האתר של מייד? מישו? (=
מ מישמשונית New member 20/9/04 #2 מצאתי! יאי זה יותר זול מהוט טופיק!ויש גם יותר מבחר! יאיי! לכל המעוניינים- האתר של מייד
B brody armstrong New member 20/9/04 #3 *צופה את העתיד* =| או-אם את מעוניינת באתר של LeVeL27... *והאמת-זה סתם מכאיב להסתכל כי יש בגדים שיא השווים,אבל אין בארץ ולי אין איך לקנות בח"ול,ולא שווה להזמין!
*צופה את העתיד* =| או-אם את מעוניינת באתר של LeVeL27... *והאמת-זה סתם מכאיב להסתכל כי יש בגדים שיא השווים,אבל אין בארץ ולי אין איך לקנות בח"ול,ולא שווה להזמין!
E EleVaTioN New member 20/9/04 #4 האמת בלבל אין ממש..../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif בגדים ממש יפים גם של מייד לא ממש משו אבל באתר הזה www.jiggy.com או שזה gijjy לאזוכרת כבר יש חולצות של ג"ש ממש ממש יפות!!!!
האמת בלבל אין ממש..../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif בגדים ממש יפים גם של מייד לא ממש משו אבל באתר הזה www.jiggy.com או שזה gijjy לאזוכרת כבר יש חולצות של ג"ש ממש ממש יפות!!!!
מ מישמשונית New member 20/9/04 #5 הייתי בג'יג'י... וגם בלבל.. ולא היו שם דברים יפים...גם נורא יקר! מצאתי סווטשירט יפה של מייד ואני קונה גם שתי חולצות ממש יפות!!זה למומולדת... ובינתיים אני קונה שני פ'אטצים יש באתר גם בגדים ואביזרים של גוד נורא יפים!
הייתי בג'יג'י... וגם בלבל.. ולא היו שם דברים יפים...גם נורא יקר! מצאתי סווטשירט יפה של מייד ואני קונה גם שתי חולצות ממש יפות!!זה למומולדת... ובינתיים אני קונה שני פ'אטצים יש באתר גם בגדים ואביזרים של גוד נורא יפים!
E EleVaTioN New member 20/9/04 #6 בג'יג'י ממש לא יקר!../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif לפחות לא לעומת הוטופיק... למישו יש עוד אתרים כאלה?
בג'יג'י ממש לא יקר!../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif לפחות לא לעומת הוטופיק... למישו יש עוד אתרים כאלה?
B brody armstrong New member 20/9/04 #7 אממ בלאק רוז-יפההה...הבגדים קצת יותר גותים (גוטים?=\) אבל יש דברים יפיייים!
מ מישמשונית New member 20/9/04 #10 נראה לי שכן אנשים מי בא לצ'אט? חייבים שוב להכניסאת כל הפורום זה היה נורא כיף!
B brody armstrong New member 20/9/04 #11 בטח שיש! =) אישית אני לא מוצאת את זה הכי סקסי...שזה ממש מוגזם! =\ אממ...ויש עוד מלאא אתרים אבל פשוט לא "רשמיים" כמו הוטופיק וכאלה.
בטח שיש! =) אישית אני לא מוצאת את זה הכי סקסי...שזה ממש מוגזם! =\ אממ...ויש עוד מלאא אתרים אבל פשוט לא "רשמיים" כמו הוטופיק וכאלה.
E EleVaTioN New member 21/9/04 #12 בטח!!../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif סתכל באתר הזה black rose (ואיי חרשתי עליו עד עכשיו!) יש שם פול יו הם כל כך הצחיקו אותיייייייייי אין לכם מושג עד כמההההההההההההה דיי כמה כוסונים יש שם..
בטח!!../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif סתכל באתר הזה black rose (ואיי חרשתי עליו עד עכשיו!) יש שם פול יו הם כל כך הצחיקו אותיייייייייי אין לכם מושג עד כמההההההההההההה דיי כמה כוסונים יש שם..
2 2packing New member 21/9/04 #15 לי יש...../images/Emo4.gif מצטער .. אני לא לובש את זה אבל צריך שיהיה ...
E EleVaTioN New member 21/9/04 #17 חחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif