הא...ובקשר לעומרי אפק....

הא...ובקשר לעומרי אפק....

אנ'לא זוכרת מי שאלה עליו...אבל הערב עומרי אפק נחת בארץ. ראיתי אותו בנתב"ג 2000. (כן,כןגם אני חנכתי את המקום הגרנדיוזי חסר הפרופורציות...) למיטב ידיעתי, הוא אמור להופיע השבוע בתוכנית. סתם אנקדוטה, לא קשורה לכלום! שלום. מיקה.

אני שאלתי עליו../images/Emo9.gif

איזה כיף לך שראית אותוווו אני כבר מחכה ליום ראשון...לתוכנית.. בכל אופן..ותדה מותק!אני שמחה לדעת שהוא כבר כאן:)

dht160

New member
גם אני מחכה !!

אני מת עליוי ונורא רציתי לראות אותי פעם אחת במציאות. אבל הייתי מספיק בצילומים ואני לא מתכוון ללכת בחודש הקרוב לפחות שוב. אבל הוא כזה כוסון זה שווה את זה לא ? אוי ! גיא

לא ראית אותו במציאות?!

בנאדם אתה מפסידדדד!!!! ראיתי אותו הרבהההה...גם בהפועל וגם בנבחרת [משחקים] ואפילו פגשתי אותו כמה פעמים ודיברתי איתוווו...אוחחח הוא כזה מ-ו-ש-ל-ם!! והחיוך שלוווו...הורג אותייי...פעם אחרונה שפגשתי אותה הייתה בסוכות.הוא ירד מהאוטוב של הנבחרת ומישו מהשומרים אמר לו שאני מחכה לו או משו ובהתחלה הוא היה עם פרצוף מגעיל כזה ומזה התבאסתי ואז הוא ראה אותי והוא חייך!![ואז גם דיברתי איתו
וכשנכנסתי לאימון הוא עשה לי שלום מהמגרששש..איזה מותקקק] מישו יודע מתי האורחים באים בדרך כלל?ויש אפשרות לדבר איתם או שהם נכנסים לחניה או משו כזה...?
..תודה מראש:)

dht160

New member
טוב די !!

אחרי 2 שורות הפסקתי לקרוא תהודעה שלך. את גורמת לי לקנא

למעלה