האתר של עברי

האתר של עברי

נתבקשתי ע"י הבחור שעושה לעברי את האתר לפתוח כאן שרשור שמטרתו שאלות והנה הציטוט לסוג השאלות שהוא מחפש: "אנחנו רוצים שיפנו אליו שאלות רציניות וטיפשיות " "כל שאלה שעולה לך בראש שהיית רוצה לקבל עליה תשובה" אז שרשרו שאלות

lollapalooza

New member
אמממ...

אני צריכ לחשוב על זה ואפשר גם למחזר שאלות מהאירוח

תשובה:

עברי מאד מעורב ביצירה של האתר, הוא מחליט מה יכנס לאתר ומה לא, כך שכל החמר שמגיע ממכם נצפה על ידו.

אז ככה-

מה אתה הכי אוהב בעצמך? מה אתה הכי שונא? אתה שלם עם עצמך? אתה אוהב את המוזיקה שלך? יהיה לי עוד מחר,אני אחשוב על זה.

אממ אז ככה...

אתה מעשן?
מה זה בדיוק "צוכה בוחקת"? ההסבר שאני המצאתי לזה לא משכנע בדיוק.
סיכוי לקליפים חדשים?

את העניין של הבוכה צוחקת הבנתי,

התכוונתי יותר למאיפה הרעיון לשם בא? וגם למילים מהשיר. וחוץ מזה, השאלה פנתה לעברי

amit hakapit

New member
זה משהו די ענתיקה...

"צוחה בוכקת"... זה בטח לא משהו שעברי המציא (עם כל הכבוד, ויש כבוד)... אני זוכרת שתמיד היו שואלים אותי אם אני צוחה או בוכקת כי לפעמים מרוב בכי הייתי מתחילה לצחוק.

ר ו ת ל ה

New member
יש לי שאלות טובה.../images/Emo35.gif.../images/Emo70.gif.../images/Emo35.gif.../images/Emo70.gif

על מה מדבר השיר "יותר מידי"
ואתה זוכר את כל המילים שלו בעל-פה
למה אתה אתה אף פעם לא מדבר על אבא שלך
קופיק מהדיסק "יותר טוב כלום מכמעט" זה יניב
מה אתה כותב בחתימות שלך, חתמתה לי (כמעט לא הצלחתי לנשום כשזה קרה) ולא הבנתי מה כתוב אבל אני חושבת שזה: לרעות שלך עברי

RozeMary

New member
השיר יותר מידי הרבה...

חחח באמת מסקרן רצית שאלה טיפשית...היית יוצא עם בחורה? ואם כן היית יוצא עם קטינה?! אל תשאלו אותי מה עבר לי בראש כשרשמתי את זה.. רצית----->קיבלת ביייי

אני לא מאמין...

ממש במקרה, לפני איזה יומיים דפדפתי לי בין תחנות הרדיו, בחיפושי אחרי שיר טוב לשמוע בדרכי הביתה כשאני עומד בפקקים, ואצבעותיי נעצרו על, רחמנא ליצלן, גלי צה"ל (אשכרה 96.6) בגלל שהשיר הזה התנגן שם. למרות ששמעתי רק איזה דקה וחצי, המוזיקה מאוד מצאה חי בעיניי (את המילים לא יצא לי לשמוע). והנה, עכשיו אני מגלה שעברי הפיק אותו מוזיקלית. זה בדיוק הסיפור, אגב, שקרה לי עם "בואי" של עידן. כנראה שאת ההפקה המוזיקלית של העברי אני מזהה בזריזות ולמרחוק. תגידו, מי זה הגלעד שגב הזה? איש יקר

Ez sLeeP

New member
גלעד שגב..

לרגע התבלבלתי עם הרגב ההוא. מ'התינשאי לי'. אבוי לי. שיר מזעזע. רחמנא ליצלן, נטבע בך כ'מה רב הנוי'?

למעלה