האתר הרישמי

האתר הרישמי

למישהו יש מושג איך מבטלים הרשמה לרשימת תפוצה באתר הרישמי של סינרגיה? אני מקבלת את הכל שם בג'יבריש / סימנים מוזרים כאלה

סינטטית

New member
תביאי לי את המייל שלך

אני אבקש שיורידו אותך. בכל אופן לא נראה לי שכדאי שתרדי. מה שקיבלת עכשיו בג'יבריש זה משהו שכתוב בעברית.. אז כנראה בגלל זה. שסינרגיה שולחים עדכונים זה באנגלית אז לא אמורה להיות בעיה... ומה שקיבלת עכשיו זה מישהו ששלח לכל הרשימת תפוצה של סינרגיה שהוא מחפש איזה תמונה.. בקיצור, זה לא קשור!

אני פשוט ארשם עם כתובת אחרת

בכתובת של הוטמייל יש הרבה בעיות עם עברית מכל מיני כתובות. אני אעביר את זה לוואלה. אני ארשום לך את האי מייל שלי במסנג'ר

EliranMaor

New member
אולי זה בעיה בקידוד של הדף

פעם אמרו לי איך משנים אבל אני לא זוכר כפתור ימני-->קידוד אבל אני לא זוכר איזה:X עבריתצ או יוניקוד, משו כזה><

shiraz cohen

New member
../images/Emo45.gif צודק.

את יכולה לנסות לשנות גם בסרגל כלים... למעלה. פעם היה לי את זה בסרגל כלים ,אבל החלפתי לexplorer החדש... ואין שם. אבל את יכולה לנסות ככה: לחצן ימני. אם באנגלית אז-encoding אם בעברית אז-קידוד או משו דומה. ותלחצי על hebrew windows. אם יש לך בעברית אז זה גם אמור להיות משו עם עברית... מקווה שעזרתי.

לא, אני מכירה את זה

זה פשוט מופיע אצלי בצורה כזו: תר××™ ×–×” ×× ×™ בוכה ×ל תלכי ×›×™ ×œ× × ×©×ר דבר זה לא קשור לקידוד

timon12

New member
כן זה קורה באימיילים מסויימים..

יש סיכוי שזה יקרה בוואלה (הוא לא כלכך מומלץ) נסי את GMAIL או NANA MAIL או intermail

N o y 1 6

New member
כן..

אבל זה הולך ישר לספאם.. השאר זה סתם כדי לעצבן..גם אני מקבלת כאלה...

בוואלה זה לא קורה לי

בכל מקרה יש לי כבר 2 מיילים שזה גם יותר מידי אז אני לא חושבת שאני אפתח עוד אחד
אבל תודה

תעשי ככה...

בכל דף שיוצא לך ג'יבריש, תעשי קידוד, איך עושים? אז ככה: את לוחצת למעלה "תצוגה" ==> קידוד==> עברית....ואז זה משתנה לך אוטומטית. זה ממש קלקלושה...

למעלה