הא?

אני גולש מזדמן, וצופה בסדרה../images/Emo3.gif

בכל מקרה, אני חוב ששאלתי פעם, וכעת תהיותיי הסתיימו: לרורי כן יש שלט גדול בחדר עם הכתובת ISRAEL עליו. השאלה היא, למה
פעם קודמת שחשבתי על זה אני חושב שזה היה הפרק עם הארוורד כשרורי ולורליי דברו על כל הדברים של הארוורד שלרורי יש בחדר, ואז ראיתי את השלט לשנייה, הפעם הוא היה ברור
מישהו יודע למה

ראו.... אני זוכר, נו היא נכנסה לחדר

או שלא ראו
ראו
אני לא הוזה
בכל מקרה אם נכנסים לחדר מימין יש את הפוסטר הזה, למה
אני כבר תוהה לגבי זה זמן מה...

הנה../images/Emo70.gif כשהיא נכנסה לחדר עם הקופסא

של דין, הנה הפוסטר עם ISRAEL משמאל לדלת

כולם נעלמו, יופי....

אני כבר תוהה לגבי המון זמן, זה גובל בעבודה שזה ממש מציק לי

YaLdoNet 4 EveR

New member
שמע..

יש להם גם רבי מנגן, אז?
הן פתוחות לעולם הגדול.. אנלא אתפלא אם יש להן גם תמונה עם איזה עובד תאילנדי בסלון. זה לא אומר הרבה..

gilmorefreak

New member
../images/Emo6.gif

אני חושבת שאתה אובססיבי בצורה מדאיגה..
סתם..נו..רורי רוצה לטייל בכל העולם..הכל מעניין אותה..אז יש לה פוסטר עם ישראל עליו..מה יש בפוסטר
זה לא ממש ברור בתמונה..ולא שמתי לב בפרק..בכל מקרה אני חושבת שזה סתם כזה..היא אוספת הרבה פיסות מידע על העולם וזה חלק מזה..[
, על מה אני מדברת
]

חחח תראו מה חיפוש בגוגל הביא:

סתם רציתי לדעת אם היוצרת יהודיה
. הנה הכתבה הזו. ואני מצטט משהו משעשע:
""By year seven, everyone on the show will be Jewish,” she says​
דרך אגב יש לי הרגשה שנאי ממש לא מבין נכון את הכתבה הזו... אבל בכל מקרה.

Nerade

New member
כןכןכן, לכן יש יחסית הרבה

דברים (? בלה) שקשורים ליהדות בסדרה, בגלל שהיוצרת יהודייה.

Nerade

New member
אם אני לא טועה...

פעם אמרו שהפוסטרים שמופיעים בחדר של רורי הם פוסטרים של מקומות שבהם היא רוצה להיות. אני חושבת שאמי שרמן פלדינו (ככה קוראים לה?
), יוצרת הסדרה בכולופן, אמרה את זה. לכן גם יש לה לוח שלם שמוקדש להארוורד או כל מיני דברים כאלה.

frikin shin

New member
פששש... איזה ראייה חדה..

כמו שאמרו: רורי רוצה לבקר בכל העולם ולכן היא אוספת כל מיני דברים שקשורים לאמ.... העולם
... ובאמת כל הזמן יש דברים שקשורים ליהודים! אוהבים אותנו! ושכחתם את ההיפי בעונה השניה? שהתחרה בירקות של דוס'יס ואמר שהוא רוצה לבוא לישראל???

כי היא אוהבת ארצות? ../images/Emo54.gif

רורי אוהבת את כל הארצות האלה ה"מיוחדות" יכול להיות שזה בגלל זה...

nati 911

New member
יאאאא ../images/Emo99.gif הפרק של היום!

היה פרק פשוט מהמם!!!!!!!!! ודין וואו דין
פשוט חמודדדדדדד בטירוףףףףףףףףף אני מתה עליו!!!!!!! וג'ס הקינאה אכלה אותו חחחחח אבל גם הוא חמוד .... ואם זה היה תלוי בי הייתי בוחרת בדין.... ( ממש חבל שזה לא תלוי בי
)

Velma Kelly

New member
אחות של דין פשוט..

קרציה בטירוף
אני כבר ראיתי בעיניים של ג'ס את הכדור שנכנס לה בראש
וואו, היא פשוט נוראית
וחוץ מזה, רק אני לא הבנתי את רורי לגבי הפרק הזה? יש את הקטע שהיא וג'ס הולכים ביחד, הוא מנשק אותה והיא מדברת איתו על איזשהו קרנבל ומדברת איתו על גשר בשיניים
WTF?!?!? מה עובר על הילדה הזו
ואחר כך היא עוד הולכת עם האקס שלה לקפה ועוד מסכימה ללכת איתו לקרנבל, ידיד או לא תחשבי על חבר שלך קודם - אני יודעת שאני חשבתי
וגם לא מתאים לה ליצור לעצמה אויביים, למרות שהחלק הזה היה משעשע
אבל חוץ מזה, היה מצחיק, סבתא של לורליי קרעה אותי, גם אמילי כשהיא אכלה.. הם מצחיקות שתיהם.. חוץ מזה היה פרק חמוד.. מחכה לשבוע הבא!

למעלה