הא הא!!! הורדתי ראשון!!!

YAIR 11

New member
אהההה!!!!!!!../images/Emo61.gif ראיתי את הפרק!!!

ציון אישי 8 יותר אני לא אומר כדי לא להרוס למי שלא ראה....

elcool

New member
להוריד הורדתם...

אבל לראות ראיתם? עכשיו סיימתי לראות אותו אצל אח שלי (שעות חופשיות
) ומה להגיד, צחקתי מכל קטע. ציון אישי: 9 אחרי שהרוב יראו אגיב על עוד דברים שהיו שם. (לא לשכוח לשים
!!!)

todd2000

New member
לא מצליח להוריד/:

אני וחץ על הלינק אבל זה עושה לי faild בביטורנט/:

richter

New member
נא לסמן ../images/Emo58.gif בהודעות שבהן יש

ספוילרים לפרק, תודה
. (זה לא מכוון אליך וואנה זה בכלליות לשרשור)

richter

New member
ועוד תזכורת

בקשת/נתינת לינקים ישירים ו/או עקיפים להורדת פרקים אסורה בהחלט על פי חוקי תפוז
. הודעות אשר יעברו על החוק יימחקו, שוב תודה
.

wanna get high

New member
יש בכלל סיבה יותר?

האנשים היחידים שהיו מחכים שזה יגיע לטלוויזיה היו אני ואלקול (נראה לי...) ועכשיו שנינו מורידים כך שאף אחד לא מחכה...

elcool

New member
אני אף פעם לא חיכיתי

חיכיתי לחזור מהבי"ס כדי לראות את זה.. אבל..

../images/Emo58.gif

פרק בסדר... יכלו לעשות את זה יותר מצחיק... בסיס מעולה על זה שהבחירות הם תמיד בין איזה חרא לאידיוט, אבל זה היה יותר מדי קיצוני... ובקיצור, הם די מתדרדרים...

כרמל 1

New member
../images/Emo58.gif

אני חושב שהיה מצויין
וגם וחלק שקלייד לעס את הסוכריית חמאת בטונים ועשה קולות קראנצ'יים, נראה לי שהם צחקו על איזו פרסומת אמריקאית לקורנפלקס שראיתי...

../images/Emo58.gif

החלק עם הסוכרייה היה פשוט מעולה!!! וגם אם תשימו לב, קרטמן אומר בקטע שלפני הסצינה שמציגים לראשונה את ה"דוש וה-טרד", allright, you win kyle... באופן לגמרי לא ציני!

todd2000

New member
../images/Emo58.gifבאמת מוזר/: הנה דעתי על הפר

בעיקרון פרק בסדר גמור ,אבל לא יותר מזה אני ציפתי יותר מידי שזה יהיה כמו העונות הקודמות עכשיו ושיפול להם האסימון אבל כנראה שלא.. היה דברים טובים טובים...אבל המון המון בדיחות חוזרות הקטע עם השופר למשל,או הנוו יו הטורד סנוויץ!(היה קטע בדיוק כמו זה עם טאוולי)למרות שצחקתי מזה, אבל היה גם קטעים טובים נקווה שזה השתפר:) ובאמת לא הראו תתמונה ההיא מוזר/:

YAIR 11

New member
פששש בכלל לא שמתי לב...

אולי הם התחרתו והורידו את הקטע הזה...חבל זה יכול להיות קטע מצחיק שקרטמן ובאטרס רוקדים ביחד ועם מדברים על סניליות שמתם לב שהם לא לובשים יותר כפפות? או שזה ממזמן ככה ואני סתאם סנילי...

microbe15

New member
היה פרק טוב ../images/Emo58.gif

יותר טוב מפרקים קודמים בעונה השמינית אהבתי מאד את הרעיון שכנראה תמיד נאלץ לבחור בין douche ל-turd אגב, מה הקשר בין douche לבין הקמיע המועמד (נראה כמו בקבוק גדול או משו)?

YAIR 11

New member
אז בעצם בפרק...

The Biggest Douche in the Universe סטן התקוון שה"פססייקייק הזה"(לא זכור איך קוראים לו) הוא מברשת אסלות? שמהשהו יסביר לי......אני לא רוצה להיות לבד בעולם הזה שלא יודע!!!!!!!!

למעלה