האתר של הראל מויאל!

אני אקבל מיליון תגובות נאצה אבל:

מה אתם מוצאים לעזאזל בהראל,גבר,מויאל!!! מה אתם מוצאים בו?!?! סקעת לירון לב ג'קי ואפילו אלון שרים יותר טוב ממנו!! אני יודע שלכל אחד טעם שונה אבל הבן-אדם שר לא משהו.. ושיבוא לתחרות אחרי שילמד להגיד "כבר" במקום "גבר"..

yoooni

New member
חחחח ../images/Emo6.gif

הוא פשוט שר יפה... וכמו שאמרת לכל אחד טעם שונה, וזה עניין של טעם.

yoooni

New member
עוד משהו

מויאל, צנוע
אפשר לראות שהוא ביישן וצנוע, לעומת האחרים... שלא חסר להם תחת.

בר2י

New member
../images/Emo45.gif

הראל שר הכי יפה מכולם שם ביחדדד (יש עוד כמה אבל הוא כמה רמות מעל כולם) בנוסף הוא גם נראה הכי טוב שם...... הראל צריך לזכות מקום 1!!!!

הראל מויאל הוא הכי מוכשר שם../images/Emo70.gif

וחבל שאתה חושב ככה כי תתעודד הבחור יגיע לניצנים ועוד יהיה הכוכב הנולד! בזה אני בטוחה!!!!!!!!!!

Sweet Misery

New member
חחח

אין ספק שאדון מויאל מוכשר, אבל גם אני מרסנת את ההתלהבות שלי, בעיקר כי אני לא אוהבת את הסגנון הקצת מזרחי שלו. את סקעת, למשל, אני מעריכה בגלל שיש לו קול נהדר (והוא גם נראה טוב
), אבל יש כמה יותר מוכשרים ממנו וגם ממויאל, שלא שמים עליהם בכלל. לירון לב, למשל. אני בעדו.

y a ® d e n a

New member
יופי אמרתה את מה שרצית להגיד..

בכלל להודעות מסוג "הוא לא יודע להגיד "כבר"" אין מה להגיב כי זה כל כך תינוקי, אז יופי מתפקששת לו ה-ג' מה לעשות? כמו שלציפי מתפקששת ה-ד'... חוץ מזה אם ריקי לא היתה אומרת את זה אז תהיה בטוח שאף אחד לא היה שם לב לזה... יופי ריקי
תמצא טענה קצת יותר חזקה מביטוי לא נכון של אות אחת. ובקשר לכל השאר, לדעתי הראל מויאל הוא מעולה ומדהים! הוא שר בלי זיופים בכלל, מרגש, הוא יכול גם לשיר שירים מהירים ורואים את זה ככה שיש בו הכל. גם יופי יש לו לדעתי, אומנם הוא לא יפה כמו סקעת אבל לדעתי הוא שר הרבה יותר יפה ממנו. בכלל לדעתי הראל מויאל ולירון לב הם הכי טובים מהבנים

y a ® d e n a

New member
הוא לא כזה נוטה לכיוון מזרחי

אי מסכימה שיש משהו מזרחי בסגנון שלו, אבל אני פשוט שונאת מוזיקה מזרחית, ולדעתי יש בו מעבר לזה הרבה מעבר לזה
טוב תאכלס לכל אחד יש דעה אין טעם לנסות לשנות אותה

../images/Emo45.gif נכון!

הוא לא עד כדי כך שר במזרחית יש בו משהו מרגש ואמיתי מאוד בשירה שלו! והוא מאוד צנוע וביישן. חמוד!

y a ® d e n a

New member
נכון../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif הוא באמת צנוע..../images/Emo70.gif

הוא בקושי שר בסגנון מזרחי... רק טיפה רואים שהוא מושפע קצת מהסגנון... אבל בקושי מרגישים את זה
הוא שר מדהים

y a ® d e n a

New member
חחחחחחחח תודה מותק../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo174.gif

גם לך
דרך אגב קוראים לי ירדן...
יש לך אייסיקייו?

בר2י

New member
זה מה שהכי יפה אצלו

שיש לו סיגנון משלו....אולי קצת מזרחי אבל זה עדיין שלו בניגוד לכמה מתמודדים שהקול שלהם כבר די משעמם...סשה למשל...

הבורקס

New member
בולשיט

ג'קי (וגם שמעון) שרים בקול מאונפף מעצבן, כאילו מישהו מחזיק להם את האף לירון לב מדבב ושומעים את זה בקול שלו, מן צפצפנות קלה ומעצבנת סקעת נחמד, אבל גם בו יש משהו לא אמיתי, יותר מדי פרווה. עבד לו טוב עם בתוך וזהו בינתיים במויאל יש משהו אמיתי ומרגש והוא ממש לא "נוטה למזרחי" בסגנון השירה, אולי טיפה, אבל את זה אפשר להגיד אפילו על סקעת שנתן אתמול בכפיים בהתלהבות "מזרחית" גדולה.

y a ® d e n a

New member
מסכימה../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif חוץ מעל לירון לב

לדעתי הוא מצויין ואני אוהבת אותו ללאלה כמו שאני אוהבת את מויאל ושירלי

perrinat

New member
הוא בסדר...../images/Emo103.gif

די מוכשר, קול סבבה, חביב. וזהו. לא עושה לי את זה יותר מדי...

למעלה