האתר שלי נעלם מגוגל?

האתר שלי נעלם מגוגל?

שלום לכולם, יש לי שתי שאלות והייתי שמח לעזרה
שאלה ראשונה: לפני כשבועיים התחלתי לקדם את האתר שלי ע"י שיווק מאמרים. (כלומר, יצירת Back Links ע"י הפצת מאמרים לרשת). המאמרים, שאותם שלחתי לספריות ברשת, מכילים לינקים לדפים באתר (שאותם אני רוצה לקדם) ולקטוגריות שלהם. האם זה היה צעד נבון לקדם "קטגוריה"? ע"פ הבנתי, "קטגוריה", מבחינת גוגל אינה נחשבת לתוכן כפול. אך בכל זאת, אם מישהו מבין בזה הייתי שמח לשמוע את דעתו בקשר לקידום "קטגוריות" - ואם אכן הדבר יפגע בקידום האתר, אז מה הן הפעולות מנע שניתן לעשות שקידום האתר לא יפגע? (למשל noindex ? ). שאלה שניה: בהמשך למה שאמרתי קודם, כמה ימים לאחר שהתחלתי להשתמש בהפצת מאמרים, אחד הדפים שאותם קידמתי הגיע לדף השני של גוגל. שבועיים לאחר מכן האתר שלי פשוט נעלם מגוגל. (כולל דפים אחרים שהתחילו לטפס בדירוג). חשוב לציין שהאתר אינו נמחק לחלוטין, אבל כדי למצוא אותו אני חייב להקליד את ה URL בגוגל או תיאור ממש מדויק של הדף שאותו אני מחפש. (מה שכמובן קודם לא היה צריך). לפי הבנתי לא נעשנתי ע"י גוגל, אלא זאת סה"כ תופעה נורמלית והאתר שלי אמור לחזור בקרוב לאחר שיתתייצב. האם זה נכון? ותוך כמה זמן לפי דעתכם האתר אמור לחזור לתוצאות מנוע החיפוש? תודה רבה לכל מי שיעזור
עידן

hatkyinc

New member
זיגזג של אתרים חדשים

בנושא הקטגוריה, אתה צריך להחליט איזה עמודים אצלך יותר איכותיים ושווים לגולש לראות "קטגוריה", "כתבה", "עמוד" או כל שם אחר שתתן לסוג העמוד לא מעיד באופן מוחלט על איזה סוג עמוד שימושי יותר לגולש ועבור איזו מילת חיפוש.

למעלה