האתר החדש שלי!!!!

LPDrix

New member
האתר החדש שלי!!!!

כולם כנסו לאתר שליי... www.lp.drix.co.il כולו בנוי ב-HTML תנו תגובה!

LunaticPark

New member
עיצוב עלוב...סורי

וגם אין שם הרבה תוכן... LP ישראל המקורי שולט בכם =]

miss evil

New member
אחלה אתר...

הוא קצת דליל ממידע אבל יפה על היוזמה.... והקליפים זה ממש נחמד ונוח.

SuperTom

New member
נו יופי...

עוד אתר שכולו גניבת חומר מהאתר שלי נכנס לסטטיסטיקה אממ נחמד ותמשיך לפתח את האתר, אבל קצת מקוריות ופחות גניבה מ-lp.co.il יהיה נחמד ותעשה טובה ולפחות אל תקשר את הקליפים לאלו שמאוחסנים בשרת שלי..יש גבול (אמנם זה YouTube עכשיו, אבל תשים את זה בעמודים משלך)

Unflushable

New member
אתה יודע מה יותר מעצבן מזה?

אף אחד אף פעם לא גונב ממני מדריכים, אינפורמציה, צחוקים וצבע ואף אחד אף פעם לא גנב ממני... נתתי את הנשמה שלי לניהול אגף האנדרגראונד!!!! שיגנבו ממני... עכשיו כבר אי אפשר אבל 3 שנים ורק בפורום המפגר של יאקוזה גנבו מדריך הרשמה טפשי שעשיתי ב-5 דקות

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifעיצוב חביב..

אבל למה יש דפים שגנובים מlp.co.il?

SAMAR

New member
../images/Emo203.gif 0.0

נחמד מאוד מאוד... ולגבי ה"גניבות" אני חושבת שזה מטופש...הרי תום- שלך זה אתר רישמי ישראלי, מה אתה מצפה? זה המקום בעל האינפורמציה הרבה ביותר בעברית, גם לכתוב שורה בשורה מהאתר הרישמי זה גניבה או וואט אבר. תגיד תודה שקוראית תאתר שלך יה מיוחםXD. וזה אתר נחמד מאוד מאוד מאוד, ח"ח.

SuperTom

New member
חח זה לא מטופש

ויש שם פאקינג כל הזכויות שמורות למטה, זה כל כך מרגיז שאנשים שמים ... על זה. וזה לא ממש היה מפריע לי אם היו לוקחים נגיד שורה פה ושם או תמונה וכאלה, בכיף אפילו...העניין הוא שהאתר הזה ובערך כל שאר האתרים שילדים פותחים על לינקין גנובים כולם (ואני מתכוון פרט אחר פרט, הכל מועתק) מהאתר שלי...שזה כבר יותר מדי וזה פשוט טיפשי, מה קרה למקוריות והיצירתיות בעולם הזה? >< LOL ואני לא מיוחם יא מיוחמת P:

LPDrix

New member
תום בשבילך!!!

שמע שניה תאמת פתחתי את האתר בשביל בגרות לביצפר! אבל התלהבתי ופיתחתי את האתר..! בשבילך הוספתי אתמול צ'אט! שתגיד שאני לא מקורי! בקשר לכל השאר אני ישנה בחופש הגדול..!

SuperTom

New member
סבבה, שיהיה בהצלחה

מקווה שתהנה איתו ותפתח אותו באמת...ושלא יהיה כמו שאר האתרים האלו שהם פשוט קופי-פייסט של האתר שלי, שגם עושים טובה ונותנים איזה קרדיט זניח באחד העמודים וזה גם במקרה הטוב. בכל מקרה..בהצלחה עם האתר :)

למעלה