האתר נעלם מגוגל

liav79

New member
האתר נעלם מגוגל

שלום לכולם יש לי אתר של ממכר ציוד ומזון לחיות מחמד , עד אתמול הייתי בדף השני באמצע במילת המפתח "חנות חיות" היום בדקתי את האתר והוא נעלם לגמרי מתוצאות החיפוש יש לציין כי בחיפוש של השם הישיר של החנות "ילד הגונגל" אני עדיין עולה בדף הראשון במקומות 1-3 בשבוע האחרון הוספתי בתחתית באתר תגיות עם מילות מפתח האם יש קשר בין ההוספה לעובדה שהאתר נעלם? אשמח לעזרתכם ליאב

seostar

New member
אין קשר לתגיות

גוגל חישב מחדש את כל 500 הפרמטרים והחליט לשים את האתר שלך בתוצאות נמוכות יותר. כדי לחזור לאותם מקומות צריך להמשיך ולקדם את האתר.

בוקר טוב

איפה התגיות ? לא ראיתי אותן באתר. אני לא מאמין שזה מה שגרם לאתר לרדת בדרוגים עברתי קצת על האתר וחסרה בו המון עבודת SEO ON SITE יש לך המון עבודה על תכני האתר, כותרות ותאורי דפים. תשקיע שם עבודה ולאחר מכן תחזק בעבודת SEO OFF SITE בהצלחה,

liav79

New member
כי מהבהלה הורדתי

בגלל זה לא ראית את התגיות בכל מקרה אין לי מושג איך הדף חזר אומנם לדף השלישי ולא לשני אבל עדיין חזר אין לי מושג מדוע הוא נעלם לשבוע כמעט אבל העיקר שהוא מופיע שוב אני מודע שיש לי הרבה עבודה עליו אני מקווה שזה יטופל בקרוב תודה לעוזרים

papakaya

New member
לא אמור להיות קשור לתגיות.

לא אמור להיות קשור לתגיות. שימ לב שגוגל שומר היסטורית חיפושים בCASHE של דפדפן. לכן אם אתה מחפש "חנות חיות" וכל הזמן לוחץ על קישור שלך גוגל מראה לך בתוצאות חיפוש קישור לאתר שלך בדפים הראשונים. אבל אם אתה גולש ממחשב אחר אתה תקבל תוצואות שונות לגמרי. :) טיפ נוסף בישבילך : תעשה rel="nofollow:" לכל לינקים חיצונים באתר שלך. הם "הוכלים" דירוג, לדוגמה www.templatki.com

למעלה