הא-הא כולם פיספסתם!!!!

icודליה

New member
הא-הא כולם פיספסתם!!!!

מארגו, אחת שרוטה (קרה כמוות...)שי ואני היינו בצ'אט שלנו ואתם לא! הא הא!!! דיברנו על נילס............. דיברנו קצת על זה שמטאור יפול על כדור הארץ וישמיד אותנו ועוד על כמה דברים...... פיספסתם קיצקץ!

נכון....../images/Emo103.gif

הפסדתם!!! היה כיף! וראינו ביחד פרק של ניילס! והם הרשו לו לעוף איתם!

ומי לא הוזמן? מטייל ../images/Emo7.gif

זה דיי נראה שלא הרגשתם שאותי בצד שכחתם לא אמרתם, לא קראתם שמחתי כך סתם הרסתם. אינעל דינק. אני מתאבד.

../images/Emo4.gif../images/Emo110.gif אם היית פחות..

ציני. ופחות 'מצחיק'.. יכול להיות שלא היינו שוכחים.
ו..כן, היה ממש נחמדדד
ו.. אתה תמיד מוזמן האני.

מטייל....../images/Emo103.gif

לא הזמנו אף אחד.... פתחנו שרשור של מי שבא ומי שלא... ואתה לא היית....בעיה שלך....

נמנמ...איזה זלזול במפגשי צ'אט ../images/Emo3.gif

מפגש צ'אט עושים באהבה או לא עושים בכלל
נמנמ...ובלי הרבה קשר...אני חייב כאן משהו למישהי. אנחנו נתעשרררררר

../images/Emo6.gif זה..

מושלמיי
אתה כבר הכנת אותי למראה דונאטי שמעורר תיאבון של פילים ודובים. אני חייבת לציין שזה יצא מדהיםם..
צבע סגול זה צבע שולט!!

../images/Emo12.gif מה שתגיד.

אני לא עושה לך טובות. לא אני ולא אף אחד. חוצמזה, אולגה צודקת, פתחנו שירשור של מי שהיה כאן, אתה לא היית, זה לא אומר שלא הזמנו אותך. ו.. כן, גמני יודעת לעשות חומה, גדר הפרדה, מסך עשן, פיירוואל.. זה לא בדיוק עוזר. אתה מוזמן לקחת את זה איך שאתה רוצה. אבל אף אחד לא דחה אותך עד כה.

תגידו לי, הפורום הזה השתגע?../images/Emo4.gif

באמת נראה לכם שזה היה ברצינות? כאילו, מה אני צריך הזמנה אם פורסמה הודעה לכולם? יכולתי לבוא עם או בלי הזמנה...בלאט. עכשיו זה כבר צריך להיות השתלת הומור קולקטיבית דחווווווווף.
רק מה, באמת שברת את לבי עכשיו. אני לא יודע מה אני אעשה בלי הצ'אט הזה. באמת שלא. אף אחד לא דחה אותי עד כה, וזו הפעם הראשונה, ואני עצוב ומבואס. (?!
)

../images/Emo4.gif חעעעע

ראשית כל, לא הפורומ השתגע, אלא החבר'ה השרוטים שבו התחרפנו. [
] אוו.. מסכן, שברתי את ליבך? האני, זו הייתה המטרה מלכתחילה. [
סורי בייב] וכן, אנחנו בטוחים שלא תוכל לחיות בלי הצ'אט הזה. בדיוק באותה צורה שאתה "עצוב ומבואס" עכשיו. זה פסה, אנחנו מסתדרים בלעדיך. תודה על ההצעה להדחף בלי הזמנה.

טוב, נעצור את זה פה...

זה מתחיל להיות ממש מגוחך אם את חושבת שבגלל צ'אט אני עצוב ומבואס o_O חוצמזה, שלתלונות, הצעות ומענות יש איי סי קיו, בו את מטרידה אותי ברגע זה

../images/Emo6.gif

טוב, ובנימה אופטימית זו אני סוגרת את הויכוח הציני בעליל הזה. לא מביא לי כל תועלת. אני מאמינה שגם לך לא. [
] חוצמזה, אתה צודק~!~ יש לך את האייסי כדי להטריד אותי ולהתווכח איתי בציניות. שם אתה נשמע הרבה יותר טוב.

idit girl

New member
היי אתה../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif...

כן כן, אתה "מטייל עם סנאים", זה לא אתה שבאת להציק בפורום "בנות"?
... *מסתכלת בחשד*...

להציק?../images/Emo4.gif

באתי בעקבות חבר שלי, אחרי שאמרתי לו כמה פעמים שרק יקרא שם, והייתי הראשון להתחפף...
אבל בעקרון כן, זה אני.

זה לא נתן לי להכנס...

זה טען שעה! ושזה הפסיק לטעון סופסופ הם אמרו לי שאני לא יכולה להכנס כי... אוף!!! זה לא פייר! ביי

למעלה