האתר של הפורום

mordi666

New member
האתר של הפורום

הכנתי לפורום אתר אתה מוזמנים להיכנס הוא עוד טעון שיפור אני אשמח לתגובות

שריר

New member
אתר גדול יש שם איזה פינה

לא זוכר ריך קוראים לה עם כל מיני שירים פשוט גדול לא סתם אחלה אתר אם אתה רוצה אני יכול להביא עוד שירים שנכתבו בפורום

אלון ב

New member
נחמד מאד, ורק הערה קטנה

סך הכל האתר נראה נחמד מאד ואני מבין שזה ישמש את כולנו ולכן הרעיון עצמו בהחלט טוב, יש לי רק הערה אחת קטנה בקשר לקטע הקצר שהעתקת מהאתר שלי ( "מהו חלום צלול" ) , באמת שאין לי בעיה עם הקטע הקצר הזה שלקחת מהאתר שלי, אבל פשוט אני חושב שמקובל לשאול לפני שעושים דבר כזה, הייתי מצפה שלפחות תבקש ממני רשות לפני שאתה מעתיק קטעים מהאתר שלי לשם. שלא תבין אותי לא נכון, תשאיר את הקטע הזה שם, אבל פשוט ניתקלתי כבר בכמה אתרים בעבר שברוב חוצפתם העתיקו את כל תוכן האתר שלי אליהם ללא שום בקשת רשות ממני ודברים כאלו מאד מרגיזים אותי, הסיבה היא שאני לא מוכן ולא רוצה שהאתר שלי יהיה מפוזר ברשת האינטרנט בכל מיני גירסאות שונות ומשונות וכשאני מבצע עידכונים ושיפורים וחידושים באתר המקורי שלי יהיו עדיין גירסאות ישנות מועתקות של האתר מכל מיני מקומות שאין לי שליטה עליהם, לכן זה מרגיז. אז רק תיקח לתשומת ליבך בפעם הבאה, זה פשוט מקובל. בכל מקרה שיהיה בהצלחה עם אתר הפורום
אלון

llllllllll

New member
גם לא יזיק אם

תפוך את המילים "לקוח מהאתר של אלון" ללינק (לאתר של אלון)..

mordi666

New member
יש גם שירים לשריר...

אפשר גם להוסיף פינה של אחד... אבל זה כבר לא מיוחד ושריר תכין עוד שירים.. אני רוצה שיהיה שם הרבה

mordi666

New member
מצידי...

אז תתחילו לכתוב שירים וגם אני צריך תמונות של אנשים ופרטים שאתם רוצים שאני אפרסם אז יאללה לעבודה

דנה^^

New member
דפדף עם העכבר למטה...

למה בדף יש הודעה שלי "שיר לשריר אני כותבת.." מתחת יש תגובה של שריר, עוד תגובה שלי, ועוד שיר שהכנסתי היום. פשוט דפדף ותמצא.

dhp7

New member
אז ככה

פורום החלומות הצלולים הופך לאיטו לפורום פואטיקה

mordi666

New member
אני צריך תמונות דחוףףףףף

אם אתם רוצים שיהיה חברי הפורום באתר אני צריך תמונות ועוד פרטים אז יאללה

efrat120

New member
אבל....

זה לא ממש בטוח כיום לפרסם תמונות באינטרנט......בנות, אם אתן שמות תמונות שימו רק עם הפרצוף, זה לא ממש נעים שאיזה האקר מדביק לך גוף.....

llllllllll

New member
אוקיי, הנה הפרטים שלי..

סתאם!! מה לעשות, אין פרטים.. מצטער... סליחה, אבנר. אה, אופס! התכוונתי - llllllllll, כמובן..

שריר

New member
דנה

כנראה לא קיבלת דף משלך כי איך נגיד את זה את לא משהו לא סתם אני מוכן להתחלק איתך בשירים את תעשי יותר את הפואטי אני יותר את המצחיק אההם ושירים לשריר אפשר להוריד

למעלה