הא לכם 3 מתכונים לעוגות גבינה
ולעוגיות גבינה שקבלתי מידידה לחג..ואפשר להשתמש תמיד בגבינות רזות לאילו השומרות על הפיגור-ה -גם בסוכר תמיד נתן להוריד הכל לפי הטעם. חג שמח לכוללללללללללם ולבןןןןןןןן עוגת גבינה אפויה 3 גבינות 1 שמנת חמוצה 5 ביצים ¾ עד ½ כוס סוכר איסטינג פודינג וניל 4 כפות קורנפלור {של תינוקות} לציפוי – שמנת מתוקה +שני כפות סוכר העוגה בעשיה 1 .להקציף חלמונים עם סוכר עד שיתקשה 2 .להשים את כל החומרים בקערה אחת לערבב טוב להוסיף את כל זה להקצפה ולקפל שלא ישבר 3 .לשמן תבנית 26 - להכניס לתנור שמחומם על 150 מעלות חום לאפות כשעה + עד שהחומר יאפה מבפנים כנדרש המלצה בעוגת גבינה רצוי לאפות ב10 דקות ראשונות על חום גבוהה של 180 מעלות חום לציפוי להקציף את השמנת המתוקה עם שני כפות הסוכר – למרוח על העוגה כשתתקרר אפשר לקשט את העוגה בתרכיז שוקולד. בהנאה. רולדת גבינה המצרכים 1. 50 גרם שמרים 2. 1 כוס סוכר +כף סוכר + אפשר להוריד מעט מכמות הסוכר 3. 1 כוס מיץ תפוזים 4. כף ליקר אם יש 5. 100 גרם מרגרינה 6. 2 ביצים 7. 5 כוסות קמח 8. קורט מלח 9. קליפת לימון או תפוז 10. מעט שמן לעטיפה הבצק 11. 300 גרם גבינת ריקוטה 12. 1 שקית סוכר וניל 13. ¼ כוס צימוקים הבצק א. 50 גרם שמרים + כף סוכר +כף מים חמים להשים הכל ביחד כ10 דקות עד לתסיסה של השמרים. ב. כוס מיץ תפוזים +חצי כוס סוכר +100 גרם מרגרינה מומסת + שני ביצים טרופות לערבב הכל ביחד – לאחר מכן להוסיף את תמיסת השמרים לקערה זו ולבלול הכל יחד. ג. לאחר מכן יש להוסיף 5 כוסות קמח מנופה + קורט מלח+ קליפת לימון או תפוז את כל זה לשפוך עם תמיסת המיץ וכו' לבלול לעיסה רכה שלא נדבקת במידת הצורך יש להוסיף מעט קמח עד שהבצק לא יהיה דביק ליד ד. לאחר שהבצק מוכן למרוח את הבצק בשמן – לעטוף במריחה – להכניס את הקערה לתוך שקית לעטוף את כל זה במגבת לשמור במקום מעט חמים עד שיתפח כפול ממידתו הראשונה- ולתת לו מנוחה שעה . לאחר מכן להוציא את הבצק לתת לו מכות קלות על מנת להוציא את האויר שנצבר בבצק. לאחר מכן יש לחלק את הבצק לשלושה חלקים שווים. המלית 300 גרם גבינת ריקוטה מחלבות גד ללא מלח + שקית סוכר וניל+ חצי כוס סוכר+ ¼ כוס צימוקים כל זאת לבלול יחדיו. יש לחלק את המלית בשווה לפתוח את הבצק למרוח את הבצק במלית לגלגל ולאפות כ20 דקות עד שיזהיב . המלית נתן לעשות גם מתפוחים ...1/3 כוס סוכר + 50 גרם מרגרינה +1כפית קינמון טחון +5 תפוחים יש לקלוף לחתוך לקוביות קטנות .. את הסוכר והמרגרינה מחממים על האש עד שימס ויהיה לתכולה צבע של קרמל להוסיף את הקינמון לאחר מכן את התפוח לבשל את הכל כ7 דקות על האש לצנן – ולמלא את הבצק ולאפות בהנאה רבה.. עוגיות גבינה 200 גרם מרגרינה או חמאה 2 כוסות קמח מנופה 1 כפית סודה לשתיה 1ביצה 300 גרם גבינה ½ אחוז ללוש הבצק עם כל החומרים יחדיו לרדד עם מערוך ועל כל רידוד לפזר סוכר לפי הטעם סך הכל לרדד שלוש פעמים ולא לשכוח לפזר סוכר לאחר מכן קורצים עיגולים בכל מיני צורות ולאפות בהנאה.
ולעוגיות גבינה שקבלתי מידידה לחג..ואפשר להשתמש תמיד בגבינות רזות לאילו השומרות על הפיגור-ה -גם בסוכר תמיד נתן להוריד הכל לפי הטעם. חג שמח לכוללללללללללם ולבןןןןןןןן עוגת גבינה אפויה 3 גבינות 1 שמנת חמוצה 5 ביצים ¾ עד ½ כוס סוכר איסטינג פודינג וניל 4 כפות קורנפלור {של תינוקות} לציפוי – שמנת מתוקה +שני כפות סוכר העוגה בעשיה 1 .להקציף חלמונים עם סוכר עד שיתקשה 2 .להשים את כל החומרים בקערה אחת לערבב טוב להוסיף את כל זה להקצפה ולקפל שלא ישבר 3 .לשמן תבנית 26 - להכניס לתנור שמחומם על 150 מעלות חום לאפות כשעה + עד שהחומר יאפה מבפנים כנדרש המלצה בעוגת גבינה רצוי לאפות ב10 דקות ראשונות על חום גבוהה של 180 מעלות חום לציפוי להקציף את השמנת המתוקה עם שני כפות הסוכר – למרוח על העוגה כשתתקרר אפשר לקשט את העוגה בתרכיז שוקולד. בהנאה. רולדת גבינה המצרכים 1. 50 גרם שמרים 2. 1 כוס סוכר +כף סוכר + אפשר להוריד מעט מכמות הסוכר 3. 1 כוס מיץ תפוזים 4. כף ליקר אם יש 5. 100 גרם מרגרינה 6. 2 ביצים 7. 5 כוסות קמח 8. קורט מלח 9. קליפת לימון או תפוז 10. מעט שמן לעטיפה הבצק 11. 300 גרם גבינת ריקוטה 12. 1 שקית סוכר וניל 13. ¼ כוס צימוקים הבצק א. 50 גרם שמרים + כף סוכר +כף מים חמים להשים הכל ביחד כ10 דקות עד לתסיסה של השמרים. ב. כוס מיץ תפוזים +חצי כוס סוכר +100 גרם מרגרינה מומסת + שני ביצים טרופות לערבב הכל ביחד – לאחר מכן להוסיף את תמיסת השמרים לקערה זו ולבלול הכל יחד. ג. לאחר מכן יש להוסיף 5 כוסות קמח מנופה + קורט מלח+ קליפת לימון או תפוז את כל זה לשפוך עם תמיסת המיץ וכו' לבלול לעיסה רכה שלא נדבקת במידת הצורך יש להוסיף מעט קמח עד שהבצק לא יהיה דביק ליד ד. לאחר שהבצק מוכן למרוח את הבצק בשמן – לעטוף במריחה – להכניס את הקערה לתוך שקית לעטוף את כל זה במגבת לשמור במקום מעט חמים עד שיתפח כפול ממידתו הראשונה- ולתת לו מנוחה שעה . לאחר מכן להוציא את הבצק לתת לו מכות קלות על מנת להוציא את האויר שנצבר בבצק. לאחר מכן יש לחלק את הבצק לשלושה חלקים שווים. המלית 300 גרם גבינת ריקוטה מחלבות גד ללא מלח + שקית סוכר וניל+ חצי כוס סוכר+ ¼ כוס צימוקים כל זאת לבלול יחדיו. יש לחלק את המלית בשווה לפתוח את הבצק למרוח את הבצק במלית לגלגל ולאפות כ20 דקות עד שיזהיב . המלית נתן לעשות גם מתפוחים ...1/3 כוס סוכר + 50 גרם מרגרינה +1כפית קינמון טחון +5 תפוחים יש לקלוף לחתוך לקוביות קטנות .. את הסוכר והמרגרינה מחממים על האש עד שימס ויהיה לתכולה צבע של קרמל להוסיף את הקינמון לאחר מכן את התפוח לבשל את הכל כ7 דקות על האש לצנן – ולמלא את הבצק ולאפות בהנאה רבה.. עוגיות גבינה 200 גרם מרגרינה או חמאה 2 כוסות קמח מנופה 1 כפית סודה לשתיה 1ביצה 300 גרם גבינה ½ אחוז ללוש הבצק עם כל החומרים יחדיו לרדד עם מערוך ועל כל רידוד לפזר סוכר לפי הטעם סך הכל לרדד שלוש פעמים ולא לשכוח לפזר סוכר לאחר מכן קורצים עיגולים בכל מיני צורות ולאפות בהנאה.