הא!!!! יש לי את הפסקול

POISEN G

New member
הא!!!! יש לי את הפסקול

טוב ת'אמת שכבר חודש... אבל אני לא מפסיק לחרוש עליו ת'חיים.... שירים: 1 (למרות שאני לא אוהב את הגירסה הזו) 2, 4, 5, 7, 9, 10, 11, 12 ו13 הכי טובים........ למרות שזה כמעט כל הדיסק חחח... אין על שיר 10 פשוט אין עליו וגם 9 האדיר.... איזה מגניב אגב האוסף הוא של 2 העונות... שיר 9 הופיעה נראה לי לפני 3 פרקים והשיר האחרון בדיסק הופיעה כנייתן נסע באוטו להיילי נראה לי.... קיצור זה פשוט אדיר וגם רציתי לדעת איזה פרק אנחנו? כמה נשארו עד סוף העונה? ואם למישהו יש מידע מתי עולה העונה השלישית באמריקה ואולי אם אתם יודעים מתי בארץ? וגם אם יש למישהו תאריך מדוייק של הפרק האחרון בעונה השנייה בארץ...... תודה מראש! (-:

G Baby

New member
תשובות...

ביום שישי ישודר פרק 20 -Lifetime Piling Up נשארו עוד 4 פרקים באמריקה העונה השלישית כנראה תעלה ב-5 באוקטובר, בארץ עדיין לא ידוע הפרק האחרון של העונה השנייה ישודר בארץ בתאריך 26.8, סוף החופש אגב, גם לי יש את הפסקול וכן יש שם שירים מדהימים

loli kiss

New member
אני רוצה לקנות את הפסקול גם...

ויש לי שאלה על הכריכה של הפסקול שעליו אתם מדברים... יש את התמונה הזאתי

catslover

New member
איפה אפשר לקנות אותו?

באיזור י-ם או ת"א? חיפשתי במלא חניות דיסקים שיש שהם הכל! אבל רק את זה לא היה... כמו בטוואר רקורד וכאלה... אמרו לי בחנות אחת שאפשר להזמין את זה... אז אם אני לא אמצא אני אזמין... וכמה זה עולה? ו.. שאלה אחרונה... יצאו שני פסקולים? אחד לכל עונה? או רק אחד? ואם יצאו שניים איזה כדאי לקנות? תודה! רותם

POISEN G

New member
אני קניתי את זה בסניף של חנות לא

מוכרת... אבל ראיתי את זה בטאוור רקורדס נראה לי בקניון רמת אביב..... והפסקול הוא דיסק אחד - 14 שירים - שתי העונות... ואגב הוא מיובא מחול אז הוא עולה 80 שח ואת גם יכולה להזמין מאמזון

yasminale

New member
אני לא חושבת שאפשר להזמין מאמאזון

כי אני לא חושבת שהם מייבאים לישראל יותר. אני יודעת שהם ייבוא לישראל פעם בוודאות, אבל עכשיו אני כבר לא בטוחה.

G Baby

New member
פרק 22 הוא פרק כפול..

ובארץ קנו אותו כ-2 פרקים אז בגלל זה יש עוד 4 פרקים ולא 3.

רינתי15

New member
אווףף

עברתי על כל חנות אפשירת בב"ש של דיסקים ולאף אחד אין תפסקול:(

למעלה