האתר החדש לאלאניס

O r a c l e

New member
האתר החדש לאלאניס

היי כולם! אני לפעמים נכנס לפורום פה ורק מסתכל בהודעות.. מידי פעם אולי שואל שאלה או משהו... בכל מקרה- בניתי אתר לאלאניס בגלל המחסור האדיר באתרים ובגלל היעדרותו הברורה והמורגשת (לפחות מצידי) של אתר ישראלי. היה אחד והוא לא פעיל כבר שנים... בכל מקרה, זאת הכתובת, האתר נקרא "אלאניס אונליין" (אני יודע שזה לא השם הכי מקורי אבל לא משנה). http://alanis-online.up.co.il אני אשמח אם תיכנסו ותביעו חוות דעת, אני מעוניין לשמוע (גם ביקורות שליליות). קחו בחשבון שזה האתר הראשון שבניתי וזה לימוד עצמי בלבד... תודה לכולם! ליאור נ.ב. אתם פורום מעולה- רוב הפורומים בתפוז איומים...

Lotzifer

New member
כל הכבוד על האתר

בהצלחה איתו בהמשך, באמת מגיע לה אתר בעברית (שמתעדכן)

איזה יופי !! ../images/Emo2.gif

ממש טוב. אתר שלא יבייש אף זמרת.. שיהיה בהצלחה בהמשך ..

AlanisJunkie

New member
אחלה אתר! ../images/Emo13.gif

ולמה אנחנו לא מכירים אותך כאן בפורום? אם הגעת לרמה כזו של הערצה שגורמת לך לבנות לה אתר - אתה אמור להיות משתתף די פעיל בפורום...:) לגבי אתר ישראלי, יש אתר ישראלי שבניתי מזמן מזמן, עוד לפני הגיוס ובתקופת התיכון, אך הפסקתי לתחזק אותו בגלל מחסור בזמן ...צבא, אתה יודע...:) הנה לינק.

O r a c l e

New member
תודה לכולם

אני מכיר את האתר... אפילו לוויתי כמה רקעים שהופיעו בו.. (מ AMNET) מקווה זאת לא בעיה.. אם כן- אני לא אשתמש בהם. והמון תודה לכולם! אני באמת אציב קישור לפורום פה... יש במקרה באנר לפורום? באחד מהגדלים הסטנדרטיים? ואני לא פעיל בפורום כי האמת- אני מעריץ של אלאניס אבל בצורה שקטה כזאת... שומע שירים, מוריד קליפים, תמונות... האתר היה מן החלטה רגעית שהלכתי איתה עד הסוף.. ואני חושב שיצא לא רע בכלל. כמובן שאני אשכלל אותו בהמשך וכבר יש לי כמה רעיונות נוספים איך להגדיל אותו ולהפוך אותו ראוי לאלאניס האלוהים! אם מישהו מעוניין לעזור (לא משנה באיזו צורה- בעיקר מידע)- אני אשמח...

Rוית

New member
וואו מקסים!!!

מדהים!!! אשמח לעזור בכל דרך אפשרית! באמת!!

O r a c l e

New member
הוספתי את הפורום לקישורים

לא ראיתי שיש לפורום באנר- אז הכנתי אחד לבד... לדעתי הוא יצא יפה... האתר יתעדכן היום ואיתו יתווסף הקישור. אני ממש אודה למנהלים אם תוכלו גם להוסיף את האתר לקישורים של הפורום. תודה!

למעלה