האתר שלי היי כולם, אני ממשיכה לעבוד במרץ על האתר של עיקר החדשות הוא לא מוכן אבל כבר יש חומר
מ מיכל ק New member 8/8/02 #1 האתר שלי היי כולם, אני ממשיכה לעבוד במרץ על האתר של עיקר החדשות הוא לא מוכן אבל כבר יש חומר
פ פינקילושה New member 8/8/02 #2 וואי, איזה אתר יפה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מהמם ד"א - איפה בנית אותו
מ מיכל ק New member 8/8/02 #3 תודה ../images/Emo13.gif זה חלק מכמה אתרים שלי זה שרת שאני משלמת עליו עם שם קניתי thetvzone.net
G Gal6 New member 9/8/02 #5 יודעים מה גיליתי? גו´ מניוז רדיו הוא המנחה של פיר פקטור!! פעם הם דיברו על זה באי אר
G Gal6 New member 9/8/02 #7 ומת´יו... זה אנדי דיק מהאנדי דיק שואו.....תוכנית נוראית. ודייב זה ההומו מפגז מהעבר (או איך שלא קוראים לסרט הזה) והוא שיחק גם בדיק את הקרצייה ההוא...
ומת´יו... זה אנדי דיק מהאנדי דיק שואו.....תוכנית נוראית. ודייב זה ההומו מפגז מהעבר (או איך שלא קוראים לסרט הזה) והוא שיחק גם בדיק את הקרצייה ההוא...
G ~*~gaL New member 9/8/02 #9 אנשים, תכנסו לשם! ותכנסו לפורום! ותראו ת´תוכנית! הכל כ"כ שווה! )) גאה בך!
B bonowoman New member 9/8/02 #10 מיכל את שוטלת! את מממש מממש ממש אדירה שעשית אתר לסידרה בעברית!!!! אוהבת יעל
מ מיכל ק New member 10/8/02 #12 כן ../images/Emo13.gif כל האתרים שם שלי חברים- באנגלית פרייזר- באנגלית עיקר החדשות - בעברית תודה על המחמאות
כן ../images/Emo13.gif כל האתרים שם שלי חברים- באנגלית פרייזר- באנגלית עיקר החדשות - בעברית תודה על המחמאות
ש שירה דיווידסון New member 11/8/02 #15 וואו! מזל טוב! הגיע הזמן שיהיה אתר גם בעברית. וחוץ מזה, האתר מקסים!