הא שאלון @$# קצר אמנם;[

אגוזי19

New member
הא שאלון @$# קצר אמנם;[

אם מישהו/י היה/הייתה בוגד/ת בך, היית סולח/ת לו/ה
היית מסכימ/ה להישאר ידיד/ה שלו/ה
מהי הפעילות העיקרית שאת/ה עושה בחופש
בעתיד, מה היית שמח/ה ללמוד
טיול אחרי צבא-איפה
עם מי
כמה
למה
איזה שיר הוא השיר 'שלך'
איפה תעדיפו לעשות מעשים עם הבן/בת זוג-מגלשה או שולחן ביליארד
איך את/ה מפנק/ת את עצמך כשרע לך
פגשת פעם מישהו שהערצת/מעריצ/ה
מי
מה אמרת לו/ה
|איזו מתנה הכי בא לך לקבל כרגע
מי בא לך שיתקשר כרגע
את מי בא לך לפגוש עכשיו? ממה אתם מפחדים? איזה שיר בא לך לשמוע כרגע
מתי הרגשת שסוף העולם הגיע
אם היית עורכ/ת סיאנס, את מי היית מעלה
באיזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להתארח
למה דווקא בזו
מתי היתה הפעם האחרונה שהתעצבנתם על מישהו/י
למה
מה הדבר האחרון שאיכזב אותך
מהי הבגרות הכי קלה שעשית
באיזה עבודה עבדת פעם/עכשיו
מה בא לך לעשות כרגע אבל את/ה לא יכול/ה לעשות
למה לא
מה תרצה/י ליומולדת
איזה ספר אתם ממליצים לי לקרוא? איזה ספר השפיע עליכם? איזה סרט? משעמם לכם? אם כן, אל תתביישו, שלחו הודעה באייסי/מסן:$

Young MC

New member
יש אני אוהב אותך

אם מישהו/י היה/הייתה בוגד/ת בך, היית סולח/ת? לו/ה היית מסכימ/ה להישאר ידיד/ה שלו/ה? כן הייתי סולח, וכן נראה לי שהייתי נשאר בקשר |: מהי הפעילות העיקרית שאת/ה עושה בחופש? כל מיני בעתיד, מה היית שמח/ה ללמוד? לא יודע, הרבה דברים ;< טיול אחרי צבא-איפהעם מיכמהלמה? שיהיה באפריקה, כל השאר לא משנה ;< איזה שיר הוא השיר 'שלך'? לא יודע ]; איפה תעדיפו לעשות מעשים עם הבן/בת זוג-מגלשה או שולחן ביליארד? על המיטה בבית.. איך את/ה מפנק/ת את עצמך כשרע לך? פגשת פעם מישהו שהערצת/מעריצ/המימה אמרת לו/ה? |איזו מתנה הכי בא לך לקבל כרגע? שיחת טלפון;[ מי בא לך שיתקשר כרגע? ספיר את מי בא לך לפגוש עכשיו? אפחד :| ממה אתם מפחדים? מהפועלי בניין הערביים שבונים בניין ליד השכונה שלי >; איזה שיר בא לך לשמוע כרגע? Roses מתי הרגשת שסוף העולם הגיע? כל לילה מחדש ;[ אם היית עורכ/ת סיאנס, את מי היית מעלה? את משה רבנו באיזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להתארח?למה דווקא בזו? מתי היתה הפעם האחרונה שהתעצבנתם על מישהו/ילמה? מה הדבר האחרון שאיכזב אותך? מהי הבגרות הכי קלה שעשית? ספרות!!!1111 באיזה עבודה עבדת פעם/עכשיו? מה בא לך לעשות כרגע אבל את/ה לא יכול/ה לעשות?למה לא? מה תרצה/י ליומולדת? מזל טוב >: איזה ספר אתם ממליצים לי לקרוא? לא ידע איזה ספר השפיע עליכם? איזה סרט? מאטריקס]; משעמם לכם? כן

../images/Emo25.gif

אם מישהו/י היה/הייתה בוגד/ת בך, היית סולח/ת לו/ה היית מסכימ/ה להישאר ידיד/ה שלו/ה כל מקרה לגופו מהי הפעילות העיקרית שאת/ה עושה בחופש אופניים ומפגשים
בעתיד, מה היית שמח/ה ללמוד חקלאות, כלכלה, הנדסאות של משו. טיול אחרי צבא-איפהעם מיכמהלמה קולומביה איזה שיר הוא השיר 'שלך' deep purple-soldier of fortune או דני בסן-הילד שבי איפה תעדיפו לעשות מעשים עם הבן/בת זוג-מגלשה או שולחן ביליארד O__O איך את/ה מפנק/ת את עצמך כשרע לך
פגשת פעם מישהו שהערצת/מעריצ/המימה אמרת לו/ה
|איזו מתנה הכי בא לך לקבל כרגע אופניים מי בא לך שיתקשר כרגע לא אכפת רק שיהיה מישו מענין
את מי בא לך לפגוש עכשיו? הרבה
ממה אתם מפחדים? :X איזה שיר בא לך לשמוע כרגע את הדיסק החדש שלי:> מתי הרגשת שסוף העולם הגיע
אם היית עורכ/ת סיאנס, את מי היית מעלה סבא
באיזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להתארחלמה דווקא בזו ליגת נביעות
מתי היתה הפעם האחרונה שהתעצבנתם על מישהו/ילמה לא זוכר:X מה הדבר האחרון שאיכזב אותך הממ מהי הבגרות הכי קלה שעשית באיזה עבודה עבדת פעם/עכשיו גננות ועכשיו שטיפת כלים מה בא לך לעשות כרגע אבל את/ה לא יכול/ה לעשותלמה לא הממ מה תרצה/י ליומולדת כסף איזה ספר אתם ממליצים לי לקרוא? :X איזה ספר השפיע עליכם? לאנס ארמסטרונג-בחזרה לחיים איזה סרט? חומות של תקווה משעמם לכם?
אם כן, אל תתביישו, שלחו הודעה באייסי/מסן:$ אין לי אותך

ThE PuSsYcAt

New member
עונה ../images/Emo9.gif ../images/Emo20.gif

אם מישהו/י היה/הייתה בוגד/ת בך, היית סולח/ת לו/ה? לא.. היית מסכימ/ה להישאר ידיד/ה שלו/ה? לא... מהי הפעילות העיקרית שאת/ה עושה בחופש? לנקות
בעתיד, מה היית שמח/ה ללמוד? רפואה
טיול אחרי צבא-איפה? רחוק חח עם מי? החברים הטובים כמה? אנערף =\ למה? כי בא לי
איזה שיר הוא השיר 'שלך'? מריה קארי MY ALL איפה תעדיפו לעשות מעשים עם הבן/בת זוג-מגלשה או שולחן ביליארד? שולחן ביליארד
איך את/ה מפנק/ת את עצמך כשרע לך? ספר טוב ומוזיקה ברקע פגשת פעם מישהו שהערצת/מעריצ/ה? מי? מה אמרת לו/ה? לא מעריצה סלבריטיז איזו מתנה הכי בא לך לקבל כרגע? כלב :'[ מי בא לך שיתקשר כרגע? אהבת חיי
את מי בא לך לפגוש עכשיו? החברה הכי טובה שלי ממה אתם מפחדים? ג'וקים.. איזה שיר בא לך לשמוע כרגע? החדש של רוב תומאס מתי הרגשת שסוף העולם הגיע? אתמול בלילה חחח אם היית עורכ/ת סיאנס, את מי היית מעלה? אמא באיזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להתארח? E.R למה דווקא בזו? זה מגניב לשחק עם כל הציוד הרפואי הזה
מתי היתה הפעם האחרונה שהתעצבנתם על מישהו/י? היום בבוקר למה? אחותי לחצה לי יותר מדי על הכפתורים... מה הדבר האחרון שאיכזב אותך? אטימות של אנשים והחוסר רצון להתנסות מהי הבגרות הכי קלה שעשית? מחש"י
באיזה עבודה עבדת פעם/עכשיו? מזכירה
מה בא לך לעשות כרגע אבל את/ה לא יכול/ה לעשות? ללכת לישון למה לא? כי קמתי ב-12 וחצי מה תרצה/י ליומולדת? חגגתי לפני שבוע קבלתי כל מה שרציתי איזה ספר אתם ממליצים לי לקרוא? נסיכה אפריקאנית - רם אורן איזה ספר השפיע עליכם? לא זכור לי אחד כזה איזה סרט? אישה יפה
משעמם לכם? אוי כל כך כן! אם כן, אל תתביישו, שלחו הודעה באייסי/מסן:$ - בכיף אבל אין לי אותו

You wanted more than I was worth

אם מישהו/י היה/הייתה בוגד/ת בך, היית סולח/ת לו/ה היית מסכימ/ה להישאר ידיד/ה שלו/ה לא זה ולא זה. מהי הפעילות העיקרית שאת/ה עושה בחופש אכילה/קריאת ספרים/מחשב. בעתיד, מה היית שמח/ה ללמוד ביולוגיה/כימיה/סוציולוגיה/בלשנות/אמנות. טיול אחרי צבא-איפהעם מיכמהלמה אירופה, בעיקר בריטניה. איזה שיר הוא השיר 'שלך' יש הרבה. Muse - Hyper Chondriac Music הוא אחד מהם. איפה תעדיפו לעשות מעשים עם הבן/בת זוג-מגלשה או שולחן ביליארד שולחן. איך את/ה מפנק/ת את עצמך כשרע לך לא מפנקת. פגשת פעם מישהו שהערצת/מעריצ/המימה אמרת לו/ה לא. |איזו מתנה הכי בא לך לקבל כרגע חיבוק. מי בא לך שיתקשר כרגע הוא. את מי בא לך לפגוש עכשיו? ... ממה אתם מפחדים? מהעתיד. איזה שיר בא לך לשמוע כרגע Muse - Hyper Chondriac Music. מתי הרגשת שסוף העולם הגיע ... אם היית עורכ/ת סיאנס, את מי היית מעלה את האכפתיות שלי. באיזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להתארחלמה דווקא בזו לא. מתי היתה הפעם האחרונה שהתעצבנתם על מישהו/ילמה היום. מה הדבר האחרון שאיכזב אותך חברים. מהי הבגרות הכי קלה שעשית כולן. באיזה עבודה עבדת פעם/עכשיו בורגר ראנץ', בייביסיטינג. מה בא לך לעשות כרגע אבל את/ה לא יכול/ה לעשותלמה לא רשיון, כסף... מה תרצה/י ליומולדת ספרים. איזה ספר אתם ממליצים לי לקרוא? מכשפה של סילביה ריס. ילדותי אבל חמוד כל כך. איזה ספר השפיע עליכם? 'מישהו לרוץ איתו'. גרוסמן. איזה סרט? מועדון קרב. משעמם לכם? לא כל כך. אם כן, אל תתביישו, שלחו הודעה באייסי/מסן:$ ...

אגוזי19

New member
חנונית

מה תרצה/י ליומולדת ספרים. מהי הבגרות הכי קלה שעשית כולן. חנונית.

עופריקי

New member
../images/Emo2.gif

אם מישהו/י היה/הייתה בוגד/ת בך, היית סולח/ת לו/ה -כן היית מסכימ/ה להישאר ידיד/ה שלו/ה -תלוי מי זה מהי הפעילות העיקרית שאת/ה עושה בחופש -עבודה בעתיד, מה היית שמח/ה ללמוד -פסיכולוגיה טיול אחרי צבא-איפהעם מיכמהלמה - איזה שיר הוא השיר 'שלך' -To the moon and back- savag garden איפה תעדיפו לעשות מעשים עם הבן/בת זוג-מגלשה או שולחן ביליארד -מגלדה (
) איך את/ה מפנק/ת את עצמך כשרע לך -שוקולד פגשת פעם מישהו שהערצת/מעריצ/המימה אמרת לו/ה -חמי רודנר
עידן רייכל
. |איזו מתנה הכי בא לך לקבל כרגע -חיבוק משתי חברות שלא ראיתי חודש שלם;[ מי בא לך שיתקשר כרגע -רע (מה?! לא...) את מי בא לך לפגוש עכשיו? -מישהו שיכין לי אוכל ממה אתם מפחדים? -חושך איזה שיר בא לך לשמוע כרגע -שושנים עצובות- עידן רייכל מתי הרגשת שסוף העולם הגיע -. אם היית עורכ/ת סיאנס, את מי היית מעלה -סבא באיזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להתארחלמה דווקא בזו -משחק מכור. סתם כי בא לי לצחוק הרבה מתי היתה הפעם האחרונה שהתעצבנתם על מישהו/ילמה -ממזמןף לא זוכרת מה הדבר האחרון שאיכזב אותך -הגעתי הבייתה מהי הבגרות הכי קלה שעשית - באיזה עבודה עבדת פעם/עכשיו -קצאא
מה בא לך לעשות כרגע אבל את/ה לא יכול/ה לעשותלמה לא -לישון. כי כבר התעוררתי ולא מצליחה שוב מה תרצה/י ליומולדת -זה עוד הרבה זמן. ספר על נמורולוגיה או משו מיסטי מגניב כזה איזה ספר אתם ממליצים לי לקרוא? -הנסיך הקטן- אנטואן דה סנט אכזופרי הנעלמים- הרלן קובן. דיו חיוור- הרלן קובן. משוואה עם נעלם אחד- לאידעת של מי איזה ספר השפיע עליכם? הנסיך הקטן איזה סרט? הנסיך הקטן:^) משעמם לכם? כן. אם כן, אל תתביישו, שלחו הודעה באייסי/מסן:$

למעלה