האתר של התנועה מתחדש!

yanivregi

New member
האתר של התנועה מתחדש!

תל חי אנשים אני שמח לבשר שהאתר של התנועה מתחיל לפעול מחדש אחרי תקופה מנומנמת, מה שאומר שיהיה עוד מקום לבית"רים ברשת חוץ מהפורום. באופן כללי מתוכננים לעלות תכנים חדשים לכל האגפים הקיימים באתר. לאתר יש שתי מטרות- אחת, לשמש את החברים בתנועה בתור בסיס לתכני הדרכה, אידיאולוגיה, הודעות על פעילויות קרבות וכל מה שצריך; ושתיים, להוות את כרטיס הביקור שלנו כלפי חוץ - ולכן חשוב לסקר בו פעילויות ארציות ואפילו מעו"זיות ולהראות שהתנועה בועטת ונושמת. על המלאכה הזו הופקד עבדכם הנאמן. בינתיים השאלתי מהפורום תמונות של כמה ארועים תנועתיים וגם נוספו שני מאמרים חדשים של ז'בו- "על המיליטאריזם" ו"שלי היא". אתם מוזמנים לקרוא ואפילו להגיב כאן מה אתם חושבים... אם בהמשך תהיינה לכם הצעות טובות לתכנים שהייתם רוצים לראות באתר, אני אשמח לשמוע, ואשמח עוד יותר אם חלקכם ירצה להיות מעורב ביצירת תכנים. למשל אם כתבתם פעולה יכול להיות נהדר לשתף אותה בחלק של הדרכה. מי שצריך להשיג אותי יודע איך לעשות את זה, וחוצמזה אני משוטט גם בפורום לא מעט. ואם שכחתם אז הכתובת היא www.betar.org.il ועוד משהו, קצת פחות קשור- מחר (יום ראשון) במכון ז'בוטינסקי במצודה מתקיים ערב עיון לציון מאה שנה לועידת הלסינגפורס, בשעה 18:00 בקומה ראשונה. אם במקרה תהיו באזור...

yanivregi

New member
ועוד משהו

ועוד משהו- בעמוד הראשי של האתר מחכה לכם חוברת עם פעולות לקראת תל חי! בהצלחה למדריכים...

ח"ח....

כנסו לאתר! יש שם גם תמונות מעודכנות מאירועים אחרונים, אבל היותר חשוב- יש שם אחלה חוברת לתל-חי!! כל מדריך- חובה לקרוא...

Ron Golani

New member
:)

סבבה תודה רבה על החוברת..... אני ידאג שהמדריכים אצלנו יקראו אותה....

שרה אחת

New member
יניב אהלן...

טוב לדעת שיש מישהו שדואג לאתר אינטרנט של התנועה, זה דבר חשוב מאין כמותו, ראיה לכך היא העובדה שאני עצמי דולה הרבה פעמים פעולות והעשרה מאתר של תנועת... הצופים.. כי הוא פשוט מצוין. אז אני אשמח לראות וגם לעזור לבנות אתר אינטרנט ראוי לתנועה שלי. אז ישר כח. ובהזדמנות חגיגית זו, אם אתה כבר מעדכן, אז 'על הדרך' אני אודה לך מקרב לב אם תוסיף את המעו"ז שלנו- קרית ארבע, לרשימת המעו"זים.. זו לא הפעם הראשונה שאני מנסה לבקש ממישהו, אז אני קופצת על ההזדמנות. תודה לך ושוב, ישר כח. בברכה, שרה העצני

MS6

New member
נכון נכון...

הרשימה לא מעודכנת בעליל... אנחנו לא מופיעים שם
אגב אצלנו יש 2 מעו"זים: מעו"ז בית שמש ומעו"ז גבעת שרת-בית שמש

yanivregi

New member
אוקי רשמתי לעצמי

תודה על הפידבק... יש עשרות דברים לטפל בהם באתר, ובין היתר גם זה יטופל. כמובן שמעבר לאיפה נמצא המעו"ז על המפה אני מקווה שבעתיד הקרוב גם נוכל להוסיף על כל אחד פרטים נוספים, תמונות וכל מה שתרצו בערך...

לא. שרה האחות של איתי מהקורסים.

אבל קודם כל שרה עומדת בפני עצמה- היא מפקדת מעו"ז קרית ארבע. שרי אהובתך מהקורסים בכלל משקד.

היא עכשיו בשירות לאומי איפשהו..

והדר, אני לא יודעת מה איתך אבל אני ראיתי שהקבוצת ערבים שאת אוהדת הפסידה היום...

אור ....... .

תפיסיק להציק לי אני שותקת רק בשביל הדיסק . חח שתי גולים במחצית, ועוד בדקה התשעים.. זה טוב
כולנו יכולים לטעות, [ אני בהכחשה עצמית ]

אה, את שותקת רק בשביל הדיסק?

מעולה.. אני יכולה להמשיך להתגרות בך עד תל חי

אני שותקת, ליטל יכולה לדבר.. וגם

משה הוא מאוד אוהב אותי, הוא לא יתן לך לעשות לי את זה. [ כן בטח.........
]

למעלה