הא, איזה יום

הא, איזה יום

לכאורה, אמור להיות היום שלי. יום שמחכים לו הרבה זמן, יום שאתה פוגש מישהי! אמנם לא בתצורה של דייט רומנטי באיזה פאב נחשק בעיר אפלה, אבל כן, לבקר אותה בבסיס צבאי כשהיא סוגרת שבת זה גם לא רע בכלל. החיים יכולים ללמד כמה דברים בעיקר, אחד מהם למשל הוא ללמוד איפה הקטר עוצר ברכבת של יום ראשון ב6 בבוקר וככה להרוויח מקום ישיבה עד באר שבע. עוד דבר למשל זה הכלל, הסיכוי שתופתע באי תנועה על הפגוש שלך הולך וגדל ככל שהכוסית במדרכה תהיה פצצה יותר. עוד דבר שהחיים מלמדים שכמה שאתה מכין את עצמך תמיד יהיו הפתעות. אז נסעתי אליה. אין כמו סוף שבוע רגוע של גלגל"צ בכביש החוף און דה וואי לצריפין. נשקיע אמרתי. למה לא, ההשקעה תמיד משתלמת - צרבתי לה דיסק. לא סתם דיסק. שירים מיוחדים שחוברו יחדיו לנצח כל שביזות יום א' שהיי פעם תצוץ. שמח וטוב לב הגעתי. אחרי שוטטות לא קטנה בבסיס הענק הזה פגשתי אותה. כאן נכנסת הדילמה (או ההפתעה שלא התכוננת אליה), מה צריך להיות הסטטוס של ה"שלום" הראשון? האם כבר לתקוף בנשיקה? או שזה אמור להיכנס אחר כך? רק חיבוק? אולי גם חיבוק ונשיקה נימוסית בלחי? עכשיו ככל שאתה חושב יותר ככה היא מתקרבת יותר מהר. מה שיצא היה משהו בין חיבוק והתנגשות חזיתית של שתי לחיים. יופי גאון. טוב, יושבים באיזה ספסל לא רחוק, מראה לה את הדיסק, נראה שהיא מתלהבת קצת, פגעתי בול? יש מצב. מתחילים לדבר... והשיחה לא רעה בכלל. זה הקטע שמתחילים לצוץ להם הדברים המשותפים. וככה זה נמשך... ונמשך... והנה מגיע הדבר שאתה הכי לא אוהב שמגיע (העוד הפתעה). השתיקה... ואז במקום נשיקה רומנטית והשיר אהבה של דניאל סלומון ברקע, זה ממשיך ל"כן הא.." ו-"יהיה טוב".. ו-"שמעת על..?" והשתיקה הולכת לה. עכשיו שלא תבינו לא נכון. היא נותנת רמזים, כנ"ל גם המודיעין לפני מבצע שאספתי וזה גם אחלה מקום, שקט ומבודד. הבעיה היא בראש או אצלי. אני רוצה ולא יוצא. כן, נראה לי אני היחיד שיש לו פוביה מנשיקות. ומה הבעיה עם פוביות? לא כמו עם חיילים, אתה לא יכול לתת לה שבת, או שעה ביציאה, או לשפוך אותה למצב 2... פתאום אתה מקבל את הזבנג! דרגות לא עובדות כאן, זה לא קשור כמה יש לך את התכונות האלה, באזרחות ובמיוחד שזה מגיע לאהבה וכו' אתה טירון מושתן! אני יודע מה תגידו? מה הוא יורד על עצמו? תכלס צודקים. אני לא יורד על עצמי אני מתבכיין. אבל מה יהיה? מתישהוא צריכים להתגבר על הדבר הזה? אני מקווה שתגיע עוד הזדמנות לפגוש אותה, אני מקווה, שלא תתבאס... בכל מקרה, במקום יום מושלם זה הפך לחושילינג פספוס. והפספוסים האלה קורים יותר מדי... אז אני האדיוט היחידי עם הפוביה הזאת? עזרה תתקבל בברכה, כמו כן בד"ח עם הוראות הפעלה לבנות המין השני. ולמה לעזאזל אין טל"ת לדייטים?!

Piren

New member
חחחח

מה הלחץ? בסך הכל דייט ראשון. ביג דיל.. אגב.. אתה בצבא במקרה? פשוט לא הבנתי מכל הרמיזות ... חחחחחחח

pain is MY love

New member
יש מצב אפילו

שלבן אדם יש דרגות בכירות... האם אני צודקת?.. *מרינה מזילה ריר*

Piren

New member
חחחח

גם אם הוא רא"ל (ד"ש לבוגי) ... הוא עדיין דרגה מתחת לאזרח

Cobe Anan

New member
היי היי היי....

עמרי הוא חבר שלי, מרינה- אז בבקשה לא לנעוץ טופרים בבשר...!

pain is MY love

New member
אני עוד לא נועצת שום דבר...

רק מרחרחת את השטח... מותר לא?...
אז... מה הדרגה שלו בדיוק?...

Zoharrr

New member
חמודד

האמת שאני ככה בול אותו הדבר לפני שבועיים נפגשתי לראשונה עם מי שהוא היום חבר שלי בערך. וזה היה נראה כמעט כמו מה שתיארת עכשיו... רק שלא אין פוביה כזאת והוא נישק אותי בסוף אבל מה, עד עכשיו שהיום אני אפגש איתו בפעם ה 4 אני לא יוזמת נשיקות אפעם. מלחיץ אותי, מפחיד אותי... אז אני מדברת במקום...עד שבסוף הוא מנשק אותי כשאני באמצע מילה... וכל פעם אחרי שאנחנו מתנשקים או בכלל אחרי שהוא נוגע בי אני כולי סמוקה ומחייכת ומגחכת כמו ילדה בת 12...אנינורא מובכת וחסרת נשימה... אני אומרת לכל סיר, יש את המכסה שלו. אם לך יש פוביה מנשיקות או שתמצא אומץ או שתמצא אחת חולת נשיקות שכל היום תטרוף אותך.... אני בחרתי באופציה השניה... בהצלחה בייב

liontamer

New member
ראבאק!!

הדברים שאני מפספס כשאני תקוע בפאקינג בסיס התחושה הזו שאתה מדבר עליה הנשר שפורס את הכנפיים שלו בתוך הבטן שלך כשיש את השתיקה המביכה הזו וזה שקוף שהיא תגיע זו התחושה שאומרת שהגיע הרגע, כמו שאז העברנו לניוטרל בירידה כדי להגיע עם אוטו שהיצרן הצהיר עליו 143 ל150, כמו כשאתה רץ ורואה את הקו סיום ואפילו שכולך מעוך כבר אתה דופק את הספרינט של הלייף... זה הרגע שבו אתה אומר פאק איט, ודופק את הצרפתית של העולם. אחרת זה כמו לרוץ מגרש שלם ולא לתקוע את הגול ואם לא תקח את הסיכון הזה, סתם תפספס, וחבל. חבל כי פירפרת את הנשמה בשביל לנסוע כל הדרך עד אליה לבסיס (פאקינג זמן בית ואתה שורף שעתיים ממנו במינימום על נסיעות) חבל כי השקעת והכנת דיקס, כי אתה לא מהבחורים האלה ששורקים למישהי ואומרים לה - אבא שלך מחבל? אתה מהג'נטלמנים, מהבודדים שעוד נשארו, שעוד יש להם כבוד לבחורות, שאפילו שקיבלו סטירות ויריקות לפנים (מטאפורית) מבחורות שלא שוות יריקה עוד ממשיכים להשקיע ולא מרימים ידיים. פאק איט בנאדם! מצאת כבר מישהי ששווה לך בשביל כולה לנסות לראות אם היא באמת שווה את זה לנסוע עד צריפין, אז פאקינג תנסה! איך יכול להיות שאני מקבל דיווחים כאלה מאוחר יותר משאר הקהילה הגלובלית? יש'ך כוכבית לאון מעיף כוכביות כמו נינג'ה!

למעלה