הא~!!!!~! אתם חייבים לראות!

ראניה15

New member
הא~!!!!~! אתם חייבים לראות!

יש משחק מחשב של CSI וואגס! [משהו ידע על זה?!?] חחח גדוללל

hitchhiker218

New member
כן... אני אקבל ותו עוד שבוע בערך! הא האאא

זה ניראה שווה.. מאיפה השגת?

ראניה15

New member
גוגל ...למה רק אני??

כיף לך :]] תתחדשי

חח כן

יש 3 משחקי ווגאס, ועוד אחד בדרך (יוצא בספטמבר), ויש גם אחד של מיאמי. שיחקתי בשניים או שלוש מהם בזמנו, חמוד מאד. אפשר אשכרה לנהל דיאלוג עם גריסום XD

deathcaster

New member
טעות קטנה אחת

יש 3 משחקי וגאס זה נכון , אבל יש 2 משחקי CSI מיאמי.. ושיחקתי את כולם... באמת משחקים מאתגרים.... המשחקים של וגאס כמו סדרות הטלוויזיה לדעתי יותר טובים מאלה של מיאמי... וגם יותר קשים. ואני אכן מחכה לספטמבר ..... יש גם משחקים דומים של "חוק וסדר" אבל הם מגעילים וממש אבל ממש לא ידידותיים למשתמש וממש לא מתוחכמים כמו אלה של CSI .

לא ידעתי שיש 2 מיאמי...

ולדעתי גם מיאמי כמשחק לא היה הכי טוב, היו עלילות כאלו, מנופחות, כמו בסדרה...

30keren

New member
אני רוצה לשחק

למי שיש את המשחק אני ממש ממש אשמח לשתף פעולה

deathcaster

New member
לשתף פעולה ???????

יש לי את כל המשחקים.... מי שמוכן להגיע אלי הביתה יקבל אותם בכיף... סכום סמלי - 10 ש"ח... עלות הדיסקים צריבה וזמן יקר של סטודנט בשביתה
חיפאים מוזמנים, לא חיפאים יוציאו יותר כסף על נסיעות.

הורדתי את הקראק של השלישי

תקועה בשלב החמישי.. מישהו יכול לעזור לי בלי לקבל רמז מגריסום איך לקבל צו לסטודיו של אקרמן? ויש 3 משחקים של וגאס, 1 של מיאמי(לפי מה שאני יודעת)

deathcaster

New member
תיקון + תגובה

הטעותהיא שלי, אכן יש רק משחק אחד של מיאמי ולא 2, כנראה שספרתי את המשחק של חוק וסדר יחד עם מיאמי. ולגבי השלב שנתקעת בו : יש פסל של ציפור בסטודיו, את אמורה לעשות לו דברים מסוימים , אני לא רוצה להגיד לך מה לעשות, אחרת לא תוכלי לקבל צו חיפוש בסטודיו.

deathcaster

New member
יקר ?

לא יודע מה להגיד לך... אני משלם 50 ש"ח לנטויז'ן, ו-40 ש"ח לבזק לחודש ואיזה יופי... לא צריך חוץ מזה שום דבר... אלא אם כן אתה רוצה לשמור את המשחקים על דיסקים ... אז יעלה לך עוד כמה דיסקים.....

למעלה