האתר שלי נפתח מחדש

Charmed Gal

New member
האתר שלי נפתח מחדש

היי כולם האתר שלי נפתח היום מחדש בעיצוב יפה יותר עם יותר חומר ובקרוב אפילו יותר רוצו להכנס.
http://p3.exe.co.il

Hogo Oneil

New member
תודה אופל ../images/Emo45.gif ,משהו על פיבי

ומתי פיבי תשלוט על כוח החזיונות שלה? מתי היא תוכל לקבל חזיון כשהיא רוצה? זה מעצבן ככה

Ophel McNeil

New member
כפי שהראו כבר מהעונה

הראשונה, כשפיבי נוגעת במשהו, באמת מתאמצת, וגם זקוקה לזה - היא מקבלת חיזיון. אבל לא נראה לי שהיא אי פעם תשלוט על הכוח, מכיוון שחלק מהעניין שלו זה שהוא פסיבי, ולא נשלט. מה שכן, ואולי ספוילר
- בעונה הרביעית הכוח מתפתח, ואם אני לא טועה, פיבי מקבלת גם חזיונות צבעוניים.

PopPy

New member
../images/Emo51.gif!!!!!!!../images/Emo85.gif

אוי איזה פרק חמוד... בדיוק עכשיו היה הקטע שליאו אורב פרחים לפייפר, והרגע אני חושבת שהבנתי משהו- לוויט לייטס יש את כל הכוחות של מכשפות, נכון? אז ליאו בעצם השתמש בכוח בדיוק כמו הכוח של פייג´!

Woogyman

New member
הכוח של פייג´ זה לא כוח של מכשפה ../images/Emo58.gif

אובינג זה של ווייט לייטרס, טלקינזיס זה של מכשפות וזה התערבב אצלה.

Charmed Gal

New member
דייייייי נמאס לי../images/Emo10.gif

מתי שאני שם הודעה כולם פשוט מחליפים נושא למשהו שקשור אולי בעקיפין למה שכתבתי אני רוצה התייחסות לאתר שלי, מה דעתכם עליו? אם אתם רוצים שאני אגדיל ואעבוד עליו הרבה או אסגור אותו כי הוא מגעיל? תגובות!!!!

Woogyman

New member
האתר יפה (בדיוק באתי לכתוב), א-בל..

אוקיי האתר יפה מאוד. אהבתי הרבה יותר מקודם. שתי הערות - 1. אתה רוצה להחליף באנרים / לינקים? כי העמוד לינקים שלך דיי ריק. לפי דעתי אתה כבר מופיע בלינקים שלי, אז שים באנר שלי אצלך. 2. תן לי קרדיט על התמונה שלקחת מאצלי. אני מדבר על התמונה שרשמת עליה "שלחו לי אימייל". נכון שהיקטנת אותה, כתבת עליה ושמת עליה מסגרת, אבל אני עדיין יודע שזאת התמונה שאני שמתי במכתב פתיחה באתר בגלל שאני הוצאתי אותה מתוך הפרק... שעות חיפשתי ובאף אתר אחר לא היה את התמונה הזאת, אז אני הוצאתי מתוך הפרק בעצמי (גם אם אין כתובית על תמונות, עדיין לא אומר שאפשר לקחת... רשמתי את זה שם).

Woogyman

New member
ואם כבר שרשור אתרים,אני בדיוק מעדכן

את האתר שלי. אם מישהו רוצה להכין עבודת מעריצים, לכתוב בוחן, להציע פינה חדשה, לשלוח סקינים ודברים, ניחושים אחרונים ל"מי בתמונה?", זה הזמן. העדכון עצמו יעלה יותר מאוחר היום.

Gilmore Fan

New member
עשיתי לך באנר...

הוא לא ממש מיוחד, אבל ראיתי שאין לך באנרים לא זזים באתר אז החלטתי לנסות לעשות משהו. אתה ממש לא חייב להשתמש בו, רק רציתי להציע

Charmed Gal

New member
תגובה

לא אכפת לי להחליף באנרים אני רק צריך להכין אחד.
ואני מודה התמונה מאצלך אבל אם אתה לא מרשה אני מוציא אותה עכשיו. .וכמעט שכחתי תודה על זה שאמרת שהוא יפה

Woogyman

New member
אתה יכול להשאיר אותה

זה כולה כישוף :) רק תכתוב איפשהוא אצלך (ליד התמונה או במקום אחר) שהתמונה לקוחה מהאתר ושים את הכתובת. בכל מקרה, שמתי כבר לינק אל האתר שלך אצלי בפינת הלינקים. אז קח אלייך את אחד הבאנרים שלנו (תבחר אתה איזה) ושים אצלך. כשיהיה לך באנר אני אשים גם אותו.

Woogyman

New member
פינת הלינקים זה אגב

בתפריט הראשי --> האתר --> לינקים - מכושפות. האתר שלך מופיע בחלק של האתרים הישראלים. פינת הבאנרים זה בתפריט ראשי --> האתר --> באנרים שלנו. יש שם קוד לכל אחד מהבאנרים. אם אתה לא עובד עם קודים, פשוט תשמור את אחד הבאנרים, תעלה אותו לאתר שלך ותעשה ממנו לינק לאתר שלי. תודה וביי :). (תודיע לי אגב אחרי שהוספת כדי שאני אכנס לראות).

Charmed Gal

New member
בעיה קטנה

אמממ סופתי את הקוד שלך וזה לא פעל למה?? דרך אגב זה בסדר שפשוט יהיה את האתר שלך בלינקים או שאתה ממש רוצה שאני אכתוב ליד התמונה שזה ממך? כי אני מעדיף שלא אבל זה אחרי הכל תמונה שלך-החלטה שלך

p3

New member
האתר שלך ממש יפה...

וגם העיצוב, אבל צריך עוד דברים... תחשוב על פינות שיכולות להיות מקוריות רק לאתר שלך, ותממש! בהצלחה...

Woogyman

New member
ומתי האתר שלך חוזר?

זה לא בריא כל הסגירת אתרים הזאת. צריכים לפתוח עוד אתרים, לא לסגור. ככה יש תחרות בין האתרים ואז הם אוטומטית הופכים להיות מושקעים יותר.

למעלה