פרק בסדר... יכלו לעשות את זה יותר מצחיק... בסיס מעולה על זה שהבחירות הם תמיד בין איזה חרא לאידיוט, אבל זה היה יותר מדי קיצוני... ובקיצור, הם די מתדרדרים...
החלק עם הסוכרייה היה פשוט מעולה!!! וגם אם תשימו לב, קרטמן אומר בקטע שלפני הסצינה שמציגים לראשונה את ה"דוש וה-טרד", allright, you win kyle... באופן לגמרי לא ציני!
בעיקרון פרק בסדר גמור ,אבל לא יותר מזה אני ציפתי יותר מידי שזה יהיה כמו העונות הקודמות עכשיו ושיפול להם האסימון אבל כנראה שלא.. היה דברים טובים טובים...אבל המון המון בדיחות חוזרות הקטע עם השופר למשל,או הנוו יו הטורד סנוויץ!(היה קטע בדיוק כמו זה עם טאוולי)למרות שצחקתי מזה, אבל היה גם קטעים טובים נקווה שזה השתפר ובאמת לא הראו תתמונה ההיא מוזר/:
אולי הם התחרתו והורידו את הקטע הזה...חבל זה יכול להיות קטע מצחיק שקרטמן ובאטרס רוקדים ביחד ועם מדברים על סניליות שמתם לב שהם לא לובשים יותר כפפות? או שזה ממזמן ככה ואני סתאם סנילי...
יותר טוב מפרקים קודמים בעונה השמינית אהבתי מאד את הרעיון שכנראה תמיד נאלץ לבחור בין douche ל-turd אגב, מה הקשר בין douche לבין הקמיע המועמד (נראה כמו בקבוק גדול או משו)?
The Biggest Douche in the Universe סטן התקוון שה"פססייקייק הזה"(לא זכור איך קוראים לו) הוא מברשת אסלות? שמהשהו יסביר לי......אני לא רוצה להיות לבד בעולם הזה שלא יודע!!!!!!!!