האתר שלי יצא לדרך

clarisa

New member
האתר שלי יצא לדרך

תציצו, תתרשמו ואשמח אם תשמרו לשעת הצורך. שבת שלום

Eldad S

New member
יפה, מזל טוב! ../images/Emo140.gif

את מוזמנת להעלות מודעה ללוחות שלנו, בראש הפורום.
נ"ב: הפרסום בגוף הפורום הוא חד-פעמי - בשאר הפעמים אנשים יראו את המודעה שתעלי ל"לוחות".

ביקורת קטנה:

בעצם שתיים. האחת, לבחירת הפונט - אני מעדיף פונטים יותר "מעודכנים" כמו אריאל וטהומה, או דוד אם אין ברירה. נדמה לי שהפונט שבחרת בו קצת מיושן, אבל זו כמובן רק דעתי (אני חושב שלא תצליחי למצוא שום ספר על המדף אצלך שכתוב בפונט הזה). השניה, יותר חשובה: לא כתבת בשום מקום מי את. אני כבעל מקצוע שנזקק לעיתים לשרותים כמו שלך לא אתקשר לעולם למישהו שפרטיו האישיים אינם מופיעים באתר שלו. המחשבה שעומדת מאחורי העקרון הזה אצלי היא שאם בעל האתר מסתיר במתכוון את זהותו, אני מסכים איתו מיד ולא מתקשר לגלות. מאוד לא רציני בעיני שתחת הכותרת "מי אני" לא מופיעה התשובה, אלא רק רשימת דברים שעשית. אנא קבלי את ההערה כביקורת בונה ולא חלילה כנסיון לרדת עליך. ומחמאה - האתר עצמו מאוד יפה ומעוצב נחמד מאוד, אפילו עם חוש הומור. בסך הכל אהבתי.

ססילי

New member
הערה קטנה

כדאי לדעתי לשים תמונות חדות יותר. התמונות הנוכחיות נראות בחלקן כאילו לקחו תמונה קטנה והגדילו אותה (כלומר רואים אותה באתר בגודל גדול מגודלה המקורי, כך שהי מיטשטשת מעט)[למשל תמונת הידים המדפיסות] וחלקן כאילו שינו את הפורמט שלהן מ gif ל jpg כך שהתמונה הפכה למטושטשת מעט [למשל תמונות הגרפים] בהצלחה!

למעלה