האתר שלי...

האתר שלי...

אז ככה, אני והחבר הכי טוב שלי בונים אתר , לכל מני דברים של אהבה וכאלה.. אתם יודעים, מחשבון אהבה, שירים, מילים של שירים, משפטים חמים.. כל המאנצ´וס.. אז ככה, אנחנו צריכים כמה שירים של ילדים כדי להתחיל. חוץ משלי, ואולי עוד שניים, זה כל מה שיש. האתר בקושי מוכן בכלל. אבל בשביל לראות איך זה ייכנס, ואיך הכל יהיה, אנחנו צריכים שירים. יהיה נחמד לקבל כמה מכם. אם אתם כותבים,סיפור, שירים - והכככל והסוג הזה, מתקבלים בברכה. תודה רבה מראש. ^-^אלעד.

יש לי אבל...

יותר על אכזבה, בגידה... תכנס לדך יותר שלי בבמה, אם תמצא משהו שימצא לן בעינייך אז בקשה.

sodomy

New member
כן גם לי יש בבמה..תראה..../images/Emo54.gif

אינספור שבילים ויציאה כן רק איפה היא...???

זיגוטה

New member
אממ טופ...

הנה שיר שכתבתי ורוני פירסמה אותו מקודם אבל לא בטוחה שראית... אז ככה- אתה/קרן לוי אתה , שמלווה אותי, בלילות הבודדים. אתה, שמעודד אותי, עם צער הבקרים. לך אני מודה, בכל רגע שעובר. לעולם עוד לא תדע, איך היית לי חבר. לא שופט אותי אף פעם, לא מראה כזבה, לחיי נתת טעם, והוספת קצת תקווה. אתה, שהולך איתי, במסע של חיים, התבגרותך היא כמו שלי, את עולמי אתה משליםם. לך, אני נותנת חיוכים, שמלווים גם בדמעות. בתוך מטאפורות ודימויים, אתה מעיר את התחושות. לא דורש אינספור תשובות, לא מודד בציונים. לא אומר לי איך לחיות, רק עוזר במשברים. אתה, שהארת לי, את עצמתו של הירח. אינך יודע מי אני, ואת ליבי כל כך פותח. לך אני כותבת מנגינות, ושרה לזריחה מעלה בי יםם ש רגשות, שבו אני שוחה. לא בורח שנמאס כבר, לא עוזב כשקשה איתי חווה את כל הצער אך גם מראה את היפה תודה לך שלא איכזבת, תודה שלא דרשת כלום תודה שא ליבי חיממת בכל יום קר וגשום!

איזה שייר מדהייים!!!

חמודה!!! אני חייב להגיב על השיר הזה!! הוא ממש מדהייים!! באמת באמת! ואני לא בנאדם שסתם מחלק מחמאות!! אני כל כך מכיר את התחושה הזאת! גם לי יש איזה מישהי או שתיים שעזרו לי, והן לא ידעו כמה! ומעוולם, אבל מעוולם! לא הצלחתי להעביר את התודה שלי. אני מתכוון לשנות את השיר לשפת נקבה, אם זה ייצא אותו דבר.. ברשותך כמובן.. ואני אתן להן! זה פשוט ממש מתאים - רק שלא יחשבו שאני מאוהב בהן או משהו.. :| לאחת מהן יש חבר..פאדיחות.. חמודה, שיר מדהים!!!!!!!! תמשיכי בדרך הזאת, העתיד לא רחוק ממך כמו שאת חושבת... עם ההתמדה באה ההצלחה, עם ההצלחה, בא הניסיון, עם הניסיון בא המוות - כמו המילים , ככה החיים. קצרים, עם הרבה משמעות. ^-^אלעד.

למעלה