האתר נפתח! כולם מוזמנים להכנס! www.roni-superstar.up.co.il
P perrinat New member 15/2/05 #6 Wowowowowow../images/Emo47.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif מהמם כל הכבוד
מ מור נסיכת הפופ New member 15/2/05 #9 היי היי!! גם אני עבדתי על האתר הזה! גם לי מגיעות מחמאות...כל העיצוב אנוכי עשיתי!!!
א אוהבת את רוני New member 15/2/05 #11 מהמם!!!!! כדי לך לבקש מאמירה שתשים את זה בקישורים שכולם יהנומהאתר ה.מ.ה.מ.ם שלך! בבניית האתר
א אוהבת את רוני New member 15/2/05 #12 אני יכולה לעזור לך! אבל לא בדיוק יש לי המון תמונות נדירות ומהממות של רוני במחשב, אבל מתישהו אני רוצה גם לבנות אתר ושיהיה בו תמונות נדירות, ואני לא יודעת אם לשמור או להביא לך, כי אם אני יביא לך בטח יקחו את זה מהאתר הבנת מה את אומרת ?|
אני יכולה לעזור לך! אבל לא בדיוק יש לי המון תמונות נדירות ומהממות של רוני במחשב, אבל מתישהו אני רוצה גם לבנות אתר ושיהיה בו תמונות נדירות, ואני לא יודעת אם לשמור או להביא לך, כי אם אני יביא לך בטח יקחו את זה מהאתר הבנת מה את אומרת ?|
M manorking New member 15/2/05 #13 אפשר.. לשים לוגו על כל תמונה נדירה וככה, אם יקחו, זה יפרסם את האתר וככה ידעו שזה לקוח מהאתר.
ח חולה על רונוש New member 16/2/05 #15 אני גם מוכנה לשים רק יש לי בקשה.... אני לא מצליחה לשים לוגואים תוכלו לשים לי???
נ נע7ה מת1קה New member 17/2/05 #17 ../images/Emo106.gifואוווו../images/Emo99.gifאתר מדהים../images/Emo70.gif