האתר שלי

שרירי86

New member
הוא רק היושב-ראש ??

הוא רק זה שמנהיג את המפלגה..?? רק המועמד שלהם לראשות ממשלת ישראל ?? רק נבחר הפעילים להנהגת מרצ ?? רק קובע חוקי-המפלגה ?? מסתבר שהוא כן כל מרצ .

pelegs

New member
בפעם האחרונה שבדקתי

אני אמנם איני חובב גדול של מרצ - אך זו מפלגה די פלורליסטית. יש לך שם תומכי סרבנות שטחים, ומתנגדי פינוי מלבנון (גלאון מול שריד, לדוגמא). יש לך סוציאל דמוקרטים מול תומכי ליברליזם רך (רן כהן מול יוסי ביילין, למשל). יש לך על רעיון בתחום הפוליטי שמרצ "חולשת" עליו, את כל מגוון הדעות. נכון, ביילין מנהיג את המפלגה, ונכון שהוא נבחר הפעילים לראשות המפלגה. אבל זה לא אומר שכולם חושבים כמוהו - בכל נושא. למעשה, דווקא לביילין יש המון התנגדות מבפנים במרצ, וגם אם לא - לכל איש שם דעות שונות בנושאים שונים. אני לא יודע מה הולך בחי"ל, אבל במרצ לא כולם חושבים אוטומטית כמו היו"ר. (ולמען הסר ספק - ביילין הוא לא המועמד של מרצ לראשות הממשלה, והוא לא קובע את חוקי המפלגה. כאמור, אני לא יודע מה הולך בחי"ל - אבל במרצ יש בשביל חקיקה פנים-מפלגתית הנהלה, ועידה, בית-דין פנימי וכו'. זו מפלגה מאד מאד דמוקרטית)

סלוניק

New member
בפעם האחרונה שבדקתי

לא רק ביילין אלא גם שאר חברי הכנסת של מרצ הצביעו בעד ההתנתקות.

pelegs

New member
ובכל זאת יש עוד אנשים במרצ

לא אמרתי "עמדת מרצ היא", אמרתי שהיו אנשים במרצ - שמאלה שהתנגדו להתנתקות. זה שמרצ (וגם חד"ש, לצערי) חבורת קרנפים, לא שוללת את העובדה הזו. (ולצורך העניין אני מכליל ב"מרצ - שמאלה" גם מצביעי מרצ, תומכי מרצ באופן כללי וכל מי שמאלה משם)

שרירי86

New member
האיחוד לאומי היו בעד

האיחוד היו בעד ההתנתקות . אפי איתם פעל בניגוד לרב שפירא וקרא לחיילים "לא לסרב פקודה" אפי אתם קרא "לקחת נשק מהמתנחלים" . ז-ה ל-א י-מ-י-ן ז-ה ש-מ-א-ל

noamgk

New member
זה לא אתר.

זה עמוד שגופ עשו כדי לתת לך הרגשה שיש לך אתר.

למעלה