הא הא הא!!!!!!!!!!!

Ice Queen 7

New member
הא הא הא!!!!!!!!!!!

זאת אומרת,
החוליה החלשה
(שוב באיחור כי לא הייתי בבית בין חמישי לראשון) נושא ההודעה הוא כמובן בגלל שהפעם
Overcome
עף מהמשחק.
נשאר ממש קצת, תהנו ^^ The Dance The Other Half (of Me) Bittersweet Jane Doe The Swan Song

bachner1

New member
Bittersweet../images/Emo128.gif

טוב, אחרי שסיימתם להעיף את כל הטובים, נשארנו רק עם שיר אחד שמתאים לטופ 5
וכמובן, שמבחינתי נשארו רק 3 שירים.

../images/Emo6.gifטנקס

זו חלק מהתוכנית הזדונית שלי להשאיראת השיר הכי אהוב עליי מהרשימה הזו
חוץ מזה שהוא סתמי כזה ולא קשור לWT בכלל

הכוונה שלי הייתה

כשחושבים על להקה מסויימת, מיד עולים בראש כמה שירים שהם כאילו הסימן זיהוי של הלהקה, את מבינה? כמו אצל אוונסנס, שיש את Going under, Call me when your sober, Everybody`s fool. המעריצים האדוקים מכירים את כל השירים, גם אלה שמעולם לא היו בלייב ולא בקליפ או ברדיו או וואט אבר. ככה גם אצל WT, שיש להם את Mother earth, Stand my ground, Ice queen שהרבה מכירים ומצד שני יש את ג'יין דו שאפילו אני שחולה על שארון והלהקה לא ידעתי עליו כשהתחלתי לשמוע אותם, אלא רק אחרי מלא מלא זמן...

yael627

New member
אני לא מסכימה...

אם את מכירה את השיר הרבה זמן אחרי שאת מכירה את הלהקה זה לא אומר שהוא לא קשור ללהקה... זה פשוט אומר שזה שיר שמעט יודעים עליו וזה לא מעיד על זה שהשיר עצמו לא שיר טוב
ובד"כ מה שבאמת מזוהה עם הלהקה זה הסינגלים שהלהקה מוציאה ולדעתי הסינגלים הם לא מה שמייצג את הלהקה. הם רק שיר שהלהקה הוציאה כדי למשוך אנשים... בגלל זה אני לא מאמינה שסינגלים / שירים שהם קצת יותר "מוכרים" מהשאר מייצגים את הלהקה
מקווה שהבנת אותי

הבנתי

מקבלת. אבל עדיין אני מצביעה נגדו, לא אוהבת אותו....בכל אופן לא יותר מ

bachner1

New member
בעיקרון אני מסכים...

אבל אני מסכים גם שג'יין דו לא בדיוק נשמע כמו שיר של WT. הוא טוב, ברור, אבל אין שיר אחר שלהם שדומה לו, והוא לא ממש בסגנון הרגיל שלהם.

Brombit

New member
../images/Emo128.gif החציייייייייייייייייייי ../images/Emo115.gif

מה נהיה?

../images/Emo128.gifTOHOM

אני אוהבת את כל השירים פה :{ אבל אני לא רוצה שיעיפו את ביטרסוויט וגם ככה ג'ורג' מלחיץ. :X

למעלה