../images/Emo67.gif

ואני לא חושבת ששתי התמונות שנמחקו עברו את הגבול. אבל שוב אני אומרת, את אחראית שהפורום הזה יתנהל כמו שצריך, וזה אומר שהשיקול דעת שלך הוא הקובע כי יכולות להיות תמונות אחרות שכן פוגעות דווקא בילדה בת 12, ובעינייך הן סבבה, וכמו שתי התמונות האלה שבעיניי לא עברו את הגבול אבל לדעתך כן, וצריך להיות איפשהו גבול, גם אם לדעתי זה לא המיקום המדויק שלו. ולכן, מתוקף אחריותך שהפורום יתנהל כראוי, זכותך
.

למעלה