הא,חדשה פה

הא,חדשה פה

אני פריקית של הארי פוטררר וואה,קראתי הנסיך חצוי הדם (שם מזעזע בעברית) פעמיים! וואה,כל ספר קראתי 5 פעמים ולא פחות! אז אני צריכה חברי-הארי-פוטר Shoot me,אני דבילית בהודעות תחילה -אז מה אתה..בא לפה הרבה?|:

קנית אותי ../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif

את באמת נראת .. ניובית מובהקת בהודעות חדשה :X אם את אומרת היי, אני שאיה

המפ!!!

*מה קניתי?המפ,אבל יש לי רק 300 ש''ח וזה בשביל האייקון!סעאמק!* אני אשכרה צריכה מסנג'רים של אנשים,העניין פורום הזה לא עובד טוב בשבילי. לא ,סתם קדימה!Roll in the MSN adresses!

2 Mיכל

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif

למיטב ידיעתי, גילי בר הלל החליטה לתרגם את שם הספר ל"הארי פוטר והנסיך המסתורי".
השתלבות נעימה

J Halliwell

New member
חחחחחחחח, לא!

טוב אני אנצל את תגובתי הסו להגיד שלום. אני ג'ייק, תהני בפורום...

G e o r g i a

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

אני קראתי את כל הספרים יותר מ-5 פעמים! מווהאהאאהא. ואת השלישי קראתי הכי הרבה פעמים! חחח סתם.. (כאילו, לא סתם, אבל זה לא חשוב)...אבל האמת שזה לא משהו מיוחד. אני מכירה אנשים שקראו אותם משהו כמו 20 פעמים... ולדעתי "הארי פוטר והנסיך חצוי הדם" זה לא שם מזעזע בעברית. אבל גם ככה לא יקראו לו ככה...
אז... מה את אומרת על הספר השישי? ו..המשך גלישה נעימה!

phetxu

New member
שלום :))))

גם אני יחסית חדשה פה! קוראים לי ירדן, בת 18, המסנג'ר(למרות שרוב הזמן אני באיסיקיו ולא במסנג'ר): [email protected] איסיקיו: 158704834 (אם אני לא טועה!) אני קראתי את הספרים כמה פעמים אבל האמת שאני ממש לא זוכרת כמה! :( עכשיו שוב התחלתי את הסדרה מחדש (אני כבר ברביעי..), אבל את ה6 לא קראתי כי אני לא טובה באנגלית אז אני מחכה לעברית..!

טנקיו D:

בלעכס,תוסיפו אותי למסנג'ר [email protected] כי שלי נדפק מלהוסיף אנשים,הוא פשוט כל בנאדם שאני מוסיפה,אף אחד לא מקבל את הבקשת הצטרפות שלי

למעלה