האתר של Gal!

LoLo16

New member
האתר של Gal!

הי גל! אני מפורום הוז ליין וראיתי עכשיו את ההודעה שלך שם, אני פשוט חייבת לציין שהאתר שלך מהמם... מאוד מושקע ויפה!

~*~gaL

New member
Weee... תודה ../images/Emo9.gif

למרות שאין בו *מלא* דברים.. ואני דווקא חושבת שהעיצוב שלו לא מש´ו.. כי אני לא טובה בזה כ"כ... אבל תודה! אני גם מאד אוהבת את האתר שלך על הוז ליין! :) *נזכרת בימים בהם אני וזוהר דיברנו יותר... לאן הם נעלמו??*

LoLo16

New member
../images/Emo6.gif

את רצינית?? העיצוב שלך מהמם! אני מתה על עיצובים כאלה! אני זוכרת אותך מהפורום של ערוץ 3, כמה זמן לא הייתי שם....

~*~gaL

New member
ניסיתי לעשות אותו

הכי טוב שאני יכולה.. כי אני בונה את האתר בלי לדעת HTML אחרי הכל.. אבל שוב - תודה! :)) וגם אני לא הייתי שם הרבה זמן.. הפורומים שם איטיים ומעצבנים נורא, פה הרבה *הרבה* יותר טוב... חוץ מזה.. יש פה גם פורומים לסדרות האהובות עלי, אז זה מוסיף :) (למרות שחסר פה פורום על עיקר החדשות... אבל יש במקום אחר!)

LoLo16

New member
בלי לדעת HTML?

אז איך את עושה את זה? באמת פה הפורומים יותר טובים. כמעט כל מי שהכרתי בפורומים של 3 הגיע בסופו של דבר לתפוז. (זוכרת את אלה סטיילס?) גם אני אוהבת עיקר החדשות.. אחלה סידרה.

~*~gaL

New member
זה אפשרי דרך geocities...

אבל אולי אני אלמד HTML בכל זאת כשיהיה לי זמן לזה... (וכוח) כן, אני זוכרת. יש שם בכלל אנשים עוד? כי אם כן, אז אפשר להביא אותם לפה. פה יותר נחמד. :) ואני לא יודעת לאן מיכל נעלמה בזמן האחרון, אבל הנה הפורום שלה לעיקר החדשות. את מוזמנת לשם! :)

~*~gaL

New member
בבקשה :)

ואני חושבת ש.. אני אלך לישון, כי חוץ מהעובדה שעכשיו, יו נואו, 3:45 בבוקר, אני גם מתחילה להיות חולה נראה לי.. ואני עייפה. מחר אני גם אשים לינק לאתר שלך באתר שלי, כמו שיש לזה של עיקר החדשות. אם יש לך באנר לאתר שלך לא אכפת לי גם לשים אותו :) לילה טוב! :))

למעלה